مسابقات دانشجویی علوم اعصاب شناختی
مسابقات دانشجویی علوم اعصاب شناختی و مغزپژوهی ، باهدف ایجاد زمینههای همکاری میانرشتهای، در این حوزهها برنامهریزیشده است. خوشبختانه در سالهای اخیر فعالیتهای گستردهای باهدف آشنایی دانشجویان با مرزهای تحقیق در علوم اعصاب شناختی، علوم اعصاب محاسباتی و... انجامگرفته و باعث ارتقا سطح عمومی دانش در حوزههای مختلف مغزپژوهی شده است.
هدف اصلی این مسابقات معرفی و انگیزهبخشی به دانشجویان (بهخصوص دانشجویان کارشناسی) برای ورود به تحقیقات بینرشتهای حوزهی علوم اعصاب شناختی و بسترسازی جهت شناخت و هدایت استعدادهای این حوزه است. به عبارت دیگر این مسابقات بستری جهت معرفی مسائل واقعی در حوزهی علوم اعصاب شناختی به دانشجویان توانمند در حوزههای مختلف را فراهم خواهد کرد.
اطلاعات بیشتر : college.cogncs.ir
هزینه ثبتنام تا تاریخ جمعه ۳۰ فروردین ۲۵۰۰۰ تومان است.
و از تاریخ شنبه ۳۱ فرورین تا چهارشنبه ساعت ۱۲:۰۰ روز ۴ اردیبهشت ۳۰۰۰۰ تومان می باشد.
نکته مهم : شما میتوانید از ساعت ۱۲:۰۰ در ساختمان کلاس های دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران به صورت حضوری نیز در روز اول همایش مسابقه با قیمت ۳۵۰۰۰ تومان ثبتنام نمایید
نحوه برگزاری مسابقات دانشجویی علوم اعصاب شناختی:
- تشکیل همایش افتتاحیه شامل سخنرانیهای عمومی، آموزشی و تخصصی است. در روزهای اول دانشجویان موظفند بر اساس آشنایی و کسب اطلاعات مربوط به دانشجویان ثبتنامشده، تیمهای پیشنهادی خود را معرفی کنند. سخنرانیهای تخصصی به دودسته فنی و تجربی به موازی برگزار میشود و دانشجویان بر اساس اهداف و انتخاب تیم در این سخنرانیها شرکت میکنند.
- در این مسابقات دانشجویان بهصورت تیمی(3 تا 6 نفر) برای مدت یک سال، حول یک مسئله یا پروژه انتخابشده که ازنظر کمیته علمی مورد تائید قرارگرفته باشد، فعالیت میکنند. شرط پذیرش تیمها این است که حداقل از ترکیب دو رشته متفاوت تجربی و فنی، مثلاً، پزشکی و مهندسی کامپیوتر یا ریاضی و زیست و مهندسی برق و... تشکیلشده باشند. تیمها میتوانند علاوه بر بینرشتهای و بیندانشکدهایبودن، بیندانشگاهی هم باشند.
- زمان همایش اولیه روزهای ۴ تا ۶ام اردیبهشت خواهد بود. در روز اول بهطور اجمالی مرزهای تحقیق در علوم اعصاب شناختی معرفی میشوند و در روز دوم و سوم مباحث به طور تخصصی از جانب اساتید فن ارائه خواهد شد. پس از همایش اولیه و پیشنهاد موضوعات حوزهی علوم اعصاب شناختی، دانشجویان با تشکیل تیم و تعریف مسئله وارد مسابقات خواهند شد.
- در طول دوره چندین کارگاه تخصصی برگزار میشود که زمان اجرای آنها متعاقباً در سایت مسابقات اعلام میشود. تیمها ضمن شرکت در کارگاهها در زمان اعلامشده، فرصت دارند موضوع تحقیق خود را انتخاب کنن.
- در طول انجام پروژه تا زمان اختتامیه، تیمها موظفند بهطور منظم گزارش پیشرفت کار خود را بهطور مستند ارائه دهند و امتیاز کسب کنند.
- در روز اختتامیه، از میان تیمهای شرکتکننده، سه تیم بر اساس امتیازات کسبشده در طول دوره و نظرات داوری بهعنوان تیمهای برتر انتخاب میشوند.
بخشی از موضوعات پیشنهادی:
- ساختار شبکهای و مدلسازی عصبی
- نقشهبرداری مغز
- دادوستد علوم مهندسی و علوم اعصاب نظیر: واسطهای مغز-ماشین، پردازش سیگنال و دادههای بزرگ
- علوم اعصاب سیستمی و عملکردهای سطح بالا همچون: یادگیری، حافظه، توجه، تصمیمگیری و…
- هوش مصنوعیِ الهامگرفته از مغز
- جنبههای شناختی تعاملات اجتماعی
- ...

دنبال کننده
کل رویدادها
شاخه دانشجویی ACM متشکل از اعضای انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران بوده و در زمینه تقویت مهارتهای علمی، تخصصی و ...