- تهیه و تنظیم لوایح اعتراضیه جهت مراجعه به رئیس امور مالیاتی ، هیات های حل اختلاف مالیاتی ، شورای عالی مالیاتی ، دیوان عدالت اداری ، هیات موضوع ماده 251 مکرر قانون مالیات های مستقیم
(استفاده حداکثری از ظرفیت قانونی در کلیه مراحل دادرسی مالیاتی اداری شبه قضایی و قضایی) به صورت موردی و کیس استادی به شرح صفحه دوم (به شرح زیر)
1- نحوه تهیه و تنظیم لوایح اعتراضیه درمورد پرونده های مالیاتی موردی معاملات بلاک لیست برای اشخاص طرف معامله که پس از سال مورد اختلاف در لیست سیاه قرار گرفته اند و ارائه آراء صادره از شعبات دیوان عدالت اداری که در این خصوص تاکید نموده است.
الف) در خصوص اعلام مردودی و یا غیرقابل رسیدگی بودن دفاتر و اسناد و مدارک ابرازی .
ب) موارد مربوط به رد یا قبول اعتبار مالیاتی مالیات بر ارزش افزوده .
پ) نحوه تهیه و تنظیم لوایح تعیین درآمد مشمول مالیات با اعمال ضریب به فروش ابرازی در صورت عدم قبول دفاتر و اسناد و مدارک موضوع تبصره 2 ماده 97 قانون مالیات های مستقیم و ماده 32 آئین نامه مزبور با ارائه بخشنامه های سازمان امور مالیاتی کشور .
2- نحوه تهیه و تنظیم لوایح اعتراضیه در خصوص مطالبه مالیات تراکنش حساب های بانکی اعم از اصل و یا متمم اشخاص حقیقی و یا حقوقی یا توضیحات کامل و ارائه مستندات موضوع مواد 93 و 152 قانون مالیات های مستقیم و ارائه آراء صادره از شعبات شورای عالی مالیاتی و دیوان عدالت اداری .
3- نحوه تهیه و تنظیم لوایح اعتراضیه برای پرونده های مالیاتی که درآمد مشمول مالیات و یا ماخذ مشمول مالیات به صورت تخمینی و برآوردی و بدون داشتن اسناد و مدارک مثبته صورت می گیرد.
4- نحوه تهیه و تنظیم لوایح اعتراضیه در خصوص تعیین ماخذ مشمول مالیات حق واگذاری محل برای انتقال صرفا عرصه ملک و همچنین نحوه میزان تعیین ارزش حق واگذاری ملک توام با حق واگذاری محل طبق قانون و مقررات و دستورالعمل های سازمان امور مالیاتی کشور موضوع وجوه دریافتی که تشخیص آن به صورت تخمینی و برآوردی انجام می گردد.