معرفی فرانچایزینگ
فرانچایزینگ چیست ؟
فرنچایزینگ به عنوان یک شیوه ورود به بازارهای خارجی، شبیه به اعطای امتیاز می باشد. در یک قرارداد فرنچایز، امتیاز دهنده (Franchisor) به امتیاز گیرنده (Franchisee) حق استفاده از یک اختراع یا نوآوری(Patent)، نشان تجاری، فرمول محصول، نام شرکت یا هر چیز دیگر را واگذار می کند. علاوه بر امتیاز دهنده، کمک های عملیاتی و مدیریتی(نظیر مواد خام، تجهیزات، آموزش و منابع مالی) را نیز در اختیار امتیاز گیرنده قرار می دهد. از طرفی امتیازدهنده مبلغی معین و یا درصدی از فروش را به عنوان حق امتیاز دریافت می کند. از دهه ۱۹۴۰ نوع جدیدی از فرنچایزینگ به نام «فرنچایزینگ تجاری» به وجود آمد. فرنچایزینگ تجاری که ابتدا در امریکا ایجاد شد، دربرگیرنده «ارتباط مداوم بین امتیاز دهنده و امتیاز گیردنده بود، که نه تنها شامل تبادل محصول، خدمت و نشان تجاری می شد، بلکه تمام جوانب تجارت و … برنامه استراتژی بازاریابی، کتابچه راهنمای عملیاتی و استانداردها، کنترل، کیفیت و تداوم در ارتباط متقابل را در بر می گرفت.
تعریف فرانچایزینگ
چرا فرانچایز اینقدر مهم است؟ در فرهنگ پنج جلدی انگلیسی به فارسی آریانپور کاربرد این واژه در تجارت به معنای «حق انحصاری» ترجمه شده است. اما چون این معنا برای کلمه فرانچایز چندان گویا نیست ما از همان کلمه بیگانه «فرانچایز» استفاده میکنم.
وزارت بازرگانی آمریکا فرانچایز را اینگونه تعریف کرده است: فرانچایز راهی برای انجام کسب و کار است که در آن فرانچایز گیرنده این حق را بدست آورده است که برای ارائه کالا یا خدمات و توزیع محصولات، تحت مدل بازاریابی فرانچایز دهنده عمل نماید. فرانچایز دهنده به فرانچایز گیرنده حق استفاده از علامت تجاری، نام و تبلیغات خود را میدهد.
تعریفی که در ویکیپدیا برای فرانچایز عنوان شده و از مقبولیت فراوان برخوردار است میگوید: فرانچایز استفاده از فلسفه کسب و کار فرد دیگری است به این معنا که فرانچایز دهنده امتیاز توزیع و ارائه محصولات یا خدمات و علامت تجاری خود را برای مدتی مشخص در ازای دریافت حق امتیاز و درصدی از درآمد ناخالص به فرانچایز گیرنده ارائه میدهد.
هدف این وبینار
این وبینار درپی معرفی فرصت های فرانچایزینگ درایران در هریک از حوزه های کسب وکار وکارآفرینی زیراست :
- ورزشگاه هاوتیم های ورزشی
- سالن های آرایش وزیبایی
- تولید انواع محصولات FMCG
- تولید محصولات ساختمانی
- ایجادو مدیریت فروشگاه های زنجیره ای
- ایجاد ومدیریت رستوران ها وغذاخوری ها
- شرکت های تجاری
- برندهای فردی وشخصی
- محصولات غذایی
- محصولات صنعتی
- چایخانه ها وغذا خوری ها
- لباس وپوشاک
- عطر وادکلن
- آموزش وآموزشگاه
- مدرسه ودانشگاه
مرجع علمی مورد استفاده دراین وبینار
یادآوری
این برنامه به صورت وبیناری ومجازی برگزار می گردد وپس از ثبت نام یک لینک برای حضور شما دراین وبینار ارسال می گردد .
سخنرانان

آقای دکتر حیدرامیران
رئیس هیات مدیره هاب کارآفرینی ایران1- موسس گروه سرمایه گذاری وکارآفرینی کارآفرین
2- کارآفرین برترملی در حوزه محصولات دانش بنیان
3- کارآفرین برترملی در حوزه محصولات دامی وپروتئینی
4- رئیس هیات مدیره سازمان فروش ایرانیان - سافا
5- عضوء هیات مدیره شرکت دیبا
برگزارکنندگان









برگزارکننده

هاب کارآفرینی ایران
معرفی مختصر (اهداف) هاب کارآفرینی ایران هاب کارآفرینی ایران که درسال 1395 و با مدیریت آقای دکتر حیدرامیران تشکیل گردیده است ، تسهیل گر وراهنمای کسب وکارهای ایرانی در مسیر موفقیت است. هاب کارآفرینی ایران به عنوان یک سازمان خصوصی ، در پی تسهیل وساده