مرکز علمی کاربردی  جهاددانشگاهی استان قم

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم

رویداد‌ها۲
درباره برگزارکننده
ارتباط با برگزارکننده
دنبال کنندگان۱۵۴
ارتباط با مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم
شماره برگزارکننده
۰۲۵۳۲۸۵۲۵۵۲-۳۲۸۵۶۷۷۶
تماس از طریق ایوند
ارسال پیام
شبکه‌های اجتماعی
درباره مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم

اقتصاد دیجیتال نوعی از اقتصاد است که بر پایهٔ فناوری های دیجیتال استوار است.

محور های نشست :

1-     معرفی فرصتهای کسب و کار.

2-     اقتصاد محتوی.

3-     معرفی اقتصاد دیجیتال بین المللی .

4-     معرفی نمونه های موفق.

اقتصاد کشور نیازمند آن است که در سال‌های آینده شرایط لازم را برای رشد شتابان اشتغال، فراهم کند و می‌دانیم که ایجاد شغل و تولید ثروت، مستلزم سرمایه‌گذاری‌های گسترده و دسترسی به بازار و فناوری‌های پیشرفته است.

وضعیت کنونی اقتصاد کشور در شرایطی است که تجربه کشورهای در حال توسعه و در کنار آن تاثیر شکل‌گیری استارت‌آپ‌های حوزه ICT در اشتغال‌زایی و تحول صنعت خدمات کشور حاکی از آن است که اقتصاد دیجیتال می‌تواند ناجی‌ اصلی دولت برای خروج از بحران اقتصادی و به تبع آن قرار گرفتن در مسیر توسعه، ایجاد شغل و تولید ثروت باشد.

هموار شدن مسیر توسعه به کمک تحولات دیجیتالی در حالی است که گزارش اخیر کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد(آنکتاد) نیز نشان می‌دهد کشورهای در حال توسعه می‌توانند به‌واسطه توسعه بخش دیجیتال خود منافع اقتصادی گسترده‌ای را به‌دست آورند. اکثر کشورها به فرصت‌های قابل توجه دیجیتالی کردن اقتصاد برای توسعه پی برده و همواره سیاست‌های تشویقی برای جذب سرمایه ارائه می‌دهند؛ چراکه توسعه دیجیتال می‌تواند به شرکت‌های محلی کمک کند تا به بازارهای جهانی دسترسی یابند یا در زنجیره‌های ارزش‌ آنلاین جهانی ادغام شوند. همچنین اقتصاد دیجیتال می‌تواند فرصت‌های جدیدی برای توسعه بنگاه محلی از طریق سرمایه‌گذاری بین‌المللی یا ارتباط با غول‌های دیجیتالی در بخش‌هایی مانند تجارت الکترونیک و رسانه‌های دیجیتال، در بخش‌های اجتماعی مانند سلامت الکترونیک و آموزش الکترونیک، راه‌اندازی صنایع جدید و ایجاد مشاغل جدید به‌ویژه برای تقویت مشارکت زنان به دست آورد.

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قم ، بر آن شد تا با برگزاری نشستی به معرفی و شناخت این حوزه برای دانشجویان استان قدمی کوتاه بردارد.