توضیحات
سالهاست که در نظام آموزشی کشور استرالیا از الگوی گانیه برای شناسایی و پرورش استعدادها استفاده میشود. وجه امتیاز این دیدگاه در مقابل دیدگاههای رایج دیگری مانند هوشهای چندگانهی گاردنر و هوش سهوجهی استرنبرگ اینجاست که گستردهترین تبیین از تواناییهای ویژه دانشآموزان را ارائه میکند و سرآمدی را به یک یا تعداد محدودی توانایی ذهنی محدود نمیکند. در ایران، هنوز در مورد فرایند هدایت تحصیلی دانشآموزان و جداسازی مدارس تیزهوشان یا ارائه برنامههای خاص به دانشآموزان مستعد به اتفاق نظر نرسیدهایم و هرساله تعداد زیادی از کودکان دارای تواناییهای خاص، بدون تشخیص و شناسایی بهموقع و بدون تخصیص امکانات ویژه و مناسب با دامنهای از تواناییها رها میشوند و یا نیازهای عاطفی و آموزشی آنها در محیط مدرسه و خانواده بیپاسخ میماند؛ درحالیکه مطلوب این است که حضور این دانشآموزان در مدارس عادی یا مدارس ویژه، همراه با شناسایی توانمندیها، رسیدگی عاطفی و مناسبسازی برنامه درسی باشد.
در این رویداد برآنیم که والدین و تصمیمگیرندگان مدارس در زمینه گزینش دانشآموزان و هدایت تحصیلی آنان با الگوی گانیه در جهت شناسایی و پرورش استعدادها در محیط رشددهندهی خانه و مدرسه آشنا شوند.
در پایان این نشست که با محوریت کتاب «مدلی برای راهنمایی معلمان در شناسایی و آموزش دانشآموزان مستعد در مدرسه» برگزار میشود، یک جلد از این کتاب (به قیمت ۳۵ هزار تومان) به هریک از شرکتکنندگان، رایگان اهدا میگردد. شایان ذکر است هر کتاب، شامل کد اختصاصی حضور در دوره آموزشی مجازی مرتبط نیز میباشد که برای شرکتکنندگان عزیز، قابل استفاده خواهد بود.
برای مشاهده اطلاعات کتاب در سایت مرکز نوآوریهای آموزشی مرآت، اینجا را کلیک بفرمایید.
سخنرانان

محرم نقیزاده
قائممقام مرکز نوآوریهای آموزشی مرآت
محمدرضا کمن
مدیر مرکز مشاوره نیکروان
محمد ضیایی مؤید
پژوهشگر مؤسسه متن و از مترجمین کتاب
دنبال کننده
کل رویدادها
مؤسسه مطالعات تعالی نسل (متن) تقویت پشتوانه علمی و پژوهشی دستاندرکاران حوزه تربیت، بهویژه فعالان در مدارس را یکی از عم...