توضیحات بیشتر
استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی- تجربی (Experiential Education) است که طی 3 روز متوالی (در انتهای هفته) برگزار میگردد. در این برنامه شـرکتکنندگان پرانگیزهای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارتآپ، بازاریابها و طراحان گرافیک گرد هم میآیند تا طی54 ساعت ایدههایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایدهای را اجرا کند.
در اين برنامه جهانی تا بحال بيش از ۴۵ هزار نفر در بيش از ۲۰۰ شهر شرکت نموده اند. در استارتاپ ويکند ايده های زيادی مطرح مي شوند اما آنچه در اين برنامه اهميت دارد فقط سه چيز است. اجرا، اجرا و فقط اجرا!
تسهیلگر

مهدی نیازی منش
هم بنیانگذار بخواناز کودکی علاقمندی شدید به استقلال مالی داشت و با اینکه شرایط برای ورود به کسب و کار خانوادگی فراهم بود ولی علاقمند به راه اندازی کسب و کار شخصی بود. وارد رشته مهندسی صنایع شد و سپس MBA دانشگاه امیرکبیر را برای ادامه انتخاب کرد. در دانشگاه با استارتاپ ویکند آشنا شد و عاشق استارتاپ و کارآفرینی شد. یک استارتاپ بنام مشبک با دوستانش راه انداخت و یکسال بعد شکست خورد. هم اکنون، هم بنیانگذار #بخوان است که یک شبکه توزیع محتوا و اخبار مبتنی بر علاقمندی افرادست. او تمرکز، پشتکار و تیم قوی را رمز موفقیت استارتاپها میداند.
داوران

آرش برهمند
سردبیر ماهنامه پیوستآرش سردبیر و یکی از بنیانگذاران مجله ی پیوست است که اولین نشریه راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران به شمار میآید. او در رشتههای عمران و مدیریت کسب و کارهای کوچک تحصیل کرده و عضو هیات تحریریه نشریاتی عمومی از جمله شرق، همشهری و ابرار اقتصادی بوده و سابقه ی عضویت در شورای سردبیری مجلاتی تخصصی همچون هفتهنامه عصر ارتباط را نیز در سابقه خود دارد. جامعه وب ایران نیز اغلب با چهره و نام وی به سبب گزارشات، میزگردها و سخنرانیهایش در حوزه شرکتهای نوبنیان ایرانی در رویدادهایی آشنا هستند که از آن جمله میتوان به جشنواره ی وب ایران، استارتاپ ویکندهای تهران و اصفهان و مشهد گرفته تا رشت و بیرجند به عنوان نمونههای دیگر اشاره کرد. آرش به سبب رویکردی روزنامهنگارانه به رویدادهای فناوری اطلاعات کشور و تلاشهایش در تلفیق فضاهای مدرن و سنتی فناوری اطلاعات کشور به ویژه در حوزه ی رسانه شناخته شده است.

شاهین طبری
رئیس هیئت مدیره شرکت چارگون
پویا محمودیان
فعال حوزه تکنولوژی و سلامتپویا یک ماجراجوست. دانشآموخته پلیتکنیک و یکی از موسسان و مدیر عامل سابق عکسپرینت علاقهای وافر به ساختن و تجربههای جدید دارد. او با وجود جوانی عضو هیات مدیره و رییس کمیسیون تجارت الکترونیکی سازمان نظام صنفی رایانهای تهران بوده ولی این روزها سرگم طرحها و ایدههای جدیدش در حوزه نشر یا سلامت الکترونیک است.
تجربه پویا در کار کردن با تیمهای جوان حوزه فناوری اولین دوره استارتآپ ویکند تهران باز میگردد و سابقهاش در ساختن و موفقکردن بزرگترین مجموعه چاپخانه اینترنتی کشور هم به وی دیدگاهی یگانه در زمینه تجارت الکترونیک بخشیده است. طی یک سال اخیر او از تقریبا تمامی رویدادهای این حوزه و نهادی صنفی فاصله گرفته تا بیش از پیش به علایق شخصیاش در حوزه کسب و کارهای نوپا بپردازد ولی بازگشتش به اصفهان ، شهری که موطن دوم اوست، حکایت از علاقه ویژهاش به استارتآپهای حاشیه زایندهرود دارد.
مربیان

محمد زاهدی
بنیانگذار اصفهان پلاساو مروج کارآفرینی و مدرس بازاریابی است. از سال ۱۳۸۰ با تاسیس سایت “اصفهان چت” تجربه حضور جدی در اینترنت را دارد برگزاری TEDx نقش جهان، همراهی در تاسیس سایت های Apple724.ir و اصفهان پلاس و عضویت در هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری “هدهد زنده رود”، مربیگری Lean Startup Machine از فعالیتهای اخیر اوست. محمد سعی می کند به افراد کمک کند تا قهرمان زندگی خود باشند.

مهران کرمی
مدیر توسعه کسب وکار نیک استارترمن مهران هستم، لیسانس مهندسی کامپیوتر سخت افزار و فارغ التحصیل مدیریت اجرایی گرایش استراتژیک دانشگاه تهران و هم اکنون دانشجوی دکترا مدیریت کارآفرینی دانشگاه تهران هستم، من کتاب کارآفرینی نوآورانه رو نوشتم و به عنوان مربی و برگزارکننده در رویدادهای استارتاپی و شتاب دهنده ها فعالیت دارم. من همیشه سعی میکنم خیلی چیز ها رو از هم جدا کنم تا ببینم چطور کار می کنند و مبانی اجتماعی و جامعه شناسی قضایا رو دنبال کنم. سوال هایی که همیشه می پرسم چرا و چگونه هست! چون همیشه دوست دارم چیز ها کمتر بد باشند.بی صبرانه منتظرم تا در استارتاپ تریپ دانشگاهی تهران ببینمتون دوستان!

مسیح مقدم
تجربه کاربری UI/UXمسیح سابقه ای ده ساله در توسعۀ وب دارد و طراح و مدرس تجربۀ کاربری و عضو رسمی Interaction Design Foundation است. او علاوه بر سابقۀ درخشان در مدیریت تیم و کارآفرینی، دستی بر هنر و خطاطی نیز دارد. او هم اکنون مشاور UI/UX و مدیر پروژه چند استارتاپ و همچنین موسس شرکت وب رخ است. مسیح لیسانس مهندسی صنایع دارد و مدارک MBA و ITIL اش را طی مدیریتش در شرکت هاست ایران نیز گرفته است. از تمام مهارت هایش که بگذریم، باید با مسیح کار کنید تا طعم واقعی ” تجربۀ تازه ” هنگام کار را بچشید.

داوود دهقان
هم بنیانگذار اصفهان پلاسداوود از سال 82 که با کامپیوتر و وب آشنا شد، آرزوی کسب درآمد از طریق اینترنت و سایت خودش را در سر داشت. بالاخره در سال 91 با راه اندازی فروشگاه اینترنتی تخصصی لوازم جانبی موبایل 7mobile.ir به آرزوی دیرینه خود رسید. در این مسیر پس از آشنایی با استارتاپ ویکند و دیگر رویدادهای کارآفرینی با اعضای تیم فعلی خود آشنا شد. او از هم بنیانگذاران رسانه جامعه کارآفرینی اصفهان isfahanplus.ir و فروشگاه های اینترنتی koohshop.net و apple724.ir نیز می باشد. آخرین استارتاپی که همراه با اعضای تیم خود راه اندازی کرده سامانه ثبت نام آنلاین EventCenter.ir می باشد. از فعالیت های داوطلبانه او می توان به راه اندازی همفکر اصفهان، برگزاری هفته جهانی کارآفرینی isfahanweek.ir (همراه با تیم اصفهان پلاس) و مربیگری در رویدادهای کارآفرینی اشاره نمود. مربی گری در شتابدهنده مشاهیر (اولین شتابدهنده اصفهان)، عضویت در تیم طراحی وب سایت MoshaverNet.com به عنوان برنامه نویس FrontEnd و گرافیست، کمک به راه اندازی و ارائه مشاوره به فروشگاه های اینترنتی koohgard.com , samacharm.ir , isfahansp.ir , mivebaran.com , iranfairtrade.org , hezarnaghsh.com از دیگر فعالیت های او می باشد.

نوید بهرنگی
بنیانگذار یاراکار و رویداد تی وینوید بهرنگی یک عاشق به تمام معنای تکنولوژی است مخصوصاً اگر تکنولوژی با کارآفرینی تلفیق شود. او بیشتر وقت خود را به توسعه و رشد کسب و کارهای آنلاین سپری میکند.
نوید در دوران نوجوانی چندین کسب و کار آنلاین و آفلاین راه اندازی نمود و در کسب و کاری صنعتی و کاملا متفاوت با دنیای کامپیوتر و اینترنت سرمایه گذاری کرد که تاکنون این کسب و کار به رشد خود ادامه داده است. پس از آن در سال 1390 اقدام به تاسیس شرکت عصر بُعد چهارم نمود که در حوزه اتوماسیون اداری و صنعتی فعال بود. پس مدتی تا مرز ورشکستگی پیش رفت و تصمیم به تغییر مسیر گرفت. او در سال 1393 مجدداً شرکت را بازگشایی کرد و اینبار تمرکز خود را روی توسعه سرویسهای تحت وب گذاشت. از دل این شرکت یک محصول به نام یاراکار به وجود آمد که به افراد، شرکتها و سازمان ها در شبکه سازی و ارتباط با هم کمک میکند.
همچنین پس از آن در سال ۹۵ محصول دیگری به نام Rooydad.tv را توسعه داد که سرویس پخش زنده همایشها، رویدادها و کلاسهاست.

علی عباسی
هم بنیانگذار ایونت سنترعلی فارغ التحصیل رشته مهندسی نرم افزار از دانشگاه شیخ بهایی می باشد. او چندین سال است که به صورت حرفه ای با زبان php و فریم ورک های CodeIgniter و Laravel برنامه نویسی می کند و سابقه تدریس php , Git و فریم ورک Laravel را نیز در کارنامه خود دارد. علی در شتابدهنده مشاهیر نیز به عنوان منتور فعالیت دارد و در حال حاضر به عنوان برنامه نویس ارشد و هم بنیانگذار در استارتاپ ایونت سنتر (EventCenter.ir) فعالیت می کند. وظیفه پشتیبانی فنی isfahanplus.ir نیز بر عهده او می باشد. همچنین عضو تیم طراحی وب سایت MoshaverNet.com به عنوان برنامه نویس BackEnd می باشد و در برگزاری هفته جهانی کارآفرینی isfahanweek.ir را نیز همکاری داشته است.

علی جعفری
هم بنیانگذار بخوانبرنامه نویسی رو از اول راهنمایی شروع کردم و اولین اپلیکیشنی که نوشتم یه اپلیکیشن مالتی مدیا به نام کوثر بود که روی CD ارائه میشد و اون موقه تونستم فقط 7 تا از اون رو به مغازه های اطراف بفروشم. از سال 86 با وبلاگ نویسی وارد دنیای اینترنت شدم و از اون موقه کارای مختلفی کردم و به واسطه اون تجربه های مختلفی کسب کردم.
تقریبا یکی دو ساله که وارد مباحث استارتاپی و اکوسیستم کارآفرینی شدم. عاشق راه اندازی کسب و کار های جدید و خلاقانه ام. کشکول یکی از این استارتاپ هاست که در زمینه ارائه محتوا فعالیت میکنه و مدتیه که به صورت متمرکز روی اون کار میکنم.

فرجام مهدوی
بنیانگذار نوبت میخوام و مدیر عامل فرجام رایانفرجام مهدوی کارشناس ارشد طراحی و تولید نرم افزار است ، عاشق برنامه نویسی و علاقه فراوانی به یادگیری و کار تیمی دارد. او همچنین علاقه مند به تکنولوژی های جدید و فناوری های روز کامپیوتر و مطالعه متون انگلیسی و ترجمه آن ها است.
مدت هاست که برنامه نویسی Back-End با ASP.NET و HTML5 و CSS3 و ... را ادامه می دهد و به C# علاقه زیادی دارد . تا کنون در رویداد های استارتاپی مختلفی بعنوان منتور و شرکت کننده حضور داشته و در حال حاضر به عنوان برنامه نویس ارشد و بنیانگذار در شرکت فرجام رایان فعالیت می کند.

معین معین زاده
هم بنیانگذار سیستم پلاسمعین معین زاده فارق التحصیل مهندسی صنایع است ولی علاقه مندی و استعدادش در زمینه طراحی باعث شد که به صورت حرفه ای در این زمینه فعالیت کند. و بالاخره در سال ۱۳۸۷ با طراحی لوگو خلیج فارس و ثبت آن به عنوان اثر ملی توانست این روند را سریع تر کند. او که علاقمند به طراحی دیجیتال بود از همان سال ها ، به صورت حرفه ای وارد این صنعت شد و بعد از ان با طراحی کاریکاتور برای مجلات و روزنامه هایی چون بشارت نو ،همشهری و ... تواست تجربه خوبی در این زمینه کسب کند . در سال ۱۳۹۲ به خاطر علاقمندیش به طراحی تبلیغات و مباحث بازاریابی و فروش شروع به یادگیری در زمینه تبلیعات هوشمند مباحث تئوری رنگ و روانشناسی رنگ کرد. و بعد از آن با دنیای گیم و اپلیکیشن اشنا شد و با یادگیری مباحث مرتب با این صنعت و آموخته های قبلی خود وارد این صنعت شد از جمله کار های حرفه ای او طراحی و دیزاین بازی مسترمخ بود و این زمینه ساز شد که با دوستان خود تصمیم به تاسیس شرکت سیستم پلاس را کردند .

امیر مهدی نیک اختر
هم بنیانگذار سیستم پلاسامیر مهدی دانش آموخته مهندسی مکانیک دانشگاه ولی عصر رفسنجان است. او علاقه زیادی به رباتیک دارد و دارای مقام های بین المللی و خوارزمی رباتیک نیز می باشد. او برای بالا بردن مهارت فنی تجربه کار در تعمیرگاه های BMW ، دستگاه های پزشکی و اتاق عمل را دارد.یکی از پروژه های موفق او اتوماسیون گلخانه ی قارچ و باکتری دانشگاه یزد می باشد که مقدمه چینی ورود او به زمینه ی بیوتکنولوژی را فراهم آورد.او در حال حاضر در حال کار روی چند اختراع و رباتهای هوشمند و گجت هایی برای بازی ها و گوشی های موبایل همچنین گجت های افزایش امنیت اشخاص می باشد. تاکنون در چند پروژه استارتاپی مشارکت داشته و امیرمهدی هم اکنون مدیر دپارتمان مکاترونیک شرکت سیستم پلاس یزد است.
برگزار کنندگان

یاسمن اسماعیلیان
دبیر اجرایی
علی سرداریان

صبا هاشمی راد

محمدعلی افتخاری
حامیان مالی
حامیان رسانه ای
زمان بندی برنامه
عنوان | شروع | پایان |
---|---|---|
پذیرش | ۱۶:۰۰ | ۱۷:۰۰ |
افتتاحیه | ۱۷:۰۰ | ۱۷:۱۵ |
سخنرانی کلیدی | ۱۷:۱۵ | ۱۸:۰۰ |
معرفی ایده ها | ۱۸:۰۰ | ۲۰:۰۰ |
رای گیری ایده ها | ۲۰:۰۰ | ۲۰:۳۰ |
آغاز تشکیل تیم ها | ۲۰:۳۰ | ۲۲:۰۰ |
پذیرایی شام | ۲۲:۰۰ | ۲۳:۰۰ |

دنبال کننده
کل رویدادها