🎯این وبینار مخصوص تو هست، اگه
🔰 علاقه زیادی داری تا از چیزهایی که بلدی، آموزش درست کنی و بفروشی.
🔰 علاقه زیادی داری که از دوره های آموزشیت درآمد بالای 10 میلیون در ماه داشته باشی.
🔰 دنبال روشی هستی که مطمئن باشی هر ماه از یک مبلغ مشخصی به بالا درامد داری
🔰 نگران این هستی که اگه دوره اموزشیت فروش نره، شکست خوردی و احساس می کنی که آدمها قدر اطلاعات و تجربه ارزشمند تو رو نمی دونن.
🔰 نگران این هستی که دوره خودت رو تبلیغات کنی اما کمتر از 10 نفر ثبت نام کنند و هر کسی که شرکت کرده، تو دلش بگه: نمی تونه محصولش رو بازاریابی کنه. و این باعث بشه فکر کنند دوره خوبی شرکت نکردن.
🔰 نگران این هستی که برای یک دوره زحمت زیادی بکشی، تبلیغات کنی، و در آخر فقط تعداد خیلی کمی ازت خرید کنند. و این تو رو ناامید کنه.
💎تو این وبینار چی به دست میاری؟
✔️ چطور در 60 دقیقه محصولات میلیونی خودت رو بفروشی، بدون اینکه حتی یک درس از اون را ساخته باشی
✔️ با صفر مخاطب شروع می کنی و در کمتر از یک ماه به درامد 8 رقمی در ماه میرسی
✔️ با ساخت وبینار وایت بردی، فروش 8 رقمی خودت رو تضمین می کنی
✔️ اول محصول بسازم یا اول محصول بفروشم؟جوابش رو کامل تو وبینار می گم
✔️ مطمئن میشی ایده ی محصولت پولسازه و میتونه تو رو به درامد 8 رقمی برسونه
✔️ فرمول 4 مرحله ای که در کمتر از 1 ماه تو رو به درامد 8 رقمی میرسونه (یک فرمول قدم به قدم)
✔️ برای ساخت مخاطب علاقه مند از چه روش هایی استفاده کنی؟ مخاطبی که در نهایت محصول اصلی تورو بخره؟
✔️ می تونی محصولات گرون خودت رو فقط در 60 دقیقه به تعداد قابل قبولی بفروشی
سوالات رایج شما
📝 چطور در وبینار ثبت نام کنم؟
کافیه در سایت ایوند با شماره موبایل یا ایمیل خودت ثبت نام کنی و بعد در این وبینار، دکمه ی ثبت نام رو بزنی، تا بلافاصله به صورت رایگان در وبینار عضو بشی. وبینار روز 13 ام اسفند ساعت 8 برگزار میشه. که قبل از شروع وبینار اطلاع رسانی خواهد شد
بهتره با شماره ای ثبت نام کنی که واتس اپ داره، تا بتونی بعد از وبینار در گروه واتس اپی وبینار هم عضو بشی و آموزش های تکمیلی رو دریافت کنی.
🧲 بعد از وبینار، چه نتیجه ای میگیریم؟
ایده های پولساز رو پیدا می کنی و فقط روی اونها کار می کنی و محصول آموزشی میسازی که مطمئن میشی صد در صد به فروش عالی میرسه.
دیگه برای فروش محصولات آموزشی خودت سردرگم نیستی و یک فرمول و برنامه قدم به قدم داری که تو رو به خواسته خودت میرسونه.
👇 حواست به این موضوع هم باشه 👇
ظرفیت وبینار محدوده پس همین الان ثبت نام کن، شاید الان بگی بذار شب اومدم ثبت نام می کنم، اما ظرفیت پرشده باشه و این فرصت رو به راحتی از دست بدی، فرصتی که میتونه زندگی مالی، اعتباری و شهرتی تو رو متحول کنه.
برگزارکننده

محمد ترک
مربی دوره پیشرفته مسترگرافیست »» نویسنده کتاب برندسازی افراد پیشرو »» مربی دوره ساخت ویدیوهای پرفروش برای مدرسان »» متخصص طراحی کمپین های ویدیویی و اینستاگرام »» مربی و کوچ افراد متخصص برای فروش دانش و مهارت »»