طرح آتاک
آکادمی اینترنت اشیاء پس از برگزاری موفق طرح فرداک (فرهنگسازی دانش اینترنت اشیاء در کشور) به مدت ۴ سال و برگزاری بیش از 230 رویداد اینترنت اشیاء از سال 1394 تاکنون و با تجربه حضور فعال در مجامع بینالمللی، گام بعدی را با ایجاد طرح آتاک (آموزشهای توانمندساز اشتغال اینترنت اشیاء در کشور) در راستای ایجاد اشتغال پایدار در حوزه اینترنت اشیاء طراحی و برنامهریزی نموده است. در این طرح که از نیمه دوم سال 1397 آغاز گردیده، به گونه ای برنامه ریزی شده است تا طی مدت سه سال، 1200 شغل در حوزه اینترنت اشیاء در سطح کشور ایجاد گردد. برای این منظور آکادمی اینترنت اشیاء در حال برگزاری «پکیجهای آموزشی توانمندساز اشتغال» است که متناسب با فرصتهای شغلی موردنیاز در حوزه اینترنت اشیاء در کشور طراحی گردیده است.
توسعهدهنده نوپای اپلیکیشن موبایل اینترنت اشیاء
یکی از مهارتهای تخصصی موردنیاز در مشاغل مرتبط با اینترنت اشیاء طراحی و توسعه رابطهای کاربری برای اتصال انسانها به شبکهی بزرگ اینترنت اشیاء است که کاربران به کمک آن بتوانند اشیاء را کنترل کرده و دادههای مربوط به آنها را دریافت کنند. بدون شک میتوان در میان انواع این واسطهای کاربری، اپلیکیشنهای موبایل را از رایجترین آنها به حساب آورد. یک متخصص اپلیکیشن موبایل علاوه بر بهرهمندی از دانش کافی درمورد مفاهیم اینترنت اشیاء، مدیریت دادهها در بستر اینترنت و مباحث گرافیکی طراحی واسط کاربری، باید از تسلط کافی روی زبانهای برنامهنویسی موبایل و ابزارها و محیطهای توسعه اپلیکیشن موبایل نیز برخوردار باشد. با توجه به بهرمندی کشور ایران از نیروی انسانی جوان، خلاق و تحصیلکرده دانشگاهی، با برنامهریزی مناسب برای ورود ایشان به بازار کار از طریق طراحی و برگزاری دورههای مهارت محور، میتوان شاهد توسعه کسب و کار در حوزه اینترنت اشیاء بود تا نه تنها شرکتهای استارتآپی جدید پا به عرصه ظهور بگذارند، بلکه شرکتهای کوچک و متوسط نیز توسعه یافته و بتوانند در عرصه بینالمللی با شرکتهای بزرگ رقابت نمایند. با گذراندن این دوره به دنیای جذاب اپلیکیشنهای موبایل که از ارکان اصلی اینترنت اشیاء به حساب میآید پا گذاشته و آمادگی لازم برای ورود به بازار کار اینترنت اشیاء به عنوان توسعهدهنده اپلیکیشنهای موبایل را کسب میکنید.
توسعهدهنده نوپای اپلیکیشن موبایل اینترنت اشیاء کیست؟
توسعهدهنده سرور پلتفرم اینترنت اشیاء فردی است که به صورت تخصصی در حوزه اینترنت اشیاء فعالیت کرده و مستلزم بهرهمندی از دانش تخصصی و مهارتهای کاربردی است از جمله:
ü آشنایی با ارکان اینترنت اشیاء:
o سیستم نهفته
o شبکه
o سرور پلتفرم
o تکنولوژیهای سمت کاربر
ü آشنایی با نحوه کارکرد اپلیکیشنّها در انواع سیستم عاملهای موبایل
ü تسلط کامل به برنامهنویسی موبایل برای یک یا چند سیستم عامل مختلف
ü تسلط بر مفاهیم گرافیکی، تجربه کاربری و طراحی واسط کاربری گرافیکی
ü آشنایی با انواع کراس پلتفرمهای اپلیکیشنهای موبایل
ü تسلط بر مدیریت دادهها در بستر اینترنت از طریق موبایل
دورههای پکیج توسعهدهنده نوپای اپلیکیشن موبایل اینترنت اشیاء
این پکیج توانمندساز اشتغال شامل ۲ دوره آموزشی پیشنیاز و 10 دوره آموزشی اصلی به شرح زیر است. لازم به ذکر است نیاز به گذراندن دورههای پیشنیاز پس از انجام مصاحبه حضوری با شرکت کنندگان تعیین میگردد
Prerequisite:
1. Java principles
2. Android Studio principles
Main Courses:
1. IoT Mobile App Inception
2. Programming In Java
3. Getting Hands Dirty With Code – Java
4. IoT Mobile App Problem Solving
5. Programming In Android
6. Getting Hands Dirty With Code – Android
7. IoT Visualization – UI/UX
8. Getting Hands Dirty With Code – Android UI/UX
9. IoT Mobile App - Cross Platform
10. IoTest – Final Project
مزایای شرکت در طرح آتاک:
ü شرکتکنندگان برتر، شانس پیوستن به هلدینگ بیتا (که آکادمی اینترنت اشیاء یکی از زیرمجموعههای آن است) و استخدام در زیرمجموعههای این هلدینگ تخصصی اینترنت اشیاء را خواهند داشت.
ü دیگر شرکتکنندگان برتر، برای استخدام به شرکتهای فعال در حوزه اینترنت اشیاء و تکنولوژیهای مرتبط عضو سازمان نظام صنفی رایانهای معرفی خواهند شد.
ü شرکتکنندگان دانشهای تخصصی متنوعی را طی این دوره به صورت عملی کسب کرده و این امکان برایشان فراهم میشود تا در دورههای تخصصیتر «طرح آتاک» شرکت کرده و آیندهی شغلی حرفهایتری برای خود رقم بزنند.
ü شرکتکنندگانی که پس از دریافت آموزشها و کسب توانمندیهای لازم، دارای ایدههای مناسب برای راهاندازی استارتآپ در حوزهی اینترنت اشیاء داشته باشند، از حمایت آکادمی اینترنت اشیاء برای معرفی به مرکز شتابدهی تخصصی اینترنت اشیاء «اکسلیوت» که زیر مجموعه هلدینگ بیتا میباشد، بهرهمند میگردند.
موارد گفته شده تنها بخشی از مزایای شرکت در پکیجهای آموزشی طرح آتاک بوده فرصتهای جذاب و ارزشمند دیگری نیز برای شرکتکنندگان این دورهها به طورخاص پیشبینی شدهاست.
چرا آکادمی اینترنت اشیاء؟
ü سابقه برگزاری بیش از ۲۳۰ رویداد گوناگون از ابتدای سال ۱۳۹۴
ü این آکادمی زیرمجموعه هلدینگ بیتا بوده که خود یکی از بسترهای اصلی جذب افراد توانمند بوده و برنامهای جامع در اکوسیستم اینترنت اشیاء برای آنّها در نظر گرفته است
ü آکادمی اینترنت اشیاء عضو آکادمیای اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) است و در تدوین استانداردهای بینالمللی اینترنت اشیاء و فناوریهای مرتبط مشارکت فعال دارد
ü شناخت بازار داخلی و بینالمللی به واسطه حضور فعال و اثرگذار در کمیسیونهای تخصصی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران و مجامع بینالمللی مرتبط با اینترنت اشیاء
ü بهرهمندی از اساتید با تجربه در سطح ملی و بینالمللی
همراهان «طرح آتاک» در راستای ایجاد اشتغال پایدار در حوزه اینترنت اشیاء
برگزارکننده

آکادمی اینترنت اشیاء (IoT Academy)
آکادمی اینترنت اشیاء با هدف ایجاد بستر تخصصی آموزشی در زمینه اینترنت اشیاء کار خود را از ابتدای سال 1394 آغاز کرده است. آموزشهای ما همگی در راستای توسعه بازارکار و کارآفرینی در حوزۀ اینترنت اشیاء می باشد. اینترنت اشیاء، اینترنت چیزها و اینترنت همه