







زمان بندی دوره
جلسه 1 ساعت 17:30 الی 20:30 چهارشنبه 12 آذرماه 99
جلسه 2 ساعت 17:30 الی 20:30 چهارشنبه 19 آذرماه 99
جلسه 3 ساعت 17:30 الی 20:30 چهارشنبه 26 آذرماه 99
جلسه 4 ساعت 17:30 الی 20:30 چهارشنبه 3 دی 99
جلسه 5 ساعت 17:30 الی 20:30 چهارشنبه 10 دی 99
جلسه 6 ساعت 17:30 الی 20:30 چهارشنبه 17 دی 99
برای شرکت تو این دوره اول عضو گروه تلگرامی شو اونجا 3 جلسه فیلم های فتوشاپو(سطح مقدماتی) رایگان ببین بعد که توی این دوره ثبت نام کردی توی وبینار ها حتما شرکت کن چون این دوره پیشنیازش همون سه جلسس. لینک عضویت رو گذاشتم پایین.
دوره متوسطه و پیشرفته فتوشاپ که برای افرادی هست که می خوان از فتوشاپ کسب درامد کنن قصد داریم تا شمارو به یک کاربر حرفه ای فتوشاپ تبدیل کنیم. البته نقش تمرین و پشتکار شما خیلی تاثیر داره. بعد از این دوره می تونی به سرفصل هایی که گفته میشه کاملا مسلط بشی و دیگه مسئله گنگی از فتوشاپ برات باقی نمی مونه چرا که سرفصل های این دوره از میان دنیای قابلیت های فتوشاپ گلچین شده تا بتونی بعدا خودت با سرعت خیلی زیاد توی فتوشاپ پیشرفت کنی. هیچ کس نمی تونه ادعا کنه که 0 تا 100 نرم افزار رو توی چند ساعت محدود می تونه به تو یاد بده، برای اینکه اصلا نرم افزار فتوشاپ انتهایی نداره که تو 100 در صدشو یاد بگیری ولی ما می تونیم ادعا کنیم که بعد از اتمام این دوره اگر بخوای می تونی توی این دنیای بی انتهای فتوشاپ خیلی زود پیشرفت کنی. با معرفی قابلیت های بروز نرم افزار ، وب سایت های فعالی که توی این حوزه دارن کار می کنن و مسیر راه درستی که در اختیارت قرار می دیم دیگه نیاز به هزینه کردن اضافی برای فتوشاپ رو نخواهی داشت
شاید هیچ کس چند سال پیش فکرشم نمی کرد که کاربرد فتوشاپ انقدر گسترده باشه که هر جا بخوای بری مصاحبه کاری یک مزیت برات محسوب بشه.
امروز دیگه شبکه های اجماعی نقش بسیار مهمی رو در کسب و کار ها ایفا می کنن و حوزه خیلی خوبی برای شروع به کار هستش، یکی از معروف ترین و پول ساز ترین شبکه های اجتماعی اینستاگرامه که برای فعالیت حرفه ای چه بخوای توی حوزه عکس و طرح وارد بشی چه توی ویدیو حتما باید فتوشاپو بلد باشی تا بتونی ی پست زیبا داشته باشی.حالا این فقط یکی از قابلیت های این نرم افزار قدرتمنده و بسیاری از شغل های دیگه هم با این نرم افزار سرو کار دارن مثل کارشناسای محتوا، طراحان گرافیک، تدوین گران ویدیو، مدیران کسب و کار، طراحان وب سایت، کارشناسان شبکه های اجتماعی، عکاسان و خیلی از شغل های دیگه ای که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با فتوشاپ سرو کار دارن.
دیگه الان فکر نکنم کسی باشه که ندونه فتوشاپ چیه و به چه دردی می خورده ولی باید اینو بگم که فتوشاپ فقط برای کارهای مربوط به عکس و طرح نیست بلکه هزاران هزار کار دیگه هم می شه با فتوشاپ انجام داد مثل تدوین ویدیو، موشن گرافی، ساخت تصاویر متحرک، سه بعدی و خیلی کارای دیگه. کلا فتوشاپ نرم افزار بسیار گسترده ایه توی این دوره با بسیاری از قابلیت های اون آشنا می شی و اگر خوب تمرین کنی دیگه مسئله گنگی برات باقی نمی مونه چون علاوه بر مباحث تدوین عکس و طراحی، با مباحث جذاب دیگه ای مثل ویرایش ویدیو و سه بعدی و خیلی چیزای دیگه هم کاملا آشنا می شی، بعد اگر خواستی مثلا تو حوزه تدوین فیلم کار کنی یک پایه بسیار خوبی از فتوشاپ وفرایند تدوین داری. حالا این یکی از مثالهاش بود. برای این که ببینی چه چیزایی رو توی این دوره می گیم حتما سرفصل ها رو بخون. همچنین توی گروه تلگرامی هم عضو شو که فیلم های هر جلسه برات بیاد. این فیلم ها برای اون سه جلسه ای هست که رایگانه و بقیه فیلما به پی وی همه افرادی که ثبت نام کردن ارسال میشه. این جوری با یک تیر دو نشون زدی هم توی وبینار شرکت کردی هم به فیلم های دوره که از قبل تدوین شدن دسترسی داری، یعنی انگار ی پکیج آموزشی فتوشاپم جدا گونه خریدی، حالا دیگه هروقت دوست داشته باشی می تونی ویدیو ها رو دوباره هم ببینی.
این دوره چون پشتیبانی تلگرامی داره می تونی سوالاتتو از استاد دوره بپرسی. چون پشتیبانی تلگرامیمون نامحدوده می تونی چند ماه بعد اگر باز مشکلی برات پیش اومده بود حتما مطرح کنی که برطرف بشه
اما سرفصل ها چین؟
برای دوره متوسطه که 8 ساعت وبینار هست
برای دوره پیشرفته که 8 ساعت وبینار هست
15 سال تدریس در بهترین دانشگاه های ایران تنها بخشی از رزومه بهنام اتابکی است. برای اطمینان بیشتر به سایت های زیر مراجعه کنید.
skillearn.ir
contenow.academy
Atabaky.com
عنوان | شروع | پایان | |
---|---|---|---|
جلسه اول دوره متوسطه | ساعت ۱۷:۳۰ روز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه ۹۹ | ساعت ۲۰:۳۰ روز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه ۹۹ |
عنوان | شروع | پایان | |
---|---|---|---|
جلسه دوم دوره متوسطه | ساعت ۱۷:۳۰ روز چهارشنبه ۱۹ آذر ماه ۹۹ | ساعت ۲۰:۳۰ روز چهارشنبه ۱۹ آذر ماه ۹۹ |
عنوان | شروع | پایان | |
---|---|---|---|
جلسه سوم دوره متوسطه | ساعت ۱۷:۳۰ روز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه ۹۹ | ساعت ۲۰:۳۰ روز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه ۹۹ |
عنوان | شروع | پایان | |
---|---|---|---|
جلسه چهارم دوره پیشرفته | ساعت ۱۷:۳۰ روز چهارشنبه ۳ دی ماه ۹۹ | ساعت ۲۰:۳۰ روز چهارشنبه ۳ دی ماه ۹۹ |
عنوان | شروع | پایان | |
---|---|---|---|
جلسه پنجم دوره پیشرفته | ساعت ۱۷:۳۰ روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه ۹۹ | ساعت ۲۰:۳۰ روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه ۹۹ |
عنوان | شروع | پایان | |
---|---|---|---|
جلسه ششم دوره پیشرفته | ساعت ۱۷:۳۰ روز چهارشنبه ۱۷ دی ماه ۹۹ | ساعت ۲۰:۳۰ روز چهارشنبه ۱۷ دی ماه ۹۹ |
آکادمی اتابکی با هدف آموزش با کیفیت برای همه شروع به فعالیت کرده و در راستای تحقق اهداف خود در نظر دارد تا با برگزاری رویداد های آنلاین نقش موثری را در راستای توانمند سازی جامعه ایرانی ایفا کند. این آکادمی با رویکرد برگزاری رویداد های ارزان قیمت ولی