معرفی دوره کوچینگ کسب و کار:
گروه آموزشی کسب و کار پلاس همکاری مدرسه کسب و کار مرداس برگزار میکند:
دوره تخصصی کوچینگ کسب و کار
کوچینگ کسب و کار چیست و چه میکند؟
در واقع کوچینگ ترکیبی از مهمترین سرفصلهای زندگی و کسب و کار است. کوچینگ؛ حرفهای است نوظهور که آمیختهای میان رشتهای از مفاهیم مدیریت، روانشناسی، رهبری، کسب و کار، توسعه فردی و شخصی است. کوچ یا همان مربی کسی است که با سالها تجربه و علم روز با نگاهی حمایتگر و متعهد به یاری مراجع میشتابد تا با کشف نیازها و ادراک آنچه برای وی خوب و ایدهآل است او را از گذشته خود رها و به ایدههای آتی وی هدایت نماید و گام به گام از نخستین قدمها تا بالاترین سطح کیفی و کمی سرنوشت شخصی و کسب و کار او را همراهی نموده و توانمندیهای ارزشمند را از ایدههای ناشدنی تمیز دهد و برای وی برنامههای مدون و راهگشا تدوین و تبیین نماید تا در نهایت موفقیت قطعی وی را نظارهگر باشد.
کوچینگ چه چیزی نیست؟
هر چند که کوچینگ عمیقاً سرفصلهای روانشناسی و مشاوره را وامدار است اما باید بدانیم که کوچینگ مشاوره، روانشناسی و روانکاوی و یا منتورینگ نیست. مشاورین اشخاصی هستند که غالباً به تخصص خویش در یک رشته میپردازند و مستقیماً سعی در به کارگیری تجربیات خویش در راه کمک به مراجع مینمایند. روانشناسان و روانکاوان به دنبال کشف علل و معلول باعث شده در شرایط مُراجع هستند و با ارائه راهکار و هدایتگری آنها را حمایت میکنند و وضعیتشان را بهبود میدهند، منتورها (رایزن ها) کسانی هستند که تخصصاً به انتقال تجربه به صورت الگوهای رفتاری و دانشی به مـراجع وی را نصیحت وار به پیش هدایت میکنند. این در حالی است که کوچ حرفهای نه رابطه درمانگری، مشاورهای، الگوسازی و کاشف گذشته مُراجع را داشته و نه سعی در تصمیمگیری برای وی را دارد. کوچ ایدههای وی را میشنود، میسنجد، سئوالات سنجیده و تخصصی برای دریافت پاسخهای ارزشمند میپرسد، او را در انتخاب و تصمیم توانمند میسازد، همراه او رکاب میزند و تا رسیدن به سرمنزل مقصود وی را تنها نمیگذارد!
کوچینگ حرفهای از نگاه ICF:
حدود یک سوم از شرکتهای برتر لیست فورچون 500 از خدمات کوچینگ استفاده کردهاند. با سرعتی تصاعدی و وصف نشدنی تعداد بسیاری از شرکتها و سازمانها به منظور تعالی هر چه بیشتر و دستیابی به موفقیت با خدمات کوچینگ همراه شدهاند و انتظار میرود این روند سریعتر و همگانیتر نیز بشود.
* فدراسیون بینالمللی کوچینگ (International Coaching Federation): یک موسسه حرفهای برای تمامی کوچهاست که درسال 1995 به صورت غیرانتفاعی در آمریکا پایه گذاری شد. اطلاعات بیشتر در مورد ICF و انواع کوچینگ را میتوانید در سایت www.coachfederation.org بیابید.
* لیست برترین شرکتهای بینالمللی فورچون 500 شامل شرکتهای بزرگ و فعال در ایالات متحده آمریکا با بالاترین درآمد مالی که هر ساله توسط مجله Fortune 500 انتخاب و معرفی میشوند.
چرا کسب و کارها نیازمند خدمات کوچینگ هستند؟
شاید یکی از مهمترین دلایل استفاده سازمانها و شرکتها از کوچینگ نرخ بازدهی بالا و واقعی آن باشد. بازده سرمایه با نزدیک به شش برابر هزینه اولیه آمار فوقالعاده ایست که موسسه کوچینگ کسب و کارها و سازمانهای منچستر انگلستان منتشر نموده است. شرکتها و سازمانهایی که برای مدیران خود خدمات کوچینگ دریافت کردهاند، متوجه تغییرات مشهود در نتایج مورد انتظار، بهبود چشمگیر در بهرهوری و عملکرد فرآیندها، افزایش کیفیت در خدمات و تولیدات، افزایش توان اجرایی سازمانی، رضایتمندی بیشتر از طریق خدمات مشتریان و همچنین افزایش رتبه سهام خود شدهاند.
Sounding Board:
کوچ که نقش ساندینگ بورد را داراست به حرف مراجع گوش میدهد و نظرات و دیدگاه خود را به آن اضافه مینماید. همه ما به خوبی میدانیم، با پیچیدهتر شدن کسب وکارها و افزایش سرعت تغییرات، دیگر جایی برای زیان کردن، یادگیری حین کار، یادگیری از طریق اشتباهات و آزمون و خطا نیست. کسب وکارهای حرفهای و هوشمند به این موضوع واقفاند و به جای دوبارهکاری و تحمیل هزینههای بسیار و غیرقابل جبران به خود، به سوی دریافت خدمات کوچینگ از متخصصین و صاحب نظران این حوزه روی آوردهاند و راهحلها و راهکارهای خلاقانه و راهگشا را برای کمبودها و کسریهای خویش از طریق آنها جستجو میکنند.
10 دلیل مهمی که کسب و کارها به کوچ نیاز دارند:
-01 یادگیری از پیشگامان با تجربه و تحلیلگر برای هوشمندانه کار کردن به جای سخت کار کردن
-02 صرفهجویی در زمان و هزینهها برای مدیریت هرچه بهتر و سازماندهی کاراتر
-03 بهرهمندی از اهرمهای تصاعد و پویایی و خِرد کوچها و مدیران با اندیشه
-04 افزایش درآمد و کسب راهکارهای فوقالعاده جهت شتابدهی کسب و کار
-05 توانافزایی و افزایش بهرهوری و راندمان تیمهای اجرایی
-06 توسعه فعالیتها و گستره خدمات و محصولات در رقابت با رقبا
-07 پیشگیری از سایر رقبا و برندسازی در بازارهای رقابتی
-08 بدستآوری موقعیتها و فرصتهای طلایی کسب و کار
-09 تحلیل و آنالیز دقیق و صحیح در شرایط خاص و بحرانی
-10 مدیریت و رهبری هر چه بهتر سازمان و هدایت تیمهای اجرایی و فنی
کـوچ به مـُراجـع (کـوچی) نمیگـوید که چه کار کند، بلکه شرایط را برای درک و تشخیص او فراهم میکند.
آمار تاثیر مشهود کوچینگ در چندین سازمان معتبر جهانی:
· روابط داخلی سازمان .......................................................... (77%)
· روابط پرسنل با سرپرستان .................................................... (71%)
· تیم ورکینگ و کارگروهی ...................................................... (67%)
· روابط با همترازان سازمانی ................................................... (63%)
· افزایش رضایت شغلی .......................................................... (61%)
· روابط کاری با مشتریان ........................................................ (37%)
· کاهش تنـشها و برخوردها ............................................... (52%)
· افزایش رضایت مشتریان ..................................................... (78%)
آمار تاثیر مشهود کوچینگ در چندین سازمان معتبر جهانی:
· افزایش بهرهوری سازمان ....................................................... (58%)
· افزایش قدرت سازمان .......................................................... (48%)
· کاهش شکایات مشتریان ...................................................... (34%)
· کاهش هزینههای سازمان .................................................... (23%)
· بهبود عینی کیفیت .............................................................. (67%)
· بهبود خدمات مشتریان ........................................................ (39%)
· ابقاء مدیران کوچ شده .......................................................... (58%)
· سودآوری عینی سازمان ........................................................ (45%)
کمکهای کوچ به مراجع در روند کوچینگ:
· رسیدن به پاسخ سئوالات در درون مراجع
· شاخص نمودن ارزشها
· تدوین و تبیین برنامه استراتژیک برای موفقیت مراجع
· ارزیابی و مقدارسنجی ارزشی ایدههای مراجع
· حمایت و همراهی در اتخاذ تصمیمات سرنوشتساز مراجع
· ایجاد چالشهای ذهنی برای ارتقاء محدودیتهای مراجع
· هدایت و راهنمایی مراجع برای یافتن راه صحیح
· ارائه منابع اطلاعاتی جهت ارتقاء سطح و اخذ نتیجه مراجع
به آمار فوقالعاده و جذاب زیر توجه کنید!
· 70 درصد مدیران و صاحبین کسب و کار، که در کنار خود یک کوچ حرفهای کسب و کار داشتهاند، توانستهاند عملکرد خود را بهبود دهند.
· بازده بازگشت نرخ سرمایه کوچینگ بالای 600% می باشد.
· تنها 12% از شکست شرکتها و سازمانها وابسته به عوامل بیرونی کسب و کارهاست و 88% از شکست و سقوط شرکتها وابسته به مسائل و مشکلات داخلی آنهاست.
· بیزینس کوچینگ یا مربیگری کسب و کار جزء سه حرفه با بالاترین سرعت رشد در جهان است.
· افزایش سه برابری درآمد برای 78% از صاحبین کسب و کارها که از کوچ کسب و کار بهره بردهاند.
· کوچینگ ریشه در علوم رفتاری دارد که به خودی خود باعث تغییرات ساختاری رفتار در سازمان میشود، کوچینگ کسب و کار، عامل دستیابی به درآمد قطعی و عملکرد واقعی سازمان هاست، بنابر این سازمان ها حاضر به پرداخت حق الزحمه کوچ به صورت سالیانه می باشند که این عدد سالیانه چیزی بین یکصد تا هشتصد میلیون تومان درآمد خواهد بود.
· حق الزحمه و دستمزد هر ساعت یک کوچ حرفهای حداقل 800 هزار تومان و برای کسب و کارهای متوسط و سازمانهای بزرگ نزدیک به 2.5 میلیون تومان است.
· محاسبه درآمد ماهیانه و سالیانه یک کوچ کار سختی نیست! به این جریان درآمدی مشاورههای تلفنی و آنلاین (از راه دور) را هم اضافه کنید.
· اگر شما هم رویای تبدیل شدن به یک کوچ حرفهای کسب و کار را دارید، باید بدانید که کوچینگ حرفه بسیار دشواری است و به عشق، علاقه، پشتکار و تلاش مستمر نیاز دارد، واقعیت این است که درآمد آتی آن آنقدر زیاد است که ارزش ورود به این حرفه را دارد!
ویژگی های یک کوچ حرفهای:
معرفی دوره تخصصی تربیت مشاور و مربی کسب و کار “بیزینس کوچینگ”
همچنان که یک تیم حرفهای ورزشی در کنار توانمندی و تبحر هر یک از بازیکنان خود نیاز به یک مربی متخصص و مجرب دارد، یک کسب و کار حرفهای نیز به یک مربی یا همان کوچ نیاز دارد. شاید در شرایط رکود و تورم کنونی، وضعیت اقتصادی پیش آمده و همچنین مخاطرات احتمالی آتی بیش از پیش، نیاز به حضور تحلیلگر و تسهیلگر مدیریت در تمامی کسب و کارها و سازمانها احساس شود.
شاید واقع گرایانهتر این باشد که صریح بگوئیم یکی از مهمترین استراتژیهای قابل ارائه و راه حلهای اجرایی در مقابل بحرانها و تحریمها برای نجات کسب و کارهای کشور، توانمندسازی آنها از طریق آموزش و حمایت مشاوران، منتورها و کوچهای حرفهای کسب و کار باشد.
کوچ حرفهای کسب و کار، کسی است که می تواند در کنار مدیران با تجربه و آگاه با تحلیل دقیق شرایط و کشف آنچه که برای سازمان یا تجارت خوب است، مسیر مناسب را با بالاترین سطح بهرهوری و ارزشمندترین راه کارها بیآفریند تا بنگاه اقتصادی بتواند به بالندگی هر چه بهتر و بیشتر برسد.
دوره تخصصی تربیت مشاور و مربی کسب و کار “ Business Coaching ” برخاسته از نیازهای مدیران و صاحبین کسب و کار است، نیازهایی از جنس تدبیر، مهارت، علوم روز مدیریت، تحلیل و آنالیز، ایدهپردازی، راهکار و استراتژی، تخصص، تجربه و مباحث روانشناسی.
دوره تخصصی بیزینس کوچینگ به باز طراحی و ساخت افکار و افراد جویای موفقیت در کسب و کار و تجارت میپردازد تا با انتقال دانش و تجربه و هدایت آن به صورت مهارت بتواند آنها را به متخصصینی تبدیل کند که بتوانند هم به خود و هم به سایر مدیران، صاحبین کسب و کار و کارآفرینان کمک کنند.
سطوح دوره:
مدارک دوره:
مدرس دوره:
حامیان:

دکتر شاهرخ دولتخواه
طراح و مدرس دوره• مشاور، کوچ و منتور حرفهای کسب و کار
• مشاور و برنامهریز در حوزههای بازاریابی، فروش، ارتباطات، تبلیغات و برندینگ
• مدرس و سخنران دورهها، ورک شاپها، سمینارها و همایشهای تخصصی
• دکترای مدیریت اجرایی گرایش بازاریابی
• دکترای مدیریت عالی کسب و کار DBA
• دانش آموخته دوره مدیریت کسب و کار استراتژیک MBA
• بنیانگذار و موسس هولدینگ بین المللی کسب و کار پروشات
سوالات متداول:
چرا باید در دوره کوچینگ کسب و کار شرکت کنیم؟
یکی از مهم ترین دلایل حضور در دوره قدرتمند بیزینس کوچینگ، تبدیل شدن به انسانی اندیشمند با شاخصهها و توانمندیهای بسیار مطلوب و متعالی برای هدایت و راهبری کسب و کارهاست. فارغ از صدها مهارت و تجربه جاری در مدیران، تخصص مشاوره، منتورینگ و کوچینگ دانش و مهارتی بسیار متفاوتتری را می طلبد چرا که تیپ شخصیتی هر مدیر و ساختار فرهنگی هر سازمان و هر منطقه بسیار با هم متفاوت است و شخص می بایست به عنوان یک کوچ حرفهای توانایی متقاعدسازی و همگام سازی موضوعات را در سازمان داشته باشد.
منتظر حضور پر رنگ و همراه قدمهای استوار شما در این راه هستیم.
برگزارکنندگان


برگزارکننده

گروه آموزشی کسب و کار پلاس
گروه آموزشی کسب و کار پلاس برگزارکننده دوره ها، ورک شاپ ها و سمینارهای تخصصی بازاریابی، فروش، تبلیغات، برندینگ، ارتباطات، اقتصاد و مدیریت