
آموزش نحوه ثبت درخواست در پرتال کانون پتنت ایران
- رایگان
- آنلاین
- کسب و کار
توضیحات
"کانون پتنت ایران" بهعنوان واحد همکار معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و یک نهاد سیاستگذار، از سال ۱۳۹۴ بهصورت رسمی فعالیت خود را آغاز نمود. وظیفه این کانون، حمایت از تقاضاهای ثبت اختراع در معاهده همکاری PCT و ثبت اختراع در کشور آمریکا، با هدف تجاریسازی محصولات تولیدی بر پایۀ فناوریهای ثبتشده است. اما با توجه به پیچیدگیهای ثبت اختراع خارجی و هزینههای بالای آن، کانون پتنت ایران ابتدا با استفاده از روشهایی که در ادارات معتبر ثبت اختراع خارجی به کار میرود، به بررسی تقاضاهای ارسال شده پرداخته و پس از امکان سنجی قابلیت ثبت به حمایت از آنها میپردازد.
طی این وبینار، شرکت کنندگان با فرآیند ثبت درخواست در پرتال حمایت از ثبت اختراعات خارجی کانون پتنت ایران و قسمت های مختلف آن آشنا شده و از نکاتی که به تسریع این فرآیند کمک خواهد کرد، آگاه خواهند شد.
در این وبینار چه مطالبی می آموزید؟
- برای آگاهی از فرآیند بررسی درخواست حمایت از ثبت اختراعات خارجی در کانون پتنت
- برای آگاهی از چگونگی ثبت درخواست در پرتال حمایت از ثبت اختراعات خارجی کانون پتنت ایران
- برای آگاهی از نکاتی که به تسریع فرآیند بررسی کمک خواهد کرد
چه کسانی در این وبینار باید شرکت کنند؟
- مخترعین وپژوهشگران
- شرکت های دانش بنیان
- متقاضیان دریافت حمایت ثبت اختراع خارجی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شایان ذکر است این کارگاه بصورت وبینار رایگان از ساعت ۱۶ الی ۱۸ برگزار خواهد شد و اطلاع رسانی ها از طریق سایت ایوند به ایمیل شرکت کنندگان و یا از طریق پیامک انجام خواهد شد. شرکت کنندگان می توانند نیم ساعت قبل از ساعت برگزاری به فضای وبینار آموزشی دسترسی یابند و همچنین در ۲۰ دقیقه پایانی امکان پرسش و پاسخ برای آنان فراهم خواهد بود.
******
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برگزاری کارگاه های آموزشی با آکادمی کانون پتنت ایران در ارتباط باشید:
academy@patentoffice.ir
https://instagram.com/ipkanoon.academy
سخنرانان

برگزارکنندگان

کانون پتنت ایران
سوالات متداول
برگزارکننده

آکادمی کانون پتنت ایران
یکی از مهمترین الزامات تجاریسازی موفق فناوریهای نوین و ورود آنها به بازار تقاضا، اطمینان از حفاظت حقوق مالکیت فکری و برخورداری از حق مالکیت نوآوران و شرکتهای فناور است. مفهوم مالکیت فکری به عنوان یکی از زیرساختهای مهم توسعه، بیش از یک قرن است ک