در این وبینار چه میگذرد؟
رویکرد Test-Driven Development شیوهای از توسعه نرمافزار است که به توسعهدهندگان پیشنهاد میکند که قبل از شروع کد نویسی برای فیچر جدید، انتظار خودشان از عملکرد آن فیچر را به صورت تستهای خودکار بنویسند و سپس شروع کنند به نوشتن کد تا جایی که نتیجه تستها (انتظارات) موفق شود.
در این وبینار همین ایده کلیدی TDD در عمل نمایش داده میشود تا مخاطب درک کند که این ایده چطور میتواند اجرا شود و نتیجهی اجرای آن چه تاثیری بر سادگی طراحیهای ما خواهد گذاشت. برای همین منظور، میرویم سراغ اعداد رومی و سعی میکنیم برنامهای بنویسیم که اعداد انگلیسی را به معادل رومی آن تبدیل کرده و نمایش دهد.
ارائهدهندگان این وبینار، مساله نمایش اعداد رومی را در قالب اجرای کد کاتا (Code Kata) پیش خواهند برد و با حفظ اصول TDD مساله را حال خواهند کرد. علاوه بر این، در این ارائه شما میتوانید نظارهگر این باشید که دو نفر چطور میتوانند Pair Programming انجام دهند.
اگر برای شما سوال شده که کد کاتا چیست...
کد کاتا (Code Kata) روشی از انجام تمرینهای برنامهنویسی است. برنامهنویسان با اجرای کدکاتا، مهارتهای خود را از طریق تمرین و تکرار و رفتن به سمت اجرای کاتاهای سختتر، بهبود میدهند. اصطلاح «کد کاتا»، اولین بار توسط Dave Thomas نویسنده کتاب The Pragmatic Programmer با الهام از مفهوم کاتا در هنرهای رزمی ژاپنی تعریف شد.
هدف اساسی اجرای کد کاتا یا همان کاتا، یادگیری تکنیکهای کاربردی و تسلط بر آنها از طریق حل مسالههای واقعی است. این کاتاها به مرور بین برنامهنویسان مشهور و جا افتاده شدهاند.
چند نمونه از کد کاتاهای معروف را میتوانید اینجا ببینید: http://codekata.com
این وبینار برای چه کسانی مناسب است؟
در این وبینار مطالب مقدماتی درباره TDD بیان و به صورت عملی آموزش داده میشود. لذا اگر به تازگی با رویکرد Test-Driven Development آشنا شدهاید و میخواهید ببینید که این رویکرد در عمل چگونه اجرا میشود، پیشنهاد میکنیم که در این وبینار شرکت کنید.
ضمنا مهم نیست که با کدام زبان برنامهنویسی آشنا هستید. در این وبینار، روش فکر کردن و حل مساله آموزش داده میشود و بعدا خواهید توانست که روش یاده داده شده را با زبان برنامهنویسی دلخواه خودتان پیاده کنید.
سخنرانان

الهه حسینزاده
الهه حسین زاده هستم. علاقمند به مباحث software craftsmanship. در کنار توسعه نرمافزار، فعالیتهای انجمنی و تبادل دانش و تجربه در community ها عمده فعالیت من را در این زمینه تشکیل میدهد.

سپیده خدادادی
سپیده خدادادی هستم توسعه دهنده نرمافزار.
علاقهمند به مباحث مهندسی و معماری نرمافزار، بهبود کیفیت کد و رویکردهای چابک توسعه نرمافزار.
برگزارکننده

انجمن DDD ایران
انجمن DDD ایران
بستری برای تعامل همه علاقهمندان به DDD
سوالات متداول

دنبال کننده
کل رویدادها
رویداد فعال
انجمن DDD ایران، با هدف گسترش و پیشبرد رویکردهای نوینِ مدلسازی، تحلیل، طراحی و معماری نرمافزار و همچنین ارتقا کیفی و کمی مهارتهای علاقهمندان به حوزه Software Craftsmanship و بهبود بخشیدن به امور آموزش و مشاوره در طراحی، مدلسازی و معماری سامانههای پیچیدهی نرمافزاری تاسیس گردیده است....