توضیحات
اولین قدم در توسعه Domain Model بعد از شناخت مساله، تقسیم مساله به بخشهای کوچک و توسعه این بخشهای کوچک به شکل Iterative و Incremental میباشد. TDD تکنیکی است که بسیاری از برنامهنویسان برای این منظور استفاده میکنند. اما عمده برنامه نویسان برای نوشتن تستهای خود از رویکرد Example-Based (مثال-محور) استفاده می کنند و روشهای دیگر را در نظر نمیگیرند.
میتوان گفت Property-Based Testing ما را ملزم میسازد است تا در مورد تستهایی که مینویسیم، متفاوتتر فکر کنیم. در Property-Based Testing، تستها نه با نوشتن مثال، بلکه با توصیف قوانین و خصوصیات نوشته میشوند و سپس مثالها توسط فریم ورکهای مربوطه تولید میشوند.
در این کارگاه آموزشی، ما تستهای یک Domain Model را به صورت Property-Based و با رویکرد TDD مینویسیم و بررسی میکنیم که با استفاده از Property-Based Testing چگونه میتوان Invariant ها را در تست به بخشهای کوچکتر تقسیم کرد و در گامهای کوچک توسعه داد.
هدف از این کارگاه این است که به شرکت کنندگان نشان دهد که چگونه میتوانند از Property-Based Testing به عنوان ابزاری برای کاوش و بررسی عمیقتر مساله و توسعه با گامهای کوچک استفاده کنند.
سخنرانان

هادی احمدی
هادی احمدی هستم. علاقه مند به مباحث طراحی، معماری و تست نرمافزار. در کنار کار توسعه و تولید نرمافزار، به تدریس DDD و مباحث مرتبط با آن مانند CQRS, Event Sourcing و ... و همچنین مباحث مرتبط با تست مانند TDD, BDD مشغول هستم.

سپهر نامدار
با ۹ سال تجربه در زمینه برنامه نویسی، علاقه مند به معماری، اجایل و Software-Crafts(wo)manship هستم.
برگزارکنندگان

انجمن DDD ایران
سوالات متداول
برگزارکننده

انجمن DDD ایران
انجمن DDD ایران، با هدف گسترش و پیشبرد رویکردهای نوینِ مدلسازی، تحلیل، طراحی و معماری نرمافزار و همچنین ارتقا کیفی و کمی مهارتهای علاقهمندان به حوزه Software Craftsmanship و بهبود بخشیدن به امور آموزش و مشاوره در طراحی، مدلسازی و معماری سامانه