دوره آنلاین جامع آزمون CFA این دوره شامل تمام موارد زیر است: تدریس کامل تمام ۱۱ سرفصل آزمون مجموعه کتابهای SCHWESER پشتیبانی و مشاوره تخصصی جلسه حل مساله و تطبیق با بازارهای ایران
سرفصلهای دوره
● ارکان بازارهای مالی و استانداردهای حرفهای
● روشهای کمی (ارزش زمانی پول، کاربرد آمار و احتمال در سرمایه گذاری، معاملات الگوریتمی، یادگیری ماشینی و ...)
● اقتصاد (خرد، کلان، بین الملل)
● تحلیل صورتهای مالی (فهم صورتهای مالی، نسبت های مالی، پیشبینی و مدلسازی مالی، تحلیل حساسیت و ...)
● اوراق درامد ثابت (انواع ابزار درامد ثابت و ارزشگذاری آن ها)
● ابزار مشتقه (قراردادهای آتی، اختیار معامله، سواپ و ...)
● سرمایه گذاریهای جایگزین (املاک و مستقلات، طلا و ...)
● مدیریت سبد (افزایش بازدهی همزمان با کاهش ریسک)
ویدئو راهنما
این دوره برای چه افرادی مناسب است؟
مدرسین دوره
بابک بخشی زاده
مدیر سرمایه گذاری شرکت برنا کپیتال
تحلیلگر خبره مالی سطح 2؛ موسسه CFA آمریکا
تحلیلگر ارشد؛ شرکت سرمایه گذاری یاکو سوئیس
مدیر سبد؛ گروه سرمایه گذاری فاینتک
مدیر سرمایه گذاری؛ شرکت برناکپیتال
کیان بهداد
مشاور بانک جهانی
فارغ التحصیل MBA؛ صنعتی شریف
فارغ التحصیل MBA و
دکترای Decision Sciences؛
دانشگاه جرج واشنگتن
مشاور بانک جهانی
مهرداد انصاری
تحلیلگر ارزشگذاری
مدیریت بازرگانی؛ دانشگاه فردوسی
مدرک FMVA؛ موسسه CFI کانادا
تحلیلگر ارزشگذاری
مدلسازی مالی و داشبوردهای مالی
بروشور
سوالات متداول
در استاندارد CFA با توجه به آموزش مباحث از پایه و مطرح نمودن مفاهیم، فرض بر این است که داوطلب آشنایی چندانی با مباحث مالی ندارد. هدف برنامه CFA پرورش نیروی انسانی به عنوان تحلیلگر حوزه بازارهای مالی و سرمایهگذاری مطابق با استاندارد جهانی CFA میباشد. با این وجود آشنایی اولیه با مباحث مالی و سرمایهگذاری در حد مقدماتی میتواند در یادگیری مطالب به داوطلبان کمک نماید.
این آزمون سالانه چند بار در سطوح مختلف توسط موسسه آمریکایی CFA در بیش از ۲۵۰ مرکز برگزاری آزمون در سطح جهان برگزار میگردد. لازم به ذکر است که این آزمون در ایران برگزار نمیشود و داوطلبان برای شرکت در این آزمون میتوانند یکی از مراکز آزمون معرفی شده از سمت موسسه CFA از جمله ترکیه، ارمنستان و امارات متحده عربی را انتخاب نمایند. گواهینامه CFA به دلیل اعتبار و استاندارد جهانی خود در حوزه مالی و سرمایهگذاری تقریبا در همه کشورهای جهان پذیرفته شده و دارای اعتباری ویژه است. تنها پیش نیاز حضور و ثبتنام در برنامه حرفهای بینالمللی CFA داشتن مدرک کارشناسی (فارغ از اهمیت رشته تحصیلی) و یا دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی بودن است. داوطلب بعد از شرکت در آزمون سطح ۳ و قبولی در آزمون این سطح با ارائه ۴ سال سابقه کار حرفهای در حوزه مالی و سرمایهگذاری موفق به دریافت مدرک CFA و به دنبال آن دریافت لقب تحلیلگر خبره مالی (CFA Charter Holder) در کنار نام خود خواهد شد.
آزمون CFA یک آزمون بینالمللی است و به زبان انگلیسی برگزار میگردد. بنابراین به داوطلبان توصیه میشود نسبت به تقویت سطح زبان انگلیسی خود اقدام نمایند. اما نکته قابل توجه این است که آزمون به صورت تستی و سه گزینهای برگزار میگردد و نیاز به توانمندی صحبت یا نوشتن به زبان انگلیسی نیست. داوطلبان صرفا باید با ادبیات CFA آشنا بوده و نسبت به تقویت زبان تخصصی حوزه مالی و سرمایهگذاری اقدام نمایند.
مدرک حرفهای بینالمللی CFA دارای سه سطح است. هم اکنون، با توجه به شرایط پاندمی، آزمون سطح 1 سه بار در سال و آزمون سطوح 2 و 3 هر کدام دو بار در سال برگزار میشود. هر سطح از آزمون CFA بر مفاهیم خاصی تمرکز دارد و تمرکز استاندارد CFA سطح یک بیشتر بر مفاهیم دانش پایهای و ابزارهای سرمایهگذاری است. در سطح دوم مدرک CFA تأکید بر استفاده از ابزارها برای ارزیابی انواع داراییهاست و تمرکز استاندارد CFA در آزمون سطح سوم بر به کارگیری تمامی روشهای تحلیلی به منظور مدیریت سبد سرمایهگذاری و تدوین برنامهها و استراتژیهای سرمایهگذاری میباشد.
اصلیترین منابع برای مطالعه جهت حضور در آزمون CFA، منابع تعیین شده توسط موسسه CFA میباشد که در اصطلاح به آنها CBOK گفته میشود. CBOK شامل ۶ جلد کتاب به زبان انگلیسی است. علاوه بر این منابع، استفاده از کتابهای موسسه Schweser نیز به داوطلبان توصیه میشود. Schweser معتبرترین موسسه در جهان است که دورههای آمادگی آزمون CFA را برگزار مینماید.