رویدادهای زیر را به شما پیشنهاد میکنیم

ماجراجویی یک کارآفرین؛ ورود یک استارتاپ ایرانی به اکوسیستم استارتاپی بین الملل
- رایگان
- آنلاین
- کارآفرینی
ماجراجویی یک کارآفرین؛ تجربه ورود یک استارتآپ ایرانی به اکوسیستم استارتآپی بینالملل
امروزه، کارآفرینی در قالب راهاندازی استارتآپهای مبتنی بر فناوریهای پیشرفته، به یکی از موضوعات جذاب برای صاحبان ایده، مخترعین و نوآوران بدل شده است. حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان و اهمیت یافتن نقش دانش و فناوری به جای تولید به مقیاس در فضای رقابتی عصر حاضر، موجب شده تا برخی شرکتهای استارتآپی به ظاهر کوچک و ناتوان، مچ رقبای بزرگ و قدرتمند خود را خوابانده و نبض بازار را در دست گیرند.
گرمابانک، مثالی بارز از این ایدههای نوآورانه و دستاول است که یک کارآفرین خوشفکر و خلاق را به سرخط بسیاری از وبسایتها و جوامع علمی حوزه انرژی بدل نموده است. «امیرحسین بنایی»، کارآفرین اصفهانی، با ایده ذخیرهسازی انرژی و استفادههای آتی جهت گرم کردن، آن هم به دفعات زیاد، یک محصول جذاب و پرکاربرد تولید کرده و به نظر میرسد که این محصول، استقبال سرمایهگذاران و بازار را هم در پی داشته است.
این کارآفرین ماجراجو که کار خود را در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز کرده، تا به حال موفقیتهای زیادی به دست آورده است. انتخاب گرمابانک بهعنوان یکی از کاندیدهای فرصت سرمایهگذاری در جشنواره شیخ بهایی سال 96 و ارائه بهعنوان یکی از چهار طرح برتر جذب سرمایهگذار در مجمع اقتصاد فناوری نانو در همان سال، به خوبی نشاندهنده پتانسیلهای تجاری این محصول نانویی است.
گرمابانک، با تکیه بر فناوری نانو (مواد سرامیكی متخلخل حاوی نانو حفره)، گرما را همچون الکتریسیته ذخیره نموده و در نتیجه، امکان انتقال به مکانهای مورد نیاز را فراهم میآورد. نکته منحصربهفرد این محصول فناورانه، این است که آن را میتوان به دفعات متعدد شارژ و دشارژ نمود. با گرمابانک، همواره یک منبع گرمایشی ایمن در دسترس بوده و حتی میتوان برای گرمایش خودروی خاموش و یا خودروهای هیبریدی هم از آن استفاده نمود. نکته مهم دیگر، خروجی آب به جای گاز یا دود است که سازگاری با محیطزیست و جلوگیری از هدررفت منابع گرمایی را به همراه دارد. استفاده از این جاذب انرژی گرمایی برای ذخیرهسازی و انتقال حرارت تولید شده در کارخانهها و فروش به صنایع متقاضی، مانند دام و طیور، گلخانهها و یا حتی استخرها، از دیگر مزایای تجاری گرمابانک است.
اما استارتآپ گرمابانک، در کنار تمامی مزایای فنی و تجاری، ویژگی متمایز دیگری هم دارد؛ تجربه ورود به اکوسیستمهای استارتآپی بینالمللی که شاید بسیاری از استارتآپهای ایرانی آن را تجربه نکردهاند. لازم به ذکر است، بخش مهمی از موفقیت یک کسبوکار، به بازار هدف و میزان استقبال مشتریان از محصولات و خدمات عرضه شده بستگی دارد. امروزه بسیاری از شرکتهای بزرگ، با دامنهای وسیع، در اقصی نقاط جهان فعالیت دارند. در کنار این شرکتها، برخی کسبوکارهای محلی، تنها بر روی بازارهای محدودی متمرکز شدهاند؛ اشتباه رایجی که بین کسبوکارهای نوپا وجود داشته و آنها را از یک بازار بزرگ غافل میکند. در ذهن بنیانگذاران و کارآفرینان استارتآپی، این تصور نادرست وجود دارد که با توجه به محدودیت در منابع (مالی، انسانی، تجهیزات و ...)، نباید به توسعه بینالمللی بازار خود فکر کنند. این در حالی است که در فضای فعلی کسبوکار و به لطف پیشرفت فناوری و از آن مهمتر، اکوسیستم استارتآپی توانمند، استارتآپها تقریباً در همان لحظات اولیه پس از راهاندازی، میتوانند به بازارهای بینالمللی هم فکر کنند.
راهاندازی اولیه گرمابانک، در قالب شرکت «هماون انرژی اسپادانا»، صورت گرفت. اما بنیانگذار بلندپرواز آن، با هدف توسعه هر چه بیشتر ایده و تجاریسازی موفق محصول، بازارهای بینالمللی را چشمانداز خود قرار داد. وی تجربه حضور در «StationF» فرانسه و اکوسیستم استارتآپی استرالیا را دارا است و در سومین وبینار کاریز، تحت عنوان «کاریز تجربه: ماجراجویی یک کارآفرین» به مرور تجربیاتش از ورود یک استارتآپ ایرانی به اکوسیستم استارتآپی بینالمللی میگوید.
گفتنی است، این وبینار در قالب برنامه «کاریز» برگزار میگردد. هدف این برنامه، اتصال صاحبان ایده و فناوری به صاحبان سرمایه، از طریق برگزاری هدفمند رویدادهای مختلف است که میتواند دسترسی شما به اکوسیستم کارآفرینی در حوزه فناوری هاردتک را تسهیل نماید.
از آنجاکه در ادبیات کارآفرینی و نوآوری، همکاری و مشارکت فناورانه، بهعنوان یک فاکتور کلیدی در موفقیت استارتآپها قلمداد میگردد، حضور در اکوسیستمهای بینالمللی و شبکهسازی با صاحبان ایده و رقبا در فضایی کاملاً متفاوت از ایران، میتواند تجربهای ارزشمند و منحصربهفرد باشد. اگر علاقهمند به کارآفرینی و راهاندازی یک کسبوکار نوپا هستید، با حضور در این وبینار متفاوت، میتوانید با تجربه یک بنیانگذار استارتآپ ایرانی، از حضور در فضای بینالمللی آشنا شوید.
حتما سوالاتتون رو قبل از رویداد برامون بفرستین...
سخنرانان


محسن ابراهیمی
شبکه نوآوری کاریزبرگزارکنندگان

شبکه کاریز نوآوری

ستاد توسعه فناوری نانو
زمانبندی
عنوان | شروع | پایان | |
---|---|---|---|
معرفی و شنیدن تجارب | ۱۷ | ۱۷:۴۵ | |
پرسش و پاسخ | ۱۷:۴۵ | ۱۸:۱۵ |
برگزارکننده

کاریز، اکوسیستم استارتاپی فناوری های سخت / هاردتک
کاریز یک فناوری ایرانی است… فعالیت در اکوسیستمهای نوآوری و کارآفرینی و موفقیت در آن به خصوص در حوزه هاردتک، در گرو تعهد ذهنی و عملی به مفهوم «همکاری و مشارکت» است. هیچ پروژه فناورانه بزرگی بدون همکاری بین چند متخصص از حوزههای گوناگون به موفقیت نمی