درباره بیوراکتورغشایی MBR
بیوراکتور غشایی MBR ، ترکیب فرایندهای بیولوژیکی با جداسازی غشای (Membrane Separation) یکی از جدیدترین تکنولوژی های تصفیه فاضلاب می باشد که به سرعت در حال رشد در این صنعت است. غشاهای MBR که از نوع اولترافیلتراسیون(UF) می باشند، جایگزین واحدهای ته نشینی، فیلتراسیون شنی و گندزدایی می شوند که در روش های سنتی لجن فعال Conventional Activated Sludge (CAS) برای جداسازی مواد معلق استفاده می شدند. مدولهای MBR از نوع مستغرق در تانک بیولوژیک (لجن فعال) یا در تانک جانبی قرار می گیرند و تحت عملیات وکیوم در حالیکه توده زیستی (Biomass) در پشت غشاء باقی می ماند آب از درون غشاء و مدول عبور کرده و خارج می شود. بیوراکتور غشایی MBR علاوه بر اینکه کیفیت خروجی بسیار بالایی دارند، مساحت کمتری نسبت به سیستمهای سنتی اشغال می کنند و در مقابل شوک های تغییرات ورودی مقاومترند.
تکنولوژی بیوراکتور غشایی MBR موجب عملکرد فرایند بیولوژیکی با دوره طولانی عمر لجن ( معمولا بین 20 تا 100 روز) و افزایش غلظت MLSS در محدوده mg/Lit 15000-8000 می شود. غلظت های زیاد MLSS و میزان بالای SRT مزایای زیادی را شامل خواهد شد که عبارتند از تثبیت عملکرد لجن فعال، نیترفیکاسیون کامل و کاهش تولید لجن مازاد. غلظت بالای MLSS همچنین موجب کاهش حجم مورد نیاز هوادهی به مقدار 30 تا 50 درصد در مقایسه با روش سنتی است.
مدول های بیوراکتور غشایی MBR
فیلتر مدول های فشرده 3/5 تا 48 متر مربع در روز (Filter Housing Compact)
فیلتر مدول های انعطاف پذیر 80 تا 1000متر مربع در روز (Filter Housing Flexible)
فیلتر مدول های با کارایی بالا 384 تا 800 متر مربع در روز (Filter Housing High Performance)
سرفصل های این وبینار:
- اصول فیلتراسیون غشایی
- فرایند MBR بیو راکتور غشایی
- مزیت های MBR
- ویژگی های ساختار بلوکی
- نحوه انتخاب مدول
- کاربردها پروژه ها در ایران
- خدمات MBR
سخنرانان

احمد رحیمی
مدیر عامل
دنبال کننده
کل رویدادها
گروه مهندسی اسپیناس با رویکرد ارائه راهکارهای نوین در زمینه فناوری های بازیافت آب و پساب، شما را به شرکت در این سمینار ت...