رویدادهای زیر را به شما پیشنهاد میکنیم

وبینارهای «سال نو، زندگی نو»
- رایگان
- آنلاین
- توسعه فردی و خانواده
وبینار شبکهسازی (توسعه فردی و شبکه ارتباطات حرفهای)
زمان: دوشنبه، 22 اردیبهشت 1399، ساعت 18 تا 19:30
ارایه دهنده: محمد نجفی
این سخن، سخنی آشناست که آدمی در نسبتی که با دیگران برقرار میکند، و در دل اجتماع، آن چیزی میشود که هست یا دستکم این «نسبت» و این «دیگری» نقشی بس بسیار پررنگ را در ساخت و معنابخشی به «هویت»، «چه-بودگی» و «چگونه-بودگی» تمامی ما بازی میکند. این نکته به ظاهر ساده اما کمتر مورد توجه جدی یکایک ما قرار میگیرد و کمتر از آنچه باید و شاید، وسواسی درخور برای انتخاب افرادی که با آنها در ارتباطیم، به ویژه دوستان صمیمی و شبکه ارتباطی هر روزهمان، به خرج میدهیم.
اینچنین است که هر روز حالمان بدتر از دیروز میشود و حواسمان نیست که بخش زیادی از این مشکل به دلیل مراوده با افرادی است که همچون سیاهچالهای میمانند که امید، انرژی، دارایی و هستیمان را میبلعند و در ازای آن چیزی که اندکی مفید و به دردبخور باشد، به ما نمیدهند.
فیالواقع انسان به عنوان موجودی اجتماعی، گریز و گزیری ندارد که در تعامل مداوم با دیگران باشد و در نقشهای گوناگون، زندگی خود را معنا ببخشد. در این ارتباطات هم طبیعتاً بسیاری چیزها را میستاند و چیزهای زیادی را به دیگران عرضه میکند؛ چیزهایی یاد میگیرد و چیزهایی یاد میدهد؛ گاهی حمایت میکند و گاهی حمایت میشود؛ کمک میکند و یاری میطلبد و... و در نهایت به یک معنا، رنگ جهان پیرامون خود را میگیرد.
شبکهسازی، هنر توسعه فردی همراه با توسعه ارتباطات حرفهای است و ما در این وبینار تلاش خواهیم کرد بررسی کنیم که چگونه میتوانیم شبکه ارتباطات حرفهای باکیفیتی را بسازیم که بتواند در توسعه فردی ما در حوزههای مختلف مؤثر باشد.
در این رویداد دربارهی چه موضوعاتی گفتوگو خواهیم کرد؟
- چرا توسعهی فردی مهم است؟
- تأثیر شبکهی ارتباطی بر کیفیت زندگی
- اعتماد، بنیان ارتباط مؤثر
- اعتبارسازی در روابط
- رابطهسازی، از ضعیف به قوی
- مراقبت از روابط
- حفظ ارتباط دائم موثر و هدفمند
- شبکهی ارتباطی و فرصتها
***
وبینار «در جستجوی معنای زندگی: به آرزو نرسی تا به آرزو نرسی!»
زمان: شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت ۱۸ تا ۲۰
ارائه دهنده: محمد نجفی
این وبینار به درد چه کسانی میخورد؟
– کسانی که به چیزی بیشتر از داشتهها در زندگی اهمیت میدهند و دغدغهی معنای زندگی نیز دارند.
– کسانی که با بحران سیسالگی مواجه شدهاند.
– کسانی که درگیر بحران میانسالیاند.
– کسانی که در جستجوی معنای زندگی، ارادهی معطوف به عمل نیز برایشان مهم است و فقط دلخوش تأملات ذهنی نیستند بلکه مشتاق تغییر در جهان ذهنی خود و نیز دنیای بیروناند.
– کسانی که بهبود کیفیت زندگی خود و دیگران (به قدر وسع) برایشان ارزشمند است.
چند موضوع و نکتهی مهم که در این وبینار به آن خواهیم پرداخت:
– چگونه میتوانیم بیشتر و عمیقتر به معنای زندگیمان بیندیشیم؟
– مرگ استعاری و پرسشهایی که ارزش تأمل دارند!
– کنشگری و عملگرایی در راستای معنای زندگی و بینش شخصی
– هدفگذاری یا تغییر سبک زندگی
***
وبینار «برای زندگی نو، از کجا شروع کنیم؟»
زمان: شنبه، ۳۰ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۱۸ تا ۲۰
ارائه دهنده: محمد نجفی
بسیاری از ما با نو شدن سال، امیدوار میشیم که بتونیم زندگیمون رو نو کنیم؛ هر چند با پایان هر سال، بسیاری از ما احساس ناخوشایندی از بیفرجام موندن همه اون نو شدنها و تغییراتی رو تجربه میکنیم که پیشتر بهشون فکر کرده بودیم.
امسال اما ماجرای شیوع کرونا رنگ و بویی متفاوت به زندگی بسیاری از ما داده. ریتم معمول زندگی خیلیهامون رو به هم زده و ابهامات زندگی فعلی و چشمانداز آیندهمون رو صدچندان کرده. این تجربهی نو در مواجهه با بحران کرونا، بر اهمیت اندیشیدن و اتخاذ رویکردهایی متفاوت در زندگی و کار افزوده و چارهای باقی نگذاشته تا بکوشیم خودمون رو آماده کنیم برای ساختن زندگی نو و ایجاد تغییر و بهبود کیفیت زندگیمون در جهانی که شاید بیشتر از هر زمان دیگهای در ابهام و تعلیق فرو رفته.
«از کجا شروع کنم؟» یکی از نخستین پرسشها در مسیر خلق امکانهای نو برای زندگی نو محسوب میشه که ارزش اندیشیدن داره.
اگه شما هم به این پرسش برای مواجهه با تجربههایی نو میاندیشید، امیدواریم این وبینار بتونه بیشتر بهتون کمک کنه در مسیر جستجو و یافتن راههای بیشتری برای رسیدن به مقصودتون.
برخی مباحث و نکات اصلی که در این وبینارها مطرح میشوند، از این قرارند:
– چه کارهایی را شروع کنیم، یا ادامه دهیم یا تمام کنیم؟
– چگونه خود را برای تغییر، سَبُک و آماده کنیم؟
– چگونه به چرای زندگی خود فکر کنیم یا بینشی شخصی پیدا کنیم؟
اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره «بیستتاسی» هستید، به سایت 20TA30.com سر بزنید یا ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید.
سخنرانان

برگزارکننده

بیست تا سی
آدمها سه دستهاند: یا همین الآن بیست تا سی سالهاند یا در آینده بیست تا سی ساله میشند یا قبلاً بیست تا سیساله بودند و حالا دیگه نیستند… شما تو کدوم دستهاید؟ اگه تو دسته دوم و سومید ما فعلاً با شما کاری نداریم هرچند ممکنه شما با ما کار داشته باشی