ارزانترین راه مهاجرت و اخذ اقامت اتحادیه اروپا

شروع:
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۹۷ ۱۲:۰۰
پایان:
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۹۷ ۱۳:۳۰
ارزانترین راه مهاجرت و اخذ اقامت اتحادیه اروپا
برگزارکننده‌ی رویداد
مهلت ثبت‌نام برای این رویداد به پایان رسیده است.
جزئیات
مهلت ثبت‌نام
قیمت (تومان)
تعداد

توضیحات

کارت آبی

کارت آبی اتحادیه اروپا ،مجوزی اقامتی است که بعد از اولین صدور، حداکثر تا چهار سال اعتبار دارد. افراد آکادمیک و فارغ التحصیلان کارشناسی و بالاتر،اگر پیشنهاد شغلی مشخصی با حداقل دستمزد ناخالص سالیانه 44هزار800 یورو داشته باشند،نسبت به افراد با مدارک پایین تر از کارشناسی برای ورود به بازار کار آلمان دسترسی آسان تری خواهند داشت.مشاغلی که با کمبود نیروی کار در آلمان مواجه هستند:

رشته های علوم طبیعی،ریاضیات،مهندسان،پزشکان،متخصصان فناوری و اطلاعات

برای این مشاغل،قرارداد استخدام با حداقل دستمزد بین 44 هزار یورو تا 52 هزار یورو نیاز است تا امکان درخواست صدور کارت آبی وجود داشته باشد.

 

کارفرمایان آلمانی تعریف معینی از شکل و طرح درخواست های شغلی دارند.عموما یک درخواست شغلی کامل مدارک ذیل میباشند:

انکیزه نامه، ابزاری است که شما را از دیگر درخواست کنندگان متمایز می کند. در آن نامه شما انگیزه، صلاحیت و ویژگی های برجسنه ی خود را که متناسب با آن شغل درخواستی می باشد، توضیح می دهید. از استفاده عبارات بی معنی و یا تکرار جزئیات در رزومه ی خود اجتناب کنید.

رزومه ی شما میبایست شامل اطلاعات شخصی،تجارب حرفه ای،تحصیلی و مهارت های زبانی و فنی و همچنین استعداد ها،توانایی ها و علایق ویژه ی شما باشد.

اطمینان یابید که رزومه ی شما فرم جدولی شکل داشته و کاملا خوانا و قابل فهم باشد و همه اطلاعات را دربرگیرد

سخنرانان

بهمن حسن شعبانی

بهمن حسن شعبانی

رئیس هئیت مدیره

برگزارکنندگان

شرکت کاریابی پارسیان پارس

شرکت کاریابی پارسیان پارس

کاریابی بین المللی با مجوز وزارت کا

زمان‌بندی

روز اول
عنوانشروعپایان
توضیحات۱۲:۰۰۱۳:۰۰
پرسش و پاسخ۱۳:۰۰۱۳:۳۰

سوالات متداول

آیا همسران حق دریافت مجوز اقامت دارند؟
همسران کسانی که دارای اقامت یا صاحبان کارت های اتحادیه اروپا حق دریافت مجوز مشابه همسرشان را بدون استثنا دارند.
آیا می توانم اقامت دائم را از طریق کارت آبی اتحادیه اروپا دریافت کنم؟
بله شما باید برای مدت 33 ماه در کشور میزبان یا 21 ماه کار کنید و در عین حال گواهی زبان B1 را نیز بدست آورید که به شما اجازه می دهد قبل از اجازه اقامت دائم واجد شرایط باشید. علاوه بر این، اگر شما در کشورهای عضو اتحادیه اروپا کار می کنید و 5 سال تجربه کاری را تجربه می کنید، شما نامزد قوی برای اجازه اقامت دائم هستید.
برای دریافت کارت آبی اتحادیه اروپا باید دارای چه شرایطی باشیم؟
شما باید یک شهروند غیر اتحادیه اروپا باشید، یک دیپلم دانشگاهی شناخته شده و یک پیشنهاد شغلی در کشور میزبان اتحادیه اروپا با حقوق و دستمزد در حد آستانه تعیین شده
رویداد آنلاین است