رویدادهای زیر را به شما پیشنهاد میکنیم

اکران آنلاین و تحلیل روانشناختی فیلم پدران و دختران
- ۲۹,۰۰۰ تومان
- آنلاین
- توسعه فردی و خانواده
فیلم سینمایی پدران و دختران (2015)
این فیلم درام روانشناختی، محصول مشترک ایالات متحده و ایتالیا سال 2015 درباره جیک دیویس نویسنده سرشناسی است که همسرش را در تصادف از دست داده است و خود او نیز دچار آسیب روحی شدید شده است و دچار حمله های صرع می شود. جیک دختر کوچکی به نام کیتی دارد. او به دلیل مشکلاتی که برایش پیش آمده است باید به بیمارستان روانی رود و در مدت درمان کیتی را به خاله اش می سپارد. خاله کیتی به او وابسته شده و می خواهد حضانت او را برعهده گیرد.
بازیگران فیلم پدران و دختران چه کسانی هستند؟ در پدران و دختران به کارگردانی Gabriele Muccino، بازیگرانی چون راسل کرو در نقش Jake Davis، Amanda Seyfried در نقش Katie Davis، آرون پال در نقش Cameron، دایان کروگر در نقش Elizabeth، کونزنی والیس در نقش Lucy، بروس گرینوود در نقش William و جانت مک تیر در نقش Carolyn به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم پدران و دختران حدود 11 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان پدران و دختران را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم پدران و دختران باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است. همچنین این فیلم موفق به کسب نمره 7.1 از 10 از وبسایت imdb با بیش از 22 هزار رای شد.
تفاوت این تحلیل فیلم با تماشای صرف آن چیست؟
ممکن است در نگاه اول با خودتان بگویید چرا به جای اینکه خودم فیلم را ببینم، در اینترنت تحلیلها و نقدهای فارسی و انگلیسی را پیدا کنم و بخوانم، برای این وبینار هزینه کنم و دو ساعت و نیم وقت خود را صرف آن کنم؟ بله حق با شماست! چرا باید مرتکب چنین خطایی شویم؟ مگر در یک جلسه تحلیل روانشناختی فیلم قرار است روانشناس این برنامه چه چیزی به ما بگوید که در اینترنت پیدا نمیشود؟
در واقع برنامه ما به همین سادگیها هم نیست! هرچند که فیلم نقش محوری در این برنامه ایفا میکند، اما قرار است که علاوه بر صحبت پیرامون مسائلی که از کودکی و نوجوانی با خود به رابطه و ازدواج میآوریم، نسبت به شرایط خودمان بینش پیدا کنیم. به همین دلیل علاوه بر یک اینترنت پر سرعت جهت تماشای فیلم، به چند برگه کاغذ و یک قلم جهت یادداشت برداری نیاز داریم. اینجا قرار است بهانهای باشد تا نسبت به خودمان بیش از پیش آگاه شویم. البته که ما به مشارکت شما هم در این برنامه نیاز داریم! قرار است نسبت به مسائلی که از کودکی و نوجوانی با خود به رابطه میآوریم و از آنها آگاه نیستیم بینش پیدا کنیم. برای این کار یک تمرین عملی در این وبینار انجام خواهیم داد، به تحلیل پاسخها خواهیم پرداخت و در مورد اینکه باید چگونه از آسیبهای احتمالی جلوگیری کنیم صحبت میکنیم. در واقع در کنار هم فیلم میبینیم، خودآگاهتر میشویم، تمرین میکنیم و آموزش میبینیم. راستی! در حال حاضر فقط 4 بلیط دیگر باقیمانده است...
چه کسی شما را همراهی میکند؟
من سید مرتضی عقدایی هستم. فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته روانشناسی بالینی از دانشگاه علامه طباطبایی و مقطع کارشناسی ارشد مشاوره خانواده از دانشگاه شهید بهشتی. حیطه اصلی علاقه من خانواده (پیش از ازدواج و رابطه زوج) و اصول مشاوره و درمانگری است. بیشترین تخصص و تجربه من در گروه درمانی است و بیشتر از هر رویکردی به رویکرد وجودی (شاخه آمریکایی، بخصوص اروین یالوم) علاقهمند هستم. معتقدم فیلم بهترین بهانه برای آموزش مسائل روانشناختی و رابطهای هست. به همین خاطر به فیلمهایی که موضوع خانواده، ازدواج و رابطه دارند به شدت علاقهمند هستم.
سوالات احتمالی شما
برگزارکنندگان


درمانگری (حرف تا عمل)
برگزارکننده

درمانگری
بدون شک یکی از معضلات امروز جامعه، حرفهایی است که هیچگاه تبدیل به عمل نمیشود. تقریبا همه موافقند امروزه ما در جامعه ای زندگی میکنیم که دریایی از اطلاعات درست و غلط را در اختیار دارد و نه تنها این دریا عمقی به اندازه بندانگشت دارد، حتی به همان بند