مهندس لیلا زارعی (کارشناس ارشد حقوق مالکیت فکری از دانشگاه توریین ایتالیا)
مدرس
محصولات و فناوری های آینده را با مطالعه اسناد پتنت کشف کنید
اسناد پتنت حاوی اطلاعات ارزشمند تکنیکی و راهبردی است که در تهیه و تنظیم نقشه های فناوری کاربرد دارد. نقشه های فناوری در حال حاضر به عنوان ابزاری در خدمت مدیران و سیاست گذاران، جهت تصمیمگیری ها قرار گرفته است و می توانند اولویت بندی فعالیت های مراکز تحقیق و توسعه، بودجه بندی، و برنامه ریزی ها را تعیین کنند.
از سوی دیگر، اطلاعات تکنیکی پتنت حاوی ایده های ارزشمندی برای رفع مشکلات فناورانه موجود، تولید و ارتقای محصولاتی با کاربری صنعتی است. پژوهشگران، مخترعین و ایده پردازان فعال در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و صنعتی میتواند با استفاده از این اطلاعات بدیع و کاربردی، به توسعه ی دانش و نوآوری های فعلی بپردازند و علاوه بر شناسایی مسیرهای متفاوت و جدید برای ایجاد نوآوری از دوباره کاری ها نیز جلوگیری نماید.
عموماً کسب این اطلاعات ارزشمند و کلیدی، به دلیل پیچیدگی های موجود در نگارش پتنت که لازمه یک سند حقوقی است، کار سهل و ساد های نیست. هدف این کارگاه، کمک به تسهیل پیچیدگی های مطالعه اسناد پتنت برای شرکت کنندگان است.
طی این کارگاه شرکت کنندگان پس از شناخت قسمت های مختلف هر سند پتنت و آگاهی از بخش های مهم اطلاعاتی آن و چگونگی مطالعه و ارزیابی اختراعات، با نحوه ی کسب اطلاعات پتنت آشنا خواهند شد و یک نمونه پتنت را مطالعه خواهند کرد.
در این کارگاه چه مطالبی یاد می گیرید؟
چه مواردی این کارگاه را متمایز می کند؟
چه افرادی باید در این کارگاه شرکت کنند؟
مخترعین و پژوهشگران
با هدف دستیابی به ایده های ارزشمند برای حل مشکلات فناورانه، آگاهی از مرزهای دانش موجود برای ارتقاء عملکرد یک فرآیند یا یک محصول صنعتی، و همچنین شناسایی تفاوت های افشا شده در اسناد پتنت به عنوان دانش پیشین و مقایسه آن با ایده، اختراع، یا محصول خود برای امکان سنجی قابلیت ثبت اختراع یا سنجش تعارض حقوقی
دانشجویان، محققین و فناوران مشغول در واحدهای تولیدی- صنعتی
با هدف آگاهی از جزییات اختراع و نحوه ساخت آن، دستیابی به جزئیات فناوری های پیشرفته، شناسایی تفاوت های موجود در محصولات و فناوری های مختلف مورد نظر در یک حوزه، آگاهی از مزیت های فناوری ثبت شده و...
مدیران پژوهش و فناورری
با هدف استفاده بهینه از بودجه و منابع پژوهشی تخصیص یافته، از طریق:
شناسایی جایگاه فناوری های در دست توسعه خود در دنیای فناوری، ارزیابی فناوری های موجود، و همچنین شناسایی روند فعالیت های نوآورانهی بدیع جهت تصمیم گیری و برنامه ریزی های پژوهشی و بودجه بندی.
مدیران صنعتی
با هدف آشنایی با فناوری های نوین در صنعت مورد نظر، آگاهی از دستاوردهای فناورانه رقبا (صنعتی و تحقیقاتی) برای ارتقا و بهبود فعالیت های موجود و جلوگیری از دوباره کاری، آگاهی از امکان نقض اختراعات ثبت شده در حوزه فعالیت کنونی، ارزیابی فناوری های جایگزین
چرا باید در این کارگاه شرکت کنیم؟
در این کارگاه چه چیزی دریافت خواهید کرد؟
را ه های ارتباط با آکادمی کانون پتنت ایران
مدرس