رویدادهای زیر را به شما پیشنهاد میکنیم

اصول مکاتبات تجاری بینالملل
- رایگان
- تهران
- کسب و کار
معرفی دوره
در گذشته افراد مجبور بودند حتی برای خریدهای کوچک و کم اهمیت نیز شخصا به کشور فروشنده مراجعه نمایند و با فروشنده مذاکره نموده و به توافق برسند و در مراحل بعد، دیگر گامهای خرید را هماهنگ نمایند. با گذشت زمان و تسهیل تجارت و پیشرفت ابزارهای لازم در این زمینه، بعلاوه پیشرفت و تکامل ابزارهای ارتباطی، نیازی به حضور فیزیکی در کشور فروشنده نیست و خیلی اوقات می توان حتی بدون شناخت و دیدن طرف خارجی درگیر معاملههای بازرگانی بینالملل شد و آنها را با موفقیت به پایان رساند. هر چند مذاکرات تجاری اهمیت خود را از دست نداده و همچنان برای قراردادهای بزرگ و مهم و خرید کالاهای پیچیده همچنان امری مهم و حیاتی است، اما مکاتبات بازرگانی و رعایت اصول و فنون آن از اهمیت فزایندهای برخوردار شده است.
همانگونه که از اسم آن پیداست، بازرگانی بینالملل ماهیتش به گونهای است که دست کم افرادی از دو کشور درگیر آن می شوند. این افراد علاوه بر اینکه ممکن است هزاران کیلومتر از هم فاصله داشته باشند، در فرهنگهای مختلف و با زبان های مادری مختلف نیز صحبت می کنند. برای بررسی اهمیت درست و اصولی انجام دادن مکاتبه در ابتدا به بررسی یک مدل ارتباطی داخته میشود.اما قبل از بررسی مدل باید بدانیم که هر ارتباطی با هدف ارسال یک پیام و ایجاد نفوذ و تاثیر برقرار میشود. ارتباط در واقع عبارت است از ایجاد تصویر ذهنی در فکر دریافت کننده، دقیقا با همان جزییاتی که فرستنده قصد داشته است.با وجود این گاهی دسترسی به ارتباط حقیقی و یا دقیق مشکل است چراکه مستلزم طی مراحل متوالی پیچیده ای است که عبارتند از : ایجاد ایده، کدگذاری، انتقال از طریق کانالهای گوناگون، دریافت، رمز گشایی، ادراک و ارایه پاسخ.
با توجه به اینکه مکاتبات بازرگانی بین الملل عموما به زبان انگلیسی انجام می پذیرد، تسلط بر این زبان اولین الزام برای موفقیت در مکاتبات است. اما بدیهی است که هر صنعتی واژههای تخصصی مربوط به خود را دارد. در واقع ما از کدهای مختلفی در مشاغل مختلف استفاده میکنیم. تسلط بر قوانین بازرگانی بین الملل که عموما نتیجه فعالیت سازمانهای بین المللی از جمله اتاق بازرگانی بینالملل و سازمان تجارت جهانی هستند و دانستن عرفهای تجارت که در واقع قانونهای نانوشته فعالیت در این زمینه میباشد، به همراه تسلط بر سیستم بازرگانی کشور مبدا و بویژه مقصد کمک شایانی در موفقیت در این امر به ما می کنند. در مکاتبات بازرگانی باید پیام ذهنی خود را تحلیل نموده و ابعاد مختلف آنرا بشناسیم،و در گام بعد با استفاده از واژهها و اصول صحیح پیام را به شکل کد و به گونه ای که گیرنده نیز ادراکی همانند فرستنده برایش شکل گیرد ساخته و در کانال مناسب ارسال نماییم.
کد تخفیف
این کارگاه، یکی از بخشهای یک کارگاه جامعتر با عنوان «بسته جامع آموزشی صادرکنندهی برتر» میباشد. در صورتی که تمایل دارید در تمامی کارگاهها ثبتنام نمایید، برای دریافت کدهای تخفیف اعلام شده، با مسئول آموزش «مرکز تخصصی آموزش و مشاوره اپوایزر» با شماره تلفن 09103140086 تماس بگیرید. لازم به ذکر است که به جهت جلوگیری از کاهش بازدهی کارگاههای آموزشی، ظرفیت ثبتنام در این بسته آموزشی، تنها ۲۰ نفر میباشد.
همچنین اگر قصد شرکت در تک دوره را دارید، خبر خوب اینکه کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری، ۷۰ درصد از مبلغ حضور نیروهای فعال در شرکتهای دانشبنیان و خلاق را در دورههای آموزشی صادراتی، تا سقف ۲ میلیون تومان در سال مورد حمایت قرار میدهد. جهت دریافت کد تخفیف همین دوره، با شماره 09103140086 تماس حاصل فرمایید.
بهینهترین حالت ممکن برای شرکتهای دانشبنیان و خلاق، این است که بسته آموزشی مرداد ماه را با تخفیف یک میلیون تومانی ثبتنام کنند و باقی دورهها را به صورت جداگانه با کد تخفیف ۷۰ درصدی ، اقدام به ثبتنام فرمایند.
سرفصلهای دوره
- چارچوب و قالب نامههای بازرگانی
- نامه فروش و معرفی محصول
- درخواستهای تجاری
- پاسخ به نامههای رسیده و صدور مظنه
- سفارش و پردازش سفارشها
- نامه مربوط به شرایط پرداخت بینالمللی
- نامههای شکایت و پاسخ به آنها
- نامههای مربوط به حمل و نقل و بیمه حمل و نقل
- نامه اخذ نمایندگی
سخنرانان

مذاکره و تنظیم بیش از 145 قرارداد بینالمللی صادراتی و وارداتی
مکاتبات و مدیریت بازرگانی از سال 1382 در شرکتهای متعدد
حقالعملکار رسمی گمرک جمهوری اسلامی ایران
استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
برگزارکنندگان

اپوایزر
مرکز تخصصی آموزش و مشاوره کسبوکاربرگزارکننده

کریدور خدمات فناوری
کریدور خدمات فناوری تا بازار، با هدف کاهش زمان تجاری سازی و افزایش نرخ موفقیت شرکتهای دانشبنیان شکل گرفته است. کریدور با شناسایی و ارزیابی خدمات توسعه فناوری و تشخیص نیازهای تجاریسازی امکان برآورده شدن آنها را فراهم نموده است.