سازوکارهای هلدینگ سرمایهگذاری برسام تک برای سرمایهگذاری در حوزه هاردتک
استارتآپها معمولاً فعالیت خود را با یک طرح یا ایده نوآورانه اولیه آغاز میکنند. در مسیر پیادهسازی و اجرایی نمودن این ایده که در نهایت به تجاریسازی و عرضه محصول نهایی به بازار ختم خواهد شد، مجموعهای از اقدامات و فعالیتها انجام میگیرد. انگیزه، هیجان ناشی از نوآوریهای معمولاً رادیکال، فعالیتهای تحقیق و توسعهای، کارکنان و مدیران خلاق و از همه مهمتر، دست و پنجه نرم کردن با محدودیتهای مالی فراوان، از ویژگیهای مشترک بسیاری از استارتآپهای مبتنی بر فناوریهای پیشرفته به شمار میآید.
یکی از چالشهای پیش روی فناوران و کارآفرینان استارتآپی در زمینه جذب سرمایه، نگرانی پیرامون افشای ایدهها و داراییهای فکری و حتی به اشتراکگذاشتن منافع با دیگران است که استقبال از سرمایهگذاران را تا حدی کمرنگ میکند. با این وجود، صاحبان ایده و فعالان استارتآپی، باید بدانند اگرچه در گامهای نخست راهاندازی شرکت و توسعه فناوری، برای تأمین نیازهای مالی میتوان بر سرمایههای خانوادگی و شخصی تکیه نمود، اما این رویه تا پایان فرآیند تجاریسازی راهگشا نخواهد بود. از سوی دیگر، تجاریسازی ایدههای نوآورانه، معمولاً با ریسک زیادی همراه است. از همین رو، بیش از ۹۰ درصد از استارتآپها، در رسیدن به موفقیت نهایی ناکام میمانند. بدیهی است که این امر، بیاعتمادی مفرط سرمایهگذاران را به همراه خواهد داشت.
سرمایهگذاری خطرپذیر، یکی از مهمترین منابع جذب سرمایه از سوی شرکتهای استارتآپی به شمار میرود. با تغییر و تحولات صورت گرفته در فضای کسبوکار، از جمله روند جهانیسازی، تشدید رقابتها، استفاده بیش از پیش از فناوری و ...، راهاندازی و مدیریت یک کسبوکار به سادگی قبل نخواهد بود. اینجا است که سرمایهگذاران مخاطرهپذیر، میتوانند مفید واقع شوند. بسیاری از «VC»ها، توسط مدیران حرفهای و باتجربه هدایت میشوند که نهتنها میتوانند موقعیتهای سرمایهگذاری مناسب را تشخیص دهند، بلکه تجربه واقعی و ملموس از فرآیند رشد و توسعه کسبوکار، به آنها کمک میکند تا موانع اصلی پیش روی کسبوکار نوپا را شناسایی کرده و از پیش رو بردارند. جالب اینجا است که در بسیاری از مواقع، این مشاورههای مدیریتی، از جذب سرمایه صورت گرفته نیز مهمتر بوده و موفقیت استارتآپ به آن وابسته است.
موضوع جذب سرمایه در اکوسیستم استارتآپی ایران نیز، اهمیت زیادی یافته است، بهطوری که طی سالهای اخیر، مجموعه متنوعی از صندوقهای سرمایهگذاری و نهادهای حامی فعالیتهای نوآورانه به این حوزه ورود کردهاند. از همین رو و با توجه به اهمیت موضوع تأمین مالی و نقش کلیدی آن در موفقیت استارتآپها، یکی از سرفصلهای اصلی تقویم زمستانه کاریز، به صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر، تحت عنوان «فرصت سرمایهپذیری» اختصاص داده شده است. در وبینار حاضر، دکتر «حامد افشاری»، مدیرعامل هلدینگ سرمایهگذاری برسام تک، به معرفی این صندوق و سازوکار سرمایهگذاری آن در فناوریهای سخت میپردازد. هلدینگ نامبرده، یک سرمایهگذار خطرپذیر در حوزه فناوریهای نوین است که از ایدهها و طرحهای فناورانه در چهار حوزه، آب و محیطزیست، سلامت، الکترونیک و مواد پیشرفته حمایت میکند.
اگر از فعالان حوزه کارآفرینی و فناوری بهویژه در حوزه فناوریهای سخت هستید، اگر به مباحث اقتصادی کسبوکار و چگونگی جذب سرمایه علاقه دارید، اگر ایدهای نوآورانه در ذهنتان شکل گرفته و نمیدانید از کجا و با چه سرمایهای شروع کنید، در این وبینار شرکت کرده و با ویژگیها و مزایای هلدینگ سرمایهگذاری برسام تک آشنا شوید. اگر علاقهمند به شرکت در دو وبینار دیگر معرفی سازوکارهای مجموعههای سرمایهگذاری هستید، میتوانید از طریق لینکهای زیر برای ثبتنام اقدام کنید:
سازوکارهای برنامه ۱۰۰ استارتآپ برای سرمایهگذاری در حوزه هاردتک
سازوکارهای شرکت توسعه کارآفرینی بهمن برای سرمایهگذاری در حوزه هاردتک
گفتنی است، پس از تجربه موفقیتآمیز وبینارهای مختلف از سوی کاریز و استقبال مخاطبین از آنها، این برنامه اقدام به برگزاری منسجم و یکپارچه رویدادهای خود در قالب تقویم زمستانه کاریز نموده است. این رویداد بزرگ که تحت عنوان «شتاب زمستانه در هاردتک» و با عناوین متنوع و کاربردی از نیازهای مختلف استارتآپها در حوزه فناوریهای سخت (هاردتک) برگزار میگردد، تلاشی از سوی کاریز برای کمک به توسعه فرهنگ کارآفرینی و نوآوری در کشور و پاسخ به نیاز روزافزون استارتآپهای داخلی به آموزشها و مبانی کاربردی مدیریت کسبوکار محسوب میشود. در شتاب زمستانه کاریز، ۲۰ رویداد آنلاین با موضوعات منحصربهفرد در حوزه فناوریهای سخت، با شعار پنج دنده تا قهرمانی (تیم، سرمایه، مجوز، فرصت و پتنت) برگزار میگردد. وبینار حاضر، بخشی از سلسله وبینارهای مالکیت فکری و ثبت اختراع تقویم زمستانه کاریز میباشد. به افرادی که در همه این وبینارها حضور فعالی داشته باشند، گواهی حضور نیز اعطا میگردد.
سخنرانان

حامد افشاری
مدیرعامل هلدینگ سرمایهگذاری برسام تک
محسن ابراهیمی
شبکه نوآوری کاریزبرگزارکنندگان

شبکه نوآوری کاریز
اکوسیستم استارتاپی هاردتکزمانبندی
عنوان | شروع | پایان |
---|---|---|
معرفی کاریز | ۱۸:۰۰ | ۱۸:۰۵ |
معرفی صندوق برسام تک | ۱۸:۰۵ | ۱۸:۵۰ |
پرسش و پاسخ | ۱۸:۵۰ | ۱۹:۰۰ |
برگزارکننده

کاریز، اکوسیستم استارتاپی فناوری های سخت / هاردتک
کاریز یک فناوری ایرانی است… فعالیت در اکوسیستمهای نوآوری و کارآفرینی و موفقیت در آن به خصوص در حوزه هاردتک، در گرو تعهد ذهنی و عملی به مفهوم «همکاری و مشارکت» است. هیچ پروژه فناورانه بزرگی بدون همکاری بین چند متخصص از حوزههای گوناگون به موفقیت نمی