لعیا بیدگلی
پژوهشگر و مدرس علوم ارتباطات
امروزه اکثر افراد تقریبا بخش زیادی از زمان خود را در محیط کار می گذرانند و بیشترین تعامل روزانه را با همکاران و مخاطبین شغلی خود دارند. روابط محیط کاری یکی از دغدغه های افراد است که در رده های مختلف شغلی فضای کسب و کار حضور دارند و مدیریت آن میسر نمی گردد مگر با ایجاد آگاهی. بنابراین ارتباطات موثر و روابط اجتماعی موفق از ملزومات زندگی سالم امروزی و در عین حال ترقی و پیشرفت شغلی است و اولین گام خودشناسی و شناسایی تیپ شخصیتی است.
در روانشناسی، نظریه های مختلفی برای شخصیت شناسی مطرح شده که هرکدام دسته بندی های مختلف خود را برای شخصیت انسان ارائه می دهند. در این میان، شخصیت شناسی آرکتایپی یکی از جذاب ترین و کاربردی ترین نظریات در این حوزه می باشد.یونگ به تکراری و عمومی بودن شخصیت ها و رویدادهای زندگی در انسان ها پی برد. او به این نتیجه رسید که افسانه های تاریخی که در فرهنگ های مختلف وجود دارند با روش های نمادین، تجربیات درونی مردم را به نسل های بعد انتقال می دهندو در تمامی این داستان ها تعداد محدودی الگوهای اصلی وجود دارند در حقیقت کهن الگوها ابزاری دقیق برای دسته بندی خلقیات و تیپ های شخصیتی هستند که می توان به وسیله آنها کنش و واکنش های خود و اطرافیان را پیش بینی کرد.
در این کارگاه تاثیر هر یک از کهن الگوهای هشت گانه مردانه را در محیط کسب و کار بررسی خواهیم کرد و سعی می کنیم تا با استفاده از دانش ارکتایپی،
مشکلات و چالش های ارتباطی مردان را در محیط کار بررسی نماییم و همچنین کهن الگوی مناسب هر کس را در تعاملات مختلف محیط کار مانند ارتباط با افراد بالادستی، همکاران و رده های پایینتر و مشتریان انتخاب کنیم.
1- مبانی اولیه و تاریخچه ارکتایپ
2-تعریف ارتباطات شغلی
3- آشنایی با کهن الگوهای مردانه
3-1-زئوس
3-2-هادس
3-3-پوزیدون
3-4-آپولو
3-5-آرس
3-6-ديونسوس
3-7-هفايستوس
3-8-هرمس
4- نقاط ضعف ارتباط شغلی
5- نقاط قوت ارتباط شغلی
5-راهکارهای بهبود ارتباط شغلی
بيست آبان ماه
پژوهشگر و مدرس علوم ارتباطات
پژوهشگر و مدرس علوم ارتباطات و برند
عضو هیات علمی آکادمی برند ایران
طراح هویت برند
مدرس دروه های:
برندسازی
منابع انسانی
خلاقیت