چرا در این وبینار شرکت کنیم؟
ارزش گذاری هر نوع کسبوکاری کمی چالشبرانگیز است. برای استارتاپهای بدون درآمد یا با درآمد اندک که آیندهی مشخصی هم ندارند، این ارزش گذاری دشوارتر هم میشود. کسبوکارهای بالغ، مطرح و با درآمد ثابت، به کمک حقایق، آمار موجود و … قابل ارزش گذاری هستند اما ارزش گذاری استارتاپها کار پیچیدهای است. زیرا فروش و روند آنها با هیچ نمونهی دیگری قابل مقایسه نیست. ارزش گذاری استارتاپهای مختلف بیشتر علم است تا هنر. زیرا دادههای در دسترس برای بررسی اوضاع بسیار محدودتر است. به زبان ساده ارزش استارتاپ شما به میزانی است که یک نفر حاضر به سرمایهگذاری روی آن باشد و هنر در اینجا به معنای این است که ارزش گذاری شما و سرمایهگذار با هم یکسان باشد.
هریک از انواع سرمایهگذاران (سنتی، فرشته، خطرپذیر و مانند آنها) با هدفهای مختلفی پا به این حوزه میگذارند و در نتیجه روش ارزیابی ارزش استارتاپ برای هرکدام از آنها متفاوت است. . این نکته هم باعث تغییر در استراتژی سرمایهگذاری و در نتیجه تفاوت در روش ارزشگذاری میشود.
در این وبینار با مفاهیم ارزش گذاری و فرآیند آن آشنا خواهید شد. سپس روش های مختلف ارزش گذاری استارتاپ ها و ابزارهای آن را فرا خواهید گرفت. در ادامه کارگاه بطور خاص، روی روش های ارزشگذاری مورد استفاده در اکوسیستم کارآفرینی کشور تمرکز خواهیم کرد و شما خواهید توانست خودتان در فرآیند ارزش گذاری صحیح کسب و کارتان نقش داشته باشید.
سرفصل های وبینار
صول کلی ارزشگذاری
مروری بر تاریخچه ارزشگذاری در دنیا
اصول اقتصادی، مالی، و حسابداری ارزشگذاری استارتاپها
متدولوژی مختلف ارزشگذاری
روش 1 : ضریب درآمد و ضریب سود (Revenue Multiples/ Profit Multiples)
روش 2 : جریان نقدی تنزیل شده (DCF)
روش 3 : مقایسه تحلیلی (Analytical Benchmark)
روش 4 : جدول ضرایب (Scorecard)
روش 5 : هزینه کپیکردن (Cost to duplicate)
روش 6 : منصفانه بازار (Market fair value)
روش 7 : سرمایهگذاران خطرپذیر (VC Method)
روش 8 : عوامل ریسک (Risk factor)
مدرس

مهران کرمی
مدیرعامل هاب اصفهانسوالات متداول

دنبال کننده
کل رویدادها
رویداد فعال
نوآفرینان مجری برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی...