مدرس

پرهام تقی اف
سوابق مدرس
پرهام تقیاف متولد ۱۳۵۷ و دانش آموخته عکاسی از موسسه عکاسی نیویورک است.آثار وی تاکنون برنده جوایز متعددی بودهاست که از جمله آنها میتوان به جایزه اول مسابقه عکس موسسه عکاسی نیویورک، حضور در لیست کوتاه سومین جایزه هنر معاصر جادوی پارس در لندن و مسابقه جهانی عکاسی معماری سال ۲۰۱۷ میلادی و همچنین فستیوال فرمت انگلستان سال ۲۰۲۱ اشاره کرد.او همچنین در نمایشگاههای انفرادی و گروهی بسیاری در داخل و خارج از کشور شرکت داشته که از جمله جدیدترین آنها میتوان به نمایشگاه گروهی عکاسان معاصر ایران در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، نمایشگاه گروهی عکاسان معاصر ایران فستیوال فورمت انگلستان و نمایشگاه آثار برگزیده عکاسان معماری جهان در جمهوری چک، مجارستان و لهستان اشاره کرد.عکس های معماری پرهام تقی اف در بسیاری از نشریات معتبر داخل و خارج از ایران و همچنین کتاب های منتشر شده توسط ناشران برجسته جهان منتشر شدهاند.او در کنار عکاسی حرفه ای سابقه بیش از یک دهه فعالیت در زمینه آموزش هنر و عکاسی را در کارنامه خود دارد.
شرح درس
- مقدمهای بر شکل گیری عکاسی و تاثیر نور در فرایند ثبت تصویر.
- درک ماهیت نور به عنوان ماده خامی برای عکاسی: تعریف نور، شناخت رنگ نور، تراکم نور و عکس العمل سطوح گوناگون در برابر پرتوهای نور.
- برسی انواع روشهای نورسنجی و آموزش فلاش متری و روش های تنظیم تراز سفیدی برای ثبت تصاویر با کیفیت.
- آشنایی با ویژگی ها و چگونگی استفاده از منابع نور گوناکون در عکاسی شامل: نور طبیعی، منابع نور در دسترس محیطی و منابع نور مصنوعی.
- شناخت و بررسی امکانات نور طبیعی برای عکاسی و چگونگی استفاده از این منبع نور و تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای عکاسی در فضای آزاد.
- آشنایی با زوایای تابش نور و تاثیر آن بر سوژه ها در عکاسی.
- شناخت و بررسی منابع نور در دسترس محیطی و راهکارهای به کارگیری این منایع نور چالش برانگیز.
- بررسی کاربردی بازتاب دهنده های نور به عنوان ابزاری موثر در نورپردازی.
- شناخت و بررسی انواع منابع نور مصنوعی برای عکاسی در داخل و خارج از استودیو شامل منابع نور پیوسته گرم، منابع نور پیوسته سرد٫ فلاشهای قابل حمل و فلاشهای استودیو.
- معرفی فلاشهای استودیو و چگونگی به کارگیری این منابع نور و آشنایی با لوازم جانبی فلاشها شامل انواع شکل دهنده های نور و...
- بررسی چگونگی ترکیب منابع نور مصنوعی برای نورپردازی در داخل و خارج از استودیو و روش های تنظیم نسبتهای نور.
- آشنایی با روش های کاربردی نورپردازی اجسام گوناگون از جمله اجسام براق، شفاف و...
- ابزار شناسی و معرفی تجهیزات و لوازم اصلی و جانبی مورد نیاز در استودیو.
- ارائه تمرین های کاربردی و عملی برای تسلط بر مباحث و بازنگری آثار هنرجویان.
زمان برگزاری
این دوره از ۲۲ فروردین ماه تا ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۰،روزهای یکشنبه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار میشود.
طول دوره: ۲۲ ساعت در یازده جلسه.
سوالات متداول
برگزارکننده

مرکز عکاسی پرشیا
مرکز عکاسی پرشیا با ارائه خدمات حرفهای عکاسی و تصویربرداری فعالیت خود را ازسال ۱۳۸۲ آغاز کردهاست.این مجموعه مصمم است با برگزاری دورهها و کارگاههای تخصصی درزمینه عکاسی و تصویربرداری به صورت آنلاین امکان دسترسی به آموزش با کیفیت را فراهمکند.