رویداد به پایان رسیده است!
استارتاپ(جشنواره) ملی حرفه سبز [غیرحضوری، پذیرش سراسر کشور] در تاریخ پنج‌شنبه ۶ امرداد به پایان رسیده است. (جزئیات بیشتر)

رویدادهای زیر را به شما پیشنهاد می‌کنیم

پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۰۰

وبینار 30.30.10

  • آنلاین
  • ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان
آواتارمجموعه بیشتر از یک نفر
سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۳۰

زمان جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها

  • آنلاین
  • ۳۸۰,۰۰۰ تومان
آواتارهفته نامه شنبه
چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۰

آشنایی با خدمات شتابدهنده‌ها در زمان راه‌اندازی کسب‌وکار

  • آنلاین
  • رایگان
آواتارآکادمی رتیبا
پنج‌شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰

شخصی سازی هویت هنری

  • آنلاین
  • ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان
آواتار"ستاره خورشید هنر"
کاور
یک‌شنبه ۱ خرداد ساعت ۰۸:۰۰

استارتاپ(جشنواره) ملی حرفه سبز [غیرحضوری، پذیرش سراسر کشور]

  • رایگان
  • شیراز
  • کارآفرینی
مهلت ثبت‌نام برای این رویداد به پایان رسیده است.

دریافت گواهی ها


برای چه افرادی گواهی صادر شده است؟

  • افرادیکه بلیطهای جشنواره را در زمان مربوطه تهیه نموده باشند همچنین در آن برنامه شرکت نموده باشند.
  • توجه مهم: نظر به اینکه این رویداد مجازی بوده است و با توجه به اینکه میبایست هم مشخصات فرد موجود باشد و هم مورد صحت سنجی موبایلی و کد ملی قرار گیرد، صرفاً ناگزیر به صدور بلیط برای افرادی هستیم که در هر دو سامانه یعنی سامانه تهیه رویداد(که در ایوند اصلاحاً بلیط نامیده میشود) و هم در سایت صدور گواهی آنلاین به جهت صحت سنجی موبایل و کد ملی رجیستر نمایند(به ترتیب زیر). لذا صرفا شرکت و ثبت نام شخص در رومهای مجازی ارائه ها ملاک برای صدور گواهی نیست.
  • کسانیکه بلیط استارتاپ (انفرادی یا تیمی) تهیه نموده باشند و فرم ایده را تکمیل نموده باشند "گواهی استارتاپ" دریافت می کنند،گواهی شبانگاه داغ  و کسب و کار هم برای این افراد در صورت شرکت داشتن در برنامه صادر شده است.
  • کسانیکه بلیط صدور گواهی را تهیه نموده باشند، گواهی شبانگاه و گواهی کسب و کار.
  • و به همین صورت بلیطها به نام خودشان.

 

جهت دریافت گواهی چه باید کرد؟

  1. ابتدا در سایت دریافت گواهی ثبت نام کنید. دقت کنید با شماره موبایلی ثبت نام کنید که بلیط خود را در سایت ما تهیه نموده اید، در غیر اینصورت صدور گواهی در سایت مربوطه انجام نمیشود
  2. سپس با توجه به نوع گواهی درخواستی روی لینک آن در بخش زیرین کلیک نموده و گواهی خود را دانلود نمائید.
  3. برای اولین بار دانلود گواهی شما بدون هزینه و از سایت ذکر شده است ولی برای دفعات بعدی یعنی استفاده از آرشیو همیشگی آن سایت باید مبلغ ده هزار تومان بپردازید. در واقع هزینه ذکر شده به ما مربوط نیست و مربوط به آرشیو همیشگی است که برای گواهی های شما در آن سایت پیش بینی شده است.
  4. برای هر گونه رفع اشکال، بخش زیرین تحت عنوان پشتیبانی و رفع اشکال صدور گواهی مطالعه شود. 

 

دریافت گواهی:

  1. مرحله اول: ثبت نام در سایت صادر کننده گواهی: جهت ثبت نام با شماره همراهی که در ایوند بلیط تهیه نمودید اینجا را کلیک کنید.
  2. مرحله دوم : پس از ثبت نام با توجه به نوع گواهی مورد نظر روی لینک آن کلیک نمائید.

همچنین:

 

پشتیبانی و رفع اشکال صدور گواهی:

  • در صورت نیاز به تماس با پشتیبانی از طریق فرم سایت بالای صفحه با عنوان "تماس با برگزار کننده" اقدام نمائید تا بتدریج پاسخ داده شود. درج مشخصات متقاضی رفع اشکال یا درخواست کننده گواهی شامل: نام و نام خانوادگی، شماره همراه شخص، شماره همراه ثبت نام کننده در سایت ایوند در هنگام تهیه بلیط، کد ملی، ایمیل، نام گواهی(های) مورد درخواست جهت بررسی الزامی است.
  • ضمنا گواهی فقط برای موارد بالا صادر میشود و اگر شخصی بعنوان مثال بلیط افزایش امتیاز جایزه ایرپادی را خریداری نموده باشد طبیعتا به همان هدف  بوده و همان رسید سایت برایشان موجود بوده و گواهی شرکت در کارگاهها صادر نمیشود.
  • افرادیکه شبانگاه داغ را شرکت نموده بودند طبق اطلاع رسانی مکرر سایت باید بلیط صدور گواهی را جهت انتقال مشخصات و بررسی حضور در کارگاه تکمیل و تهیه می نمودند.
  • توضیحات تکمیلی در هنگام کلیک روی گواهی مشاهده میشود.
  • خود سایت صادر کننده گواهی نیز دارای پشتیبانی میباشد که در صورت نیاز میتوانید با آن پشتیبانی نیز تماس داشته باشید.

 

  • در کارگاه های مجازی شرکت نموده ولی ثبت نام و ارسال مشخصات ننموده ام!
  • پاسخ:  اگر در زمان برگزاری کارگاههای "کسب و کار" یا "شبانگاه داغ" در هر یک از کارگاههای شرکت نموده باشید ولی متوجه نبوده اید که برای دریافت گواهی باید ثبت نام نموده و مشخصات خود را ثبت کنید بشرط آنکه نامتان در روم به درستی ثبت نموده باشید می توانید مشخصات خود را ثبت نموده و سپس از طریق بالا یعنی فرم "تماس با برگزار کننده" اطلاع دهید تا به ترتیب ذکر شده برای شما هم گواهی صادر شود. لذا به لینک داده شده روبرو مراجعه و ابتدای صفحه و زیر بنر روی  ثبت نام گواهی مد نظر کلیک و ثبت نام نمائید. لینک ثبت نام فراموش شدگان برای دریافت گواهی
  • اگر در خصوص سایت صادر کننده گواهی یعنی سایت "گواهی آنلاین" مشکلی دارید به پشتیبانی همان سایت مراجعه فرمائید. لینک: تماس با پشتیبانی سایت صادر کننده گواهی: کلیک کنید.

 

مشاهده بلیط تهیه شده:

ثبت نام در سایت ایوند اصلاحاً تهیه بلیط نام دارد. اگر نمی دانید بلیط تهیه نموده اید یا خیر یا می خواهید به بلیط خود دسترسی داشته باشید به ترتیب راهنمای ارائه شده در سایت ایوند مراجعه نمائید. لازم به ذکر است که در هنگام ثبت نام بلیط به ایمیل شما فرستاده شده است که ممکن است در اسپمهای شما باشد.

  1. پس از ورود به سایت ایوند.  از اینجا وارد «صفحه بلیت های من» شوید.
  2.  بخش «رسیدهای بلیت» را انتخاب کرده سپس روی گزینه «جزییات» کلیک بفرمایید.

گزارش اختتامیه


لینک به انعکاس خبر در خبرگزاریها:

 

پراکندگی جغرافیائی 9 ایده برتر:

  • شیراز
    تهران
    قروین
    شیراز
    کازرون
    تهران
    فومن
    یزد
     گرگان

دکتر سیدفخرالدین افضلی، عضو هیأت‌علمی دانشگاه شیراز هدف از برگزاری جشنواره را آمیخته‌شدن فضای کسب‌وکار با آموزه‌ها و فرهنگ صحیح محیط‌زیستی برشمرد و گفت: جشنواره‌ی استارت‌آپی ملی حرفه‌ی سبز در سه بخش مختلف برگزار شده که عبارتست از: بخش اصلی منتورینگ و رقابت تیم‌های استارتاپی، بخش کارگاه‌های کسب‌وکار و بخش کارگاه‌های محیط‌زیستی باعنوان شبانگاه‌های داغ محیط‌زیست.

او گفت: محور‌ها و حوزه‌های مختلف محیط‌زیستی به‌منظور حضور علاقه‌مندان در کارگاه‌های تخصصی استارت‌آپی تعیین شد و در معرض اطلاع مخاطبان قرار گرفت که حدود ۶۳ ایده از سراسر کشور در دبیرخانه‌ی جشنواره دریافت شد و از این تعداد، ۲۵ ایده انتخاب و ۹ ایده به‌عنوان ایده‌های برتر انتخاب شدند.

عضو هیأت‌علمی دانشگاه شیراز گفت: جایزه ۱۵ میلیون تومانی به سه ایده نخست و ارائه‌ی تسهیلات به تیم‌های برتر ازجمله حمایت‌های جشنواره از ایده‌های برتر است.

دکتر افضلی ضمن بیان آمار عددی و تحلیلی از جزئیات برنامه‌های اجراشده همچون محور‌های استارتاپ و سخنرانی‌ها و تنوع ایده‌های دریافتی گفت: در بخش شبانگاه داغ که یکی از بخش‌های جالب توجه و پرمخاطب بود، بیش از ۵۰ نفر از اساتید، محققان و صاحب‌نظران از سراسر کشور با بیش از ۵ هزار مخاطب ثبت شده، مهم‌ترین و جدیدترین مسائل محیط‌زیستی کشور در حوزه‌های مهم طی دوماه برگزاری شبانگاه را به‌طور تعاملی و دوطرفه با مخاطبان مورد بحث و بررسی قراردادند.

او گفت: برای مخاطبان نیز جوایزی غیرنقدی تدارک دیده شده است که به آن‌ها اختصاص خواهد یافت.

این مقام مسئول، توجه بیشتر برخی نهاد‌های مرتبط ازجمله صندوق ملی محیط زیست از اینگونه رویداد‌ها را خواستار شد.

دکتر محمدهادی صادقی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز نیز در این آیین، ضمن سپاسگزاری از برگزارکنندگان این رویداد، استمرار چنین برنامه‌هایی میان محیط‌زیست و دانشگاه شیراز را بسیار ارزشمند دانست و از اجرای این رویداد استارت‌آپی که باحمایت اداره کل حفاظت محیط‌زیست فارس برگزار شده بود، ابراز خرسندی کرد و گفت: دانشگاه شیراز آمادگی هرگونه همکاری با سازمان حفاظت محیط‌زیست را دارد.

توانمندسازی جوامع محلی و ایجاد کسب‌وکار‌های جدید مستلزم ارائه ایده‌ها نو
دکتر نورالله مرادی؛ معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان محیط‌زیست کشور در این مراسم ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این رویداد ارزشمند گفت: جهان جدید جهانی آکنده از معضلات محیط‌زیستی است؛ خوشبختانه عمده‌ی مباحث و معضلات و مشکلات محیط‌زیستی موجود امروز در بخش ویژه‌برنامه‌های شبانگاه داغ محیط‌زیستی این جشنواره مطرح شده است که این نگاه بسیار ارزشمند بود.

او گفت: با توجه به این پیچیدگی‌ها طبیعتا نیاز اکنون جهان و کشور ما این است که راه‌حل‌های مناسب برای برون‌رفت از این وضعیت به‌ویژه در حوزه‌ی محیط‌زیست داشته باشیم. یکی از راهکار‌های برون‌رفت از این وضعیت بهره‌گیری از دانش جدید، فناوری‌های نوین و حوزه‌های مختلف دانشی است که کمک می‌کنند تا بتوانیم بخشی از بار عظیمی از این معضلات را که بر طبیعت و محیط‌زیست تحمیل کرده‌ایم، کاهش دهیم.

دکتر مرادی همچنین گفت: رویدادی که شاهد آن بودیم، رویدادی است که زمینه‌های مناسبی برای گسترش این نگاه در بین مسؤولین و مدیران اجرایی فراهم کرده است. همه ما باید تلاش کنیم از ظرفیت‌های علمی و اجرایی کارآفرینان و طراحان کسب‌وکار‌های علمی، کسب‌وکار‌های دوستدار محیط‌زیست و زیست سبز استفاده و آنان را حمایت کنیم.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان محیط‌زیست درخصوص توانمندسازی جوامع محلی گفت: توانمندسازی جوامع محلی و ایجاد کسب‌وکار‌های جدید پدید نمی‌آید مگر با خلق ایده‌های جدید و ما باید بتوانیم به جوامع محلی آموزش بدهیم و برای رسیدن به بهره‌برداری خردمندانه از منابع موجود باید احتیاط و بحث انگیزشی مناسب را به جامعه مخاطب ارائه داد. در هر صورت از طریق روش‌های مختلف محیط‌زیستی بحث سوشیال مارکتینگ و بحث‌های بازیاریابی اجتماعی را دستمایه‌ی کار خود قرار دهیم و با این نگاه برای حوزه‌های مختلف محیط‌زیست برنامه ریزی کنیم تا مشارکت مردم را افزایش دهیم.

دکتر مرادی گفت: اعتقاد دارم که استارت‌آپ‌ها بخش مهمی است برای اینکه بتوانیم بخشی از بار اضافه‌ای که بر اکوسیستم تحمیل کرده‌ایم و بار اضافی که بر استخراج و بهره‌برداری از منابع زیستی وارد کرده‌ایم را کم کنیم.

حمایت از ایده‌های خلاقانه در حوزه محیط‌زیست
او در خصوص تعامل سازمان محیط‌زیست با دانشگاه‌ها، گفت: سازمان محیط‌زیست مخصوصا در دوره‌ی جدید اعتقاد راسخ دارد که راه برای همه‌ی ایده‌های جدید که می‌توانند زمینه‌ساز احیاء، اعتلا و حفظ محیط‌زیست باشند، باز است. دوستان با نگاه حل معضلات محیط‌زیست فضای تعامل را با سازمان حفاظت محیط‌زیست باز کنند. دانشگاه می‌تواند معضلات محیط‌زیستی را احصا کنند و در حل مشکل کمک کنند.

مرادی گفت: ما اعتقاد داریم هرکدام از دانشگاه‌های استان می‌توانند با ارائه‌ی طرح‌ها و راهکارهایی، مباحث محیط‌زیستی را حل کنند و بار‌ها به این نکته تأکید کرده‌ایم. همچنین می‌توانیم کنسرسیوم دانشگاه‌های استان را ایجاد و در این کنسرسیوم این خرد جمعی را که در کل استان هست، تجمیع کرده و فرایند‌های مهم را برای حل معضلات و برون‌رفت از مشکلات حوزه‌ی آب و تالاب رفع کرد.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان محیط‌زیست کشور گفت: سازمان محیط‌زیست آمادگی این را دارد که پیشنهادات دانشگاه را محقق کند و طی یک نشست مشترک هم‌اندیشی طراحی کند. اگر کنسرسیوم تشکیل شود با همراهی محیط‌زیست و همین‌طور کمک‌های سازمان می‌شود مرکز نوآوری را راه‌اندازی کرد. صندوق ملی محیط‌زیست اساسنامه خاص خود را دارد همکاری لازم را انجام می‌دهد، ما از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم و زمینه‌ی این ارتباط فراهم می‌شود تا همه‌ی ما دست در دست هم با طراحی ایده‌های مناسب فشار را از روی محیط‌زیست و منابع طبیعی برداریم و با ایده‌های خلاقانه و فضا‌های استارتآپی این کار انجام شود. از ایده‌های خوب حمایت ویژه‌ای خواهیم داشت و برگزاری این استارت‌آپ، اقدام ارزشمندی است که به همه‌ی کسانی‌که در این جشنواره شرکت کرده‌اند تبریک می‌گوییم.

عطا پورشیرزاد؛ مدیرکل حفاظت محیط‌زیست فارس از تعامل محیط‌زیست و دانشگاه شیراز ابراز خرسندی کرده و بخش عظیمی از مشکلات محیط‌زیست و تالاب را برداشت آب از سد و چاه‌های غیرمجاز بالادست خوانده که باعث خشکی دریاچه شده است و در ادامه اظهار امیدواری کرد که دستگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه با محیط‌زیست تعامل داشته باشند تا مشکل تالاب‌ها حل شود.

او گفت: ما به معنای واقعی مدیریت آب نداریم و امیدواریم با استفاده از ایده‌های استارتاپی بخشی از مشکلات تالاب را مرتفع کنیم.

در این مراسم، دکتر محمدزاده هابیلی و دکتر وزیرزاده از اعضای هیأت‌علمی دانشگاه شیراز نیز دقایقی به ارائه‌ی مباحث پیرامون مشکلات محیط‌زیستی استان فارس پرداختند.

همچنین دکتر گل‌آفرین زارع، مدیر روابط عمومی اداره‌کل محیط‌زیست به‌عنوان پیشنهاددهنده رویداد و نماینده اداره‌کل نماینده تام الاختیار محیط زیست در استارت آپ، درخصوص ایده‌ی استارتاپی و ارائه‌ی آن به دانشگاه توضیح داد: این ایده با توجه به شعار سال گذشته، تولید، پشتیبانی و مانع‌زدایی بوده طراحی شد و همچنین شعار سال جاری را که تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین را محقق کرد.

او گفت: توسعه‌ی پایدار یک کشور مستلزم رشد اقتصادی، کارآفرینی به‌همراه حفظ محیط زیست است.

حسینی مشاور محیط زیستی استاندار فارس نیز ضمن بیان سخنانی در تمجید از کار تیمی انجام شده در اجرای این جشنواره، استقبال کارگروه محیط زیستی استانداری را از تیم‌های برتر جشنواره اعلام کرد.

گفتنی‌ست، این جشنواره علاوه‌بر کارفرمای اصلی یعنی اداره‌کل محیط‌زیست استان، دارای شورای سیاست‌گذاری متشکل از نهاد‌های خصوصی و دولتی استان، حامیان مالی و معنوی مختلفی بوده که به‌خصوص از مشارکت و حمایت پارک علم و فناوری استان، سازمان آب منطقه‌ای، مرکز نوآوری دانشگاه، کمیته اجرایی و دبیرخانه تالاب‌های استان تقدیر شد.


برندگان استارتاپ 1401/09/17


واریز جوایز 1401/09/17

هزینه جوایز نقدی روز گذشته به حساب جشنواره واریز و امروز خدمت مدیران سه تیم برتر تقدیم شد.

 

معرفی جهت دریافت تسهیلات 1401/09/09

ده تیم برتر طی نامه تائیدیه حاوی مشخصات ایده جهت دریافت تسهیلات طی نامه  دبیرمحترم جشنواره به سازمانهای زیر معرفی شدند، ضمنا عنوان همه ایده ها نیز ارسال گردید:

·        پارک علم و فناوری

·        استانداری و کارگروه محیط زیست

·        سازمان محیط زیست کل کشور

·        مرکز رشد دانشگاه آزاد

·        سازمان آب منطقه ای فارس

·        مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان فارس

 

برندگان نهائی استارتاپ به روزرسانی مورخ 1401/07/06

بر اساس داوری صورت پذیرفته توسط مرکز نوآوری دانشگاه شیراز، رتبه برتر اعلام نشد ولی بر اساس وعده داده شده به رتبه دو تا 4 (سه برگزیده اول) جایزه 15 میلیون تومانی تعلق خواهد گرفت. ضمنا تیمهای بعدی نیز جهت ارائه تسهیلات به پارک علم و فناوری معرفی میشوند.

به محض تخصیص هزینه از اداره کل محیط زیست فارس ترتیب دریافت جوایز این عزیزان و موارد دیگر از همین طریق اعلام میگردد.

به ترتیب:

  • رتبه
  • نام سرپرست تیم یا ایده
  • عنوان ایده

 

کلیه رتبه های 2 تا 10 زیر جهت تهیه فیلم پنج دقیقه ای(حداکثر)، مستندات زیپ شده بشرح زیر و ارسال آن به دبیرخانه با دبیرخانه تماس حاصل فرمایند. 07136460714

 

نکات لازم توجه در تهیه کلیپ و ارسال مستندات:

  • کلیپ میتواند با گوشی همراه تهیه شود.
  • هدف کلیپ، معرفی فرد یا تیم و خود ایده بهمراه متعلقات داوری شده است، بهمراه نمونه محصول(درصورت وجود داشتن) یا هر گونه نمودار و ...
  • مدت زمان کلیپ 5 دقیقه حداکثر باشد.
  • دوربین جهت ضبط تصویر اشخاص بصورت افقی گرفته شود و شخص مستقیم رو به دوربین باشد.
  • ترجیحا در مکانی ساکت و بدون صدای متفرقه باشد.
  • پس از تهیه کلیپ حداکثر تا 20 مهر 1401 از طریق اپلود و ارسال لینک اقدام شود. مثلا در فضایی مثل uupload.ir یا نظایر آن و ضمن تماس با دبیرخانه از وصول آن مطمئن بشوید.
  • محتوای فیلم و کلیپ بر اساس آخرین جلسات هماهنگی با داوران باشد.
  • هر گونه اعطای جایزه یا معرفی دریافت تسهیلات پس از تائید دریافت کلیپ و مستندات توسط دبیرخانه میباشد.
  • مستندات شامل اسکن شناسنامه و کارت ملی نماینده اصلی تیم و فایل های ورد یا پی دی اف یا تصویری است که برای مسابقه استارتاپ به هر نحوی در اختیار جشنواره قرار داده شده است. آنرا هم می توانید در همان فضا آپلود و لینک زیپ شده آنرا به دبیرخانه ارسال نمائید.
  •  

 ایده 2
علی رمضانی
فروگانیک (ساخت فرومون جنسی حشرات جهت کنترل و مقابله با آفات گیاهی)

ایده 3
پوریا قدیر
تثبیت سطحی خاک جهت مقابله با پدیده گردوغبار

ایده 4
فرشید اسکندری
استفاده از جاذب مزو پروس برای جذب و تثبیت شیرابه ها، مواد شیمیایی،عفونی وبیوشیمی خطرناک جهت حفاظت از محیط زیست و آبهای زیرزمینی

===

اعطای تسهیلات

ایده 5
هانیه نوذری
گردنبند موقعیت یاب حیوانات با قابلیت دریافت و ارسال اطلاعات، صدای محیط و گلوله

ایده 6
محمد جواد سیاح پور
کاشت بابونه در سطح وسیع در روستاهای اطراف تالاب بین المللی پریشان به عنوان کشت کم آب بَر برای کاهش آب مصرفی کشاورزی در راستای پیشگیری از تخریب بیشتر تالاب و شروع روند احیای آن

ایده 7
احسان شکوهمند
تفکیک و جمع آوری پسماند خشک توسط سیستم سطل زباله هوشمند با استفاده از اینترنت اشیا و الگوریتم های هوش مصنوعی

ایده 8
محمدمهدی حاجتی
مولتی کود ارگانیک

ایده 9
محمد حسین عبدی نسب
پرورش میل ورم به عنوان منبع پروتئین در جیره‌ دام، طیور زینتی و صنعتی و حیوانات اگزوتیک

ایده 10
سروش سلیاری
صنایع سبز هوشمند (استفاده ی بهینه از پسماند صنایع لبنی)

دبیرخانه جشنواره

============================================

 

ضمن تشکر از همراهی همه عزیزان،

همانگونه که مستحضرید در تاریخ اعلامی استارتاپ  به پایان رسیده است.

جهت اعطای جوایز و گواهی های مربوطه نیز به محض بازگشائی کامل دانشگاه(دانشگاه در تابستان بصورت موارد اداری ضروری فعال است)، موارد در همین سایت اعلام میگردد.

 

تابستان 1401

دبیرخانه

 


اختتامیه


تاریخ برگزاری اختتامیه پس از تعیین در این محل مشخص خواهد شد.

فهرست نهائی برندگان بخش استارتاپی و همچنین جایزه ایرپاد شبانگاه ایرپادری نیز در همین محل و در برنامه اختتامیه اعلام میشود.

 


صدور گواهی


برای متقاضیان دریافت گواهی کارگاهها به شرط شرکت در هر کارگاه و به نام آن کارگاه در شهریور ماه صدور گواهی انجام میشود.

برای جزییات بیشتر به همین محل مراجعه شود.

کسانیکه بلیط کارگاه یا استارتاپ را تهیه ننموده اند و بصورت ازاد در کارگاهها شرکت نموده اند برای صدور باید بلیط صدور گواهی را از بالا تهیه نمایند.


فرصت نهائی استارتاپ


همانگونه که در مطالب زیر بیان شده است در روز سه شنبه چهارشنبه هفته گدشته ارائه تیم ها انجام شد. به برخی تیم ها هم که اعتراض داشتند بیان شد در همان جلسه بیان کنند.

امروز یکشنبه روز ارائه نهائی است لذا به تیم های منخب و تیمهای معترض اعلام میگردد با مساعدت صورت پذیرفته میتوانند امروز در جلسه مجازی ارائه حضور داشته باشند و اعلام کنند.

ضمنا لینک همان لینک اسکای روم اعلام شده در سایت است.

موارد زیر مطالعه شود.


ارائه نهائی منتخبین


منتورینگ و جلسه توجیهی منتخبین اولیه روزهای سه شنبه و چهارشنبه 28 و 29  تیر انجام شد.

از مجموع ارائه های منتخبین و افرادیکه اعتراض داشتند تعداد 16 تیم یا ایده برای ارائه نهائی رقابتی در تاریخ یکشنبه 2 مرداد دعوت شده است تا در همان لینک مجازی از ساعت هشت صبح حضور داشته باشند.

راهنمائی لازم در گروه واتساپی(فایل نمونه ارائه و راهنما) قرار داده شده است.

 

تیمهای منتخب برای ارائه نهائی بشرح جدول زیر میباشند.

منتخبین برای ارائه نهائی


نتیجه اولیه استارتاپ


بر اساس بررسی فرمهای تکمیل شده ایده استارتاپی، ایده های زیر برای مرحله منتورینگ اولیه ایده انتخاب شده است. هر چند همه از دید ما برنده مجسوب میشوند.

از این عزیزان دعوت میشود در روز سه شنبه ساعت 9 صبح مورخ 28 تیرماه در جلسه توجیهی شرکت نمایند.

همچنین بر اساس موارد ذکر شده زیر (اجزای فایل ارائه) که پارامترهای داوری میباشد فایل ارائه خود را آماده داشته باشند.

ضمن آنکه انتخاب نهائی بر اساس ارائه ها و تصحیحات انجام شده بعدی که مجددا توسط لینک زیر فایل ارائه پس از تصحیح داوران ارسال خواهد شد صورت می پذیرد.

 

ایده های منتخب اولیه

 

اطلاع رسانی

لازم به ذکر است بیان شود که با توجه به مقررات حاکم بر رویدادهای اینترنتی کلیه افراد لازم است در دوره های لازم سایت رویداد را چک نمایند تا از رویداد جا نمانند.

با اینحال از همان روز اول رویداد اطلاع رسانی بر اساس ایمیل و شماره همراه ثبت شده در فرم پرداخت  ثبت نام سایت به طرق مختلق از جمله ایمیل، پیامک عادی، واتساپ صورت پذیرفته است.

جشنواره مسئولیتی در قبال عدم دریافت اطلاعات و... نمی پذیرد.


جلسه توجیهی


در لینک زیر از ساعت 9 صبح روز سه شنبه مورخ 28 تیرماه .

لینک جلسه توجیهی:  

https://www.skyroom.online/ch/shirazuiec/green


اجزای فایل ارائه


منتخبین بالا بر اساس موارد زیر فایل ارائه خود را تهیه (قابل ارائه در ده دقیقه) توسط داوران موارد اصلاحی و منتورینگ اجمالی انجام میشود.

  • تعریف ایده: داوران علاقه دارند تا در یک بیان مختصر شمایی کلی از ایده را دریافت کنند، لذا نوع بیان و تعریف ایده بسیار حائز اهمیت است، استفاده از عبارات گویا و کوتاه بدون حاشیه و استفاده از مثال‌های دقیق و ظریف می‌تواند شمارا برای رسیدن به این منظور کمک نماید.
  • بیان چالش: نکته بسیار مهم برای داوری یک ایده بیان صحیح چالش موجود و نحوه برخورد با آن است، لذا درصورتی‌که نتوانید مسئله را به‌درستی بیان کنید، مسیر داوری از راه صحیح که همانا ارزیابی راه‌حل است به مسائل دیگر معطوف خواهد شد.
  • اهداف: بی‌تردید برای راه‌اندازی هر ایده و اجرایی نمودن آن اهدافی وجود دارد، لذا بیان هدف کلی و اهداف جزئی به تفکیک می‌تواند داور را در خصوص تصمیم‌گیری یاری رساند.
  • استراتژی: برای رسیدن به هر هدفی بی‌تردید نیازمند استراتژی و روش کارکردی برای رسیدن به آن هدف می‌باشیم، ایده بدون استراتژی محکوم‌به شکست است، در استراتژی خود مأموریت خود را به‌عنوان عامل بیان نمایید.
  • چشم‌انداز: هر ایده‌ای هدف و برای رسیدن به هر هدفی، استراتژی دارد، همچنین برای تکامل ایده و فعالیت و رسیدن به یک بلوغ واقعی نیازمند چشم‌اندازی واقعی هستیم، لکن بیان چشم‌انداز می‌تواند داوران را برای تصمیم‌گیری صحیح یاری نماید.
  • مأموریت: نکته بعدی حائز اهمیت مأموریت شما در خصوص چالش شناسایی‌شده است، مشخص کنید که آیا این چالش را یک مشکل ارزیابی می‌کنید یا یک فرصت؟ 
    راه‌حل: پس از بیان چالش و نگرش خود و ترسیم هدف و چشم‌انداز و تعریف مأموریت، باید راه‌حل موردنظر خود را ارائه دهید. 
    چگونگی تجاری‌سازی: در پایان ارائه خود حتماً به مسائل تجاری‌سازی، مدل کسب کار، جذب حامیان، نوع سرمایه‌گذاری و مانند آن بپردازید.

فرم ارسال ایده ترمیمی


تیم های هدایت شده بالا بر اساس راهنمائی داوران و موارد ذکر شده بالا می توانند ایده تصحیح شده خود را د رقالب یک فایل پی دی اف از طریق فرم آنلاین زیر ارسال نمایند. ایده برتر و ایده های منتخب پس از این ارسال و در تاریخ طبق تقویم اعلام میشوند.

لینک ارسال ایده ترمیمی پس از جلسه فوق الذکر 


توضیحات داوری اولیه


در خصوص داوری اولیه صورت گرفته توضیحات زیر از طرف تیم داوری ارسال گردیده است:

در امر داوری ایده های دریافتی ، علاوه بر پارامترهای بالا، مواردی همچون قابلیت اجرا، موارد فنی،  نوآوری ،جنبه کسب و کاری وتکرار پذیری طرح ، مسائل حقوقی، اجتماعی و تجاری و ارائه یک نمونه اولیه ملموس و محسوس از جمله مواردی بوده که برای امتیازدهی مدنظر داوران قرار گرفته است.

شایان توجه است برخی ایده های دریافتی به صورت ناقص ارسال شده بود و افراد ارائه دهنده تنها به ذکر یک عنوان یا خلاصه یک پژوهش نظری اکتفا کرده بودند. این ایده ها عملا از چرخه داوری حذف گردید.

مورد دیگر اینکه برخی شرکت های بزرگ و صاحب نام در جشنواره شرکت و محصولات سابق خود در محورهای جشنواره را معرفی کرده بودند.با تجوه به ماهیت استارت آپی جشنواره ، علیرغم کاربردی بودن، این موارد از چرخه رقابت کنار گذاشته شدند.


اعتراض به داوری اولیه


اگر اعتقاد دارید ایده شما باید بعنوان ایده منتخب اولیه میبود لطفا فرم زیر را تکمیل و ارسال نمائید.

همچنین شما نیز می توانید در جلسه توجیهی ذکر شده بالا شرکت نمائید.مهلت ارائه فرم اعتراضی فقط تا پایان روز سه شنبه 28 تیرماه میباشد.

فرم اعتراض به داوری اولیه


لینک کارگاهها و خبرنامه واتساپی


دبیرخانه ستاد احیای تالاب های فارس -دانشگاه شیراز مقدم شما را به جشنواره استارتاپی حرفه سبز گرامی میدارد.

 

  • شرکت در کارگاهها آزاد و رایگان است. جهت ورود به طرح امتیاز گیری برنده شده بدون قرعه ایرپاد به بخش "ایرپاد ببر" که بمنظور تشویق شرکت کنندگان در این نشست هاست مراجعه نمائید.
  •  
  • صدور گواهی معتبر همه کارگاهها امکان پذیر است( نام و نام خانوادگی شما باید در روم مشخص باشد.غیبت بیشتر از 15 دقیقه موجب عدم صدور گواهی آن جلسه میشود) 
  • جهت اطلاع از تاریخ و زمان و سخنران به تقویم سایت و همچنین بخش جذاب "ایرپاد ببر" مراجعه شود.

 

جهت اطلاع بموقع از زمان برگزاری و تغییرات احتمالی می توانید در کانال واتساپی عضو شوید.

عضویت گروه یک    کانال تلگرامی  @ruydadsabz

 

- لینک ورود به کارگاه کسب و کار:  طبق تقویم و ساعت 18 الی  19:45  : کلیک کنید 

 

- لینک ورود به شبانگاه داغ زیست محیطی(ایرپادی):  طبق تقویم ساعت 20 الی 22 کلیک کنید 

جهت تشویق شرکت کنندگان در این بخش جایزه ایرپاد در نظر گرفته شده است که می توانید از بخش مربوطه شرایط آنرا مطالعه نمائید.

تقویم(سخنرانی و استارتاپ)

ثبت نام
کارگاه های کسب و کار
کارگاههای محیط زیستی (شبانگاه داغ زیست محیطی) شبانگاه ایرپادی
بسته شدن فرم ایده استارتاپ
نتیجه اولیه استارتاپ
منتورینگ تیم های استارتاپی
ارائه نهائی تیم ها و اختتامیه
شنبه 7 / 3 / 1401
یک شنبه 1401/3/8
دوشنبه 9 / 3 / 1401
دوشنبه 1401/3/16
سه شنبه 1401/3/17
چهارشنبه 1401/3/18
شنبه 1401/3/21
یک شنبه 1401/3/22
دوشنبه 1401/3/23
سه شنبه 1401/3/24
دوشنبه 1401/3/30
شنبه 1401/4/4
دوشنبه 1401/4/6
شنبه 1401/4/11
دوشنبه 1401/4/13
شنبه 1401/4/18
دوشنبه 1401/4/20
عنوانشروعپایان
ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۴۰۰۱ خرداد ۱۴۰۱
عنوانشروعپایان
من کارآفرین (1401/3/7)۱۸۱۹:۳۰
مهارتهای یک کارآفرین (1401/3/8)۱۸۱۹:۳۰
نوآوری، ایده یابی و ارزیابی ایده(1401/3/9)۱۸۱۹:۳۰
مدل کسب و کار(1401/3/16)۱۸۱۹:۳۰
تیم سازی کسب وکار(1401/3/17)۱۸۱۹:۳۰
تخقیقات بازار(1401/3/18)۱۸۱۹:۳۰
تامین مالی و سرمایه گذاری(1401/3/21)۱۸۱۹:۳۰
حقوق کسب و کار(1401/3/22)۱۸۱۹:۳۰
تجربه کارآفرینی(1401/3/23)۱۸۱۹:۳۰
سه چه: چه چیز را به چه کسی چقدر بفروشیم؟(1401/3/24)۱۸۱۹:۳۰
عنوانشروعپایان
نمک زدایی آب های شور با استفاده از سیستمهای صنعتی (اسمز معکوس و تبخیر چندمرحله ای) (1401/03/09)۲۰۲۲
مسائل و مشکلات شیرین سازی و انتقال آب از خلیج فارس و راهکارهای جایگزین (1401/03/09)۲۰۲۲
جایگاه نمک زدایی بعنوان منبع تامین بخشی از نیاز آبی کشور در حال حاضر و آینده (1401/03/09)۲۰۲۲
بررسی طرح های نمک زدایی: چالش ها و راهبرد ها (1401/03/09)۲۰۲۲
پتانسیل ایجاد ریزگرد در برخی تالابهای خشک شده فارس (1401/03/16)۲۰۲۲
تعیین منشا گردوغبار (1401/03/16)۲۰۲۲
روش های نوین در تثبیت گرد وغبار: از کاربرد بیوپلیمرها تا میکروارگانیسم ها (1401/03/16)۲۰۲۲
کاربرد زیست فناوری در کنترل ریزگرد (1401/03/16)۲۰۲۲
برنامه احیای دریاچه ارومیه: پیشینه، چالش‌ها و آینده پیش رو (1401/03/21)۲۰۲۲
آب و توسعه پایدار (1401/03/21)۲۰۲۲
چالش های اساسی محیط زیست ایران با نگرشی ویژه به استان فارس (1401/03/23)۲۰۲۲
کاربرد تکنولوژی های نوین در مدیریت مخاطرات محیط زیستی (1401/03/23)۲۰۲۲
کاربرد فناوری های نوین در پایش و مدیریت منابع آب (1401/03/23)۲۰۲۲
تهدیدات تالاب ها و تاثیر آن بر حیات وحش (اعلام میشود)۲۰۲۲
نیم قرن حفاظت از تنوع زیستی ایران (علام میشود)۲۰۲۲
رویکرد پرداخت به ازای خدمات اکوسیستمی در حفاظت از تنوع زیستی تالاب ها (علام میشود)۲۰۲۲
اهمیت کربن خاک در تعدیل اثرات گرمایش جهانی (1401/03/30)۲۰۲۲
استفاده از علوم کامپیوتری جهت کمی نمودن پتانسیل خاکها در ذخیره سازی دی اکسیدکربن (1401/03/30)۲۰۲۲
امنیت، تولید و بورس اقلیمی خاک (1401/03/30)۲۰۲۲
باید ها و نباید ها در خصوص پایش معادن و سدهای باطله در معادن (1401/03/30)۲۰۲۲
اکوتوریسم ایران (1401/04/04)۲۰۲۲
ارتباط بین رویدادهای فرین اقلیمی (1401/04/06)۲۰۲۲
پیش بینی دورانهای خشک و تر و چالشهای ان (1401/04/06)۲۰۲۲
کاربردهای هوش مصنوعی در محیط زیست: ایده هایی برای کسب و کارهای سبز (1401/04/11)۲۰۲۲
کاربرد آب فوق بحرانی بر روی پسماند آب های دور ریز صنایع نفت و گاز (1401/04/11)۲۰۲۲
گزینش گونه های گیاهی بومی برای گسترش فضای سبز، گامی اساسی برای نگهداری از تنوع زیستی (1401/04/11)۲۰۲۲
کاربرد ریزحلبک ها در دنیای امروز: از غذای انسان تا سوخت موتور (1401/04/13)۲۰۲۲
پسماند دارویی در صنایع پرورشی (1401/04/13)۲۰۲۲
محیط زیست، چالش یا فرصت؟ (1401/04/13)۲۰۲۲
فاضلاب (1401/04/13)۲۰۲۲
مشارکت مردم در قالب تشکل های مدنی (1401/04/18)۲۰۲۲
معیشت پایدار در تالابها: گردشگری پایدار و اجتماع محور (1401/04/18)۲۰۲۲
توسعه پایدار و چشم انداز منابع طبیعی (1401/04/18)۲۰۲۲
جلوگیری از هدررفت و ضایعات محصولات کشاورزی و آب با استاندارد سازی تولید محصول (1401/04/18)۲۰۲۲
آموزش و آگاهی بخشی جمعی در خصوص اکوتوریسم و استفاده صحیح از خودرو آفرودی در بخش اکوتوریسم (1401/04/20)۲۰۲۲
عنوانشروعپایان
اتمام تغییرات فرمهای ایده توسط شرکت کنندگان-۱۰ تیر
عنوانشروعپایان
جلسه رقبای اولیه و ترمیم تیمی۲۱ تیر۲۲ تیر
عنوانشروعپایان
غربالگری اولیه -ساعت با هماهنگی تیم ها۲۵ تیر۳۰ تیر
عنوانشروعپایان
طی سه روز۴ مرداد۵مرداد
اختتامیه۶ مرداد۶ مرداد
عنوانشروعپایان
من کار آفرین۱۸۱۹:۳۰
عنوانشروعپایان
کارگاه مهارت های یک کارآفرین۱۸۱۹:۳۰
عنوانشروعپایان
نوآوری، ایده یابی و ارزیابی ایده۱۸۱۹:۳۰
نمک زدایی آب های شور با استفاده از سیستمهای صنعتی (اسمز معکوس و تبخیر چندمرحله ای) ۲۰۲۲
مسائل و مشکلات شیرین سازی و انتقال آب از خلیج فارس و راهکارهای جایگزین ۲۰۲۲
جایگاه نمک زدایی بعنوان منبع تامین بخشی از نیاز آبی کشور در حال حاضر و آینده ۲۰۲۲
بررسی طرح های نمک زدایی: چالش ها و راهبرد ها۲۰۲۲
بررسی شیرین سازی و انتقال اب خلیج فارس۲۰۲۲
عنوانشروعپایان
مدل کسب و کار۱۸۱۹:۳۰
پتانسیل ایجاد ریزگرد در برخی تالابهای خشک شده فارس۲۰۲۲
تعیین منشا گردوغبار۲۰۲۲
روش های نوین در تثبیت گرد وغبار: از کاربرد بیوپلیمرها تا میکروارگانیسم ها۲۰۲۲
کاربرد زیست فناوری در کنترل ریزگرد ۲۰۲۲
عنوانشروعپایان
تیم سازی کسب وکار۱۸۱۹:۳۰
عنوانشروعپایان
تخقیقات بازار۱۸۱۹:۳۰
عنوانشروعپایان
تامین مالی و سرمایه گذاری۱۸۱۹:۳۰
برنامه احیای دریاچه ارومیه: پیشینه، چالش‌ها و آینده پیش رو ۲۰۲۲
آب و توسعه پایدار ۲۰۲۲
عنوانشروعپایان
حقوق کسب و کار۱۸۱۹:۳۰
عنوانشروعپایان
تجربه کارآفرینی۱۸۱۹:۳۰
چالش های اساسی محیط زیست ایران با نگرشی ویژه به استان فارس۲۰۲۲
کاربرد تکنولوژی های نوین در مدیریت مخاطرات محیط زیستی۲۰۲۲
کاربرد فناوری های نوین در پایش و مدیریت منابع آب۲۰۰۲۲
عنوانشروعپایان
سه چه: چه چیز را به چه کسی چقدر بفروشیم؟۱۸۱۹:۳۰
عنوانشروعپایان
اهمیت کربن خاک در تعدیل اثرات گرمایش جهانی۲۰۲۲
استفاده از علوم کامپیوتری جهت کمی نمودن پتانسیل خاکها در ذخیره سازی دی اکسیدکربن۲۰۲۲
امنیت، تولید و بورس اقلیمی خاک۲۰۲۲
باید ها و نباید ها در خصوص پایش معادن و سدهای باطله در معادن۲۰۲۲
عنوانشروعپایان
اکوتوریسم ایران۲۰۲۲
عنوانشروعپایان
ارتباط بین رویدادهای فرین اقلیمی ۲۰۲۲
پیش بینی دورانهای خشک و تر و چالشهای ان۲۰۲۲
عنوانشروعپایان
کاربردهای هوش مصنوعی در محیط زیست: ایده هایی برای کسب و کارهای سبز ۲۰۲۲
کاربرد آب فوق بحرانی بر روی پسماند آب های دور ریز صنایع نفت و گاز ۲۰۲۲
گزینش گونه های گیاهی بومی برای گسترش فضای سبز، گامی اساسی برای نگهداری از تنوع زیستی ۲۰۲۲
عنوانشروعپایان
کاربرد ریزحلبک ها در دنیای امروز: از غذای انسان تا سوخت موتور۲۰۲۲
پسماند دارویی در صنایع پرورشی۲۰۲۲
محیط زیست، چالش یا فرصت؟۲۰۲۲
فاضلاب۲۰۲۲
عنوانشروعپایان
مشارکت مردم در قالب تشکل های مدنی۲۰۲۲
معیشت پایدار در تالابها: گردشگری پایدار و اجتماع محور۲۰۲۲
توسعه پایدار و چشم انداز منابع طبیعی۲۰۲۲
جلوگیری از هدررفت و ضایعات محصولات کشاورزی و آب با استاندارد سازی تولید محصول۲۰۲۲
عنوانشروعپایان
آموزش و آگاهی بخشی جمعی در خصوص اکوتوریسم و استفاده صحیح از خودرو آفرودی در بخش اکوتوریسم ۲۰۲۲

15 میلیون!


دبیرخانه ستاد احیای تالاب های فارس -دانشگاه شیراز مقدم شما را به جشنواره استارتاپی حرفه سبز گرامی میدارد.

جوایز و تسهیلات استارتاپ ملی حرفه سبز

  • جایزه 15 میلیون تومانی ایده های  برنده در رقابت استارتاپ
  • در اختیار قراردادن مکان هسته یا شرکت بصورت رایگان همراه با آموزش و مربیگری پارک فارس
  • تسهیلات مالی بسیار مناسب از طرف صندوقها و نهادهای حامی
  • صدور گواهی معتبر برای شرکت کنندگان در کارگاههای مختلف.
  • شرکت دادن رایگان افرادیکه بلیط استارتاپ را تهیه می کنند در کارگاههای مختلف کسب و کار و شبانگاه داغ محیط زیستی.
  • بالاترین اعتبار گواهی های کارگاهی و استارتاپی (دانشگاه شیراز، سازمان محیط زیست و پارک علم وفناوری)
  • امکان استفاده از ساعات گواهی شده کارگاه "کسب و کار" بعنوان معادل ساعات درس کارآموزی یا کارورزی.
  • رویداد ملی و همچنین آنلاین بوده و از همه نقاط کشور می توانند شرکت نمایند که خود باعث بالارفتن کیفیت کار و ارائه ایده های ارزنده میگردد.

ایرپاد ببر(شبانگاه داغ) 1401/09/17


پوستر سه هفته اول

 

 

دبیرخانه ستاد احیای تالاب های فارس -دانشگاه شیراز مقدم شما را به شبانگاه داغ محیط زیستی  گرامی میدارد.

 

اعلام نتایح جمع بندی و نام برندگان جوایز ایرپادی  1401/09/17

 بر اساس جدول امتیاز بندی و امتیاز شرکت در کارگاههای شبانگاه داغ افراد زیر برای دریافت جایزه ایرپاد انتخاب شده و به ایمیل آنها پیام ارسال شد. چنانچه ایمیل به دستشان نرسیده است حداکثر تا 26 آذر 1401 از طریق پنل یا از طریق لینک "تماس با برگزارکننده" فرم آنلاین را تکمیل نمایند و اطلاع دهند. 

 

پوستر سری اول پنلها در بالا مشاهده میشود(پوستر شبهای دیگر بتدریج قرار داده میشود. می توانید پوستر را دانلود و همرسانی نمائید). این برنامه هر هفته شنبه شب و دوشنبه شب ها از ساعت 20 الی 22 بصورت رایگان برگزار میشود وبرای شرکت کنندگان جایزه درنظر گرفته شده است.

یکی از بخشهای جذاب این جشنواره ملی سلسله نشستها یا سخنرانیهای زیست محیطی تحت عنوان شبانگاههای داغ زیست محیطی است که به شبانگاه ایرپادی معروف است.

در این نشست ها بمنظور افزایش اثر بخشی کارگاههای محیط زیستی و تبیین مفاهیم صحیح جوایزی بر اساس امتیاز و نه بر اساس قرعه به شرکت کنندگان در شبانگاهها که از ساعت 8 الی 10 شبهای اعلام شده برگزار میشود اعطا میگردد.

جهت شرکت کنندگان این کارگاهها صدور گواهی معتبر انجام میشود.

 

برای کمک به شما در افزایش امتیازگیری طرح شبانگاه ایرپادی موارد زیر انجام شود:

شرکت در این کارگاهها رایگان و آزاد است.

1- تهیه بسته یا بلیط بسته حمایتی امتیاز گیری جایزه ایرپاد(شبانگاه داغ)در قسمت بالا مشاهده شود.

2-در کانال اطلاع رسانی واتساپی عضو شوید. کلیک جهت عضویت1    گروه دو واتساپی     کانال تلگرامی @ruydadsabz

 سپس امتیازات خود را از راههای زیر دریافت می کنید. این جدول به روز میشود.

 

برخی خدمات با تهیه بلیط "بسته حمایتی امتیاز گیری جایزه ایرپاد(شبانگاه داغ)":

  • ارسال مرتب و بموقع یادآور شرکت در جلسه با پیامک، ایمیل و ..
  • گزارش امتیاز تان به طور اختصاصی و دوره ای
  • رصد شرکت شما در جلسات و اختصاص امتیاز
  • پشیتبانی ویژه از طریق ارسال گرینه های امتیاز گیری و تائید و اعلام امتیازات شما
  • اختصاص امتیاز اولیه خاص بلافاصله با تهیه این بسته هر 5 هزار تومان 4 امتیاز بالاتر از هز واریزی...

حتما جدول زیر و شرایط زیر آن مطالعه شود.

 

جدول فعالیتها و امتیاز مربوطه

شرایط کسب امتیاز و حذف

لینک ثبت درخواست امتیاز بند 12: کلیک کنید  تا 23 تیر میتوانید ثبت نمائید.


استارتاپ


دبیرخانه ستاد احیای تالاب های فارس -دانشگاه شیراز مقدم شما را به جشنواره استارتاپی حرفه سبز گرامی میدارد.

 

نکته مهم: از رقابت حذف نشوید و امتیاز بیشتری بگیرید.

  • هدف این جشنواره آمیخته شدن فضای کسب و کار با آموزه های ریست محیطی و ترویج فرهنگ محیط زیستی است. لذا افراد تیمهای دارای ایده که تعداد بیشتری از کارگاههای شبانگاه داغ محیط زیستی را شرکت نمایند اولویت بیشتری در انتخاب برنده دارند.
  • طبق درخواست شما عزیزان تعیین گردید کسانیکه نتوانند بیست 20 درصد سخنرانیهای شبانگاه داغ را شرکت ننمایند غیبت مجاز تلقی شود و اگر از این میزان بالاتر رود مجوز ورود به رقابت ایده های انها معلق میگردد. 
  • ضمنا بمنظور تشویق بیشتر این عزیزان تعیین گردید به ازای هر جلسه هر یک از کارگاهها به امتیازات رقابت ایده ای آنها اضافه میشود. 

 

شما هم دعوتید : مخاطبان این رویداد:

  • دانش آموخته دانشگاهی
  • دانشجوی هر دانشگاه یا مرکز آموزش عالی
  • دانش آموز متوسطه دوم
  • عضو هیئت علمی دانشگاه
  • کارآفرین دارای شرکت یا مستخدم سازمانی (دولتی یا خصوصی)
  • اگر دنبال شغل های دوم و سوم و ... و درآمد تصاعدی هستید.
  • به بهیود وضعیت کار و شرکت خود فکر می کنید.
  • سرمایه گذار یا کارآفرین هستید
  • شرکت دانش بنیان اگر دارید
  • به دنبال مهاجرت از راههای جدیدی مثل استارتاپ هستید
  • علاقمند محیط زیست

 

جشنواره استارتاپی حرفه سبز شامل سه بخش مختلف و دارای ویژگی خاص آنلاین بودن و پذیرش از سراسر کشور است:

  • بخش اصلی استارتاپی
  • بخش کارگاههای کسب و کار
  • بخش کارگاههای زیست محیطی تحت عنوان شبانگاههای داغ زیست محیطی

 

  • برنامه زمانی در بخش تقویم سایت درج شده است.
  • پذیرش ایده ها از سراسر کشور است
  • برگزاری آن بصورت آنلاین و طبق تقویم زمانی است.

 

مراحل اجرای استارتاپ:

این استارتاپ شبیه استارتاپ ویکند ولی بصورت غیر حضوری است. به همین دلیل همان برنامه های استارتاپ ویکند در مدت زمان وسیعتری انجام میشود.

  • ثبت نام بلیط استارتاپ بصورت تیمی یا فردی
  • ثبت ایده در فرم ویژه 
  • داوری ایده ها
  • ارائه ایده های برتر اولیه
  • منتورینگ و تیم سازی 
  • ویرایش ایده ها و تکمیل و بهسازی آنها با کمک مربیان استارتاپ
  • ارائه نهائی ایده ها و انتخاب ایده
  • حمایت از ایده ها تا رسیدن به کسب و کار

 

اگر میخواهید در خصوص واژه استارتاپ اطلاعات کسب کنید موارد زیر را بخوانید:

 

استارتاپ تقاضا محور حرفه سبز

  • این استارتاپ به تقاضای اداره کل محیط زیست فارس در حال انجام است
  • استارتاپهای تقاضا محور از ارزش و اعتبار بالایی نسبت به استارتاپهای دیگر برخوردار هستند.
  • پارک علم و فناوری فارس از برگزیدگان حمایت می کند.
  • صندوق ملی محیط زیست حامی تسهیلاتی است
  • هر یک از حامیان معنوی اعلام آمادگی نموده اند تا به برندگان و ایده های برتر مساعدت نمایند.

 

مروری بر اهداف برگزار کنندگان این رویداد ملی بطور خلاصه:

  • آموزش مهارت "کسب و کار"
  • آموزش و آشنایی با چالش های زیست محیطی ایران و جهان، معطوف به کسب و کار
  • تشویق افراد ایده پرداز کسب و کاری با جایزه 15 میلیونی با رقابت ایده های ارسالی
  • اسکان تیمهای برگزیده جهت شروع کسب و کار با تسهیلات ویژه
  • سرمایه گذاری  و اعطای تسهیلات مالی به ایده های برگزیده
  • برگزاری رویداد بصورت ملی و آنلاین که همه افراد کشور بتوانند استفاده کنند.

 

عناوین  کارگاههای کسب وکار استارتاپ و کارگاههای داغ محیط زیستی که در صورت تمایل می توانید گواهینامه معتبر آنرا درایافت نمائید با تقویم برگزاری در سایت درج شده است.

 

 محورهای اولویت دار  رویداد:

1. کسب و کار پایدار جوامع محلی و کشاورزی

2. معاش و کسب و کار تالاب نشینان

3. انرژی پاک و صرفه جویی انرژی

4. تصفیه آلودگی

5. تثبیت کننده های خاک، مالچ و پوشش ها

6. فناوری های نو و محیط زیست و کشاورزی

7. اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در محیط زیست و کشاورزی

8. صنعت و محیط زیست

9. کشاورزی و محیط زیست

و  10- محور آزاد زیست محیطی

سخنرانان

جناب آقای دکتر محمدعلی حاج عباسی
جناب آقای دکتر محمدعلی حاج عباسی
دانشگاه صنعتی اصفهان

کارگاه امنیت، تولید و بورس اقلیمی خاک

جناب آقای دکتر فریدون اسماعیل زاده
جناب آقای دکتر فریدون اسماعیل زاده
دانشگاه شیراز

کارگاه کاربرد آب فوق بحرانی بر روی پسماند آب های دور ریز صنایع نفت و گاز

جناب آقای دکتر عزت الله رئیسی
جناب آقای دکتر عزت الله رئیسی
دانشگاه شیراز

کارگاه چالش های اساسی محیط زیست ایران با نگرشی ویژه به استان فارس

جناب آقای دکتر حبیب آگهی
جناب آقای دکتر حبیب آگهی
دانشگاه شیراز

کارگاه کاربرد زیست فناوری در کنترل ریزگرد

جناب آقای دکتر احسان نیکویی
جناب آقای دکتر احسان نیکویی
دانشگاه شیراز

کارگاه روش های نوین در تثبیت گرد وغبار: از کاربرد بیوپلیمرها تا میکروارگانیسم ها

جناب آقای دکتر ناصر طالب بیدختی
جناب آقای دکتر ناصر طالب بیدختی
دانشگاه شیراز

کارگاه بررسی طرح های نمک زدایی: چالش ها و راهبرد ها

جناب اقای دکتر آریا وزیرزاده
جناب اقای دکتر آریا وزیرزاده
دانشگاه شیراز

کارگاه کاربرد ریزحلبک ها در دنیای امروز: از غذای انسان تا سوخت موتور

جناب آقای دکتر سید حمید مصباح
جناب آقای دکتر سید حمید مصباح
مرکز تحقیقات منابع طبیعی و کشاورزی

کارگاه گزینش گونه های گیاهی بومی برای گسترش فضای سبز، گامی اساسی برای نگهداری از تنوع زیستی

جناب آقای دکتر باقر ذهبیون
جناب آقای دکتر باقر ذهبیون
دانشگاه علم و صنعت ایران

1- مشارکت مردم در قالب تشکل های مدنی (غیر دولتی). 2'- ابهام در پروژه های انتقال آب.

دکتر جهانشیر محمد زاده هابیلی
دکتر جهانشیر محمد زاده هابیلی
دانشگاه شیراز

کارگاه مسائل و مشکلات شیرین سازی و انتقال آب از خلیج فارس و راهکارهای جایگزین

جناب آقای دکتر محمد مهدی قاسمی
جناب آقای دکتر محمد مهدی قاسمی
اداره کل جهاد کشاورزی

جلوگیری از هدررفت و ضایعات محصولات کشاورزی و آب با استاندارد سازی تولید محصول

جناب اقای دکتر رسول خسروی
جناب اقای دکتر رسول خسروی
دانشگاه شیراز

کارگاه چالش ها و موفقیت های حفاظت از تنوع زیستی در کشور

جناب آقای دکتر سید فخرالدین افضلی
جناب آقای دکتر سید فخرالدین افضلی
دانشگاه شیراز

کارگاه پتانسیل ایجاد ریزگرد در برخی تالابهای خشک شده فارس و کارگاه اهمیت کربن خاک در تعدیل اثرات گرمایش جهانی

جناب آقای دکتر سید رشید فلاح شمسی
جناب آقای دکتر سید رشید فلاح شمسی
دانشگاه شیراز

کارگاه کاربردهای هوش مصنوعی در محیط زیست: ایده هایی برای کسب و کارهای سبز

جناب آقای دکتر مهرزاد فیلی زاده
جناب آقای دکتر مهرزاد فیلی زاده
دانشگاه شیراز

کارگاه نمک زدایی آب های شور با استفاده از سیستمهای صنعتی (اسمز معکوس و تبخیر چندمرحله ای)

جناب آقای دکتر سید محمود قاسم پوری
جناب آقای دکتر سید محمود قاسم پوری
دانشگاه تربیت مدرس

تالاب بین المللی فریدونکنار: ذینفعان محلی یا ذیحق ها؟

جناب آقای دکتر منصور شاه ولی
جناب آقای دکتر منصور شاه ولی
دانشگاه شیراز

کارگاه تهدیدات تالاب ها و تاثیر آن بر حیات وحش

جناب آقای مهندس علی حاجی مرادی
جناب آقای مهندس علی حاجی مرادی
صنعتی شریف ستاد احیای ارومیه

کارگاه برنامه احیای دریاچه ارومیه: پیشینه، چالش‌ها و آینده پیش رو

جناب آقای دکتر حمیدرضا پورقاسمی
جناب آقای دکتر حمیدرضا پورقاسمی
دانشگاه شیراز

کاربرد تکنولوژی های نوین در مدیریت مخاطرات محیط زیستی

جناب آقای دکتر محمدرضا نگهدارصابر
جناب آقای دکتر محمدرضا نگهدارصابر
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی

کارگاه توسعه پایدار و چشم انداز منابع طبیعی

جناب آقای دکتر حسین محمودی
جناب آقای دکتر حسین محمودی
دانشگاه شهید بهشتی

معیشت پایدار در تالابها: گردشگری پایدار و اجتماع محور

دکتر عطااله ندیری
دکتر عطااله ندیری
دانشگاه تبریز

باید ها و نباید ها در خصوص پایش معادن و سدهای باطله در معادن

سرکار خانم نیلوفر حسینی
سرکار خانم نیلوفر حسینی
استاد دوره گردشگری و طبیعت گردی موسسه تچر

اکوتوریسم ایران (اقامت گاه های بوم گردی)

جناب آقای محمد حسینی
جناب آقای محمد حسینی
استاد دوره گردشگری و طبیعت گردی موسسه تچر

اکوتوریسم ایران

سرکار خانم طاهره کریمی فرد
سرکار خانم طاهره کریمی فرد
مدیر عامل موسسه گردشگری و طبیعت گردی تچر

اکوتوریسم ایران معرفی و دادن اطلاعات بیشتر در مورد اکوتوریسم و آموزش این صنعت در قالب دوره های راهنمای طبیعت گردی

جناب آقای محمد رضا صادقی
جناب آقای محمد رضا صادقی
استاد دوره گردشگری و طبیعت گردی موسسه تچر

اکوتوریسم ایران (حیات وحش)

جناب آقای دکتر خوارزمی
جناب آقای دکتر خوارزمی
استاد دوره گردشگری و طبیعت گردی موسسه تچر

اکوتوریسم ایران ( ارتباط آن با گردشگری خودرویی )

سرکار خانم دکتر شهره دیداری
سرکار خانم دکتر شهره دیداری
دانشگاه شیراز

کاربرد فناوری های نوین در پایش و مدیریت منابع آب

جناب آقای مهندس بیژن آزاد
جناب آقای مهندس بیژن آزاد
دانشگاه تهران

کارگاه استفاده از علوم کامپیوتری جهت کمی نمودن پتانسیل خاکها در ذخیره سازی دی اکسیدکربن

جناب آقای دکتر سید محمد جعفر ناظم السادات
جناب آقای دکتر سید محمد جعفر ناظم السادات
دانشگاه شیراز

پیش بینی دورانهای خشک و تر و چالشهای ان

جناب آقای دکتر عباس اکبرزاده
جناب آقای دکتر عباس اکبرزاده
موسسه تحقیقات آب

جایگاه نمک زدایی بعنوان منبع تامین بخشی از نیاز آبی کشور در حال و آینده

دکتر فرحناز تقوی
دکتر فرحناز تقوی
موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران

ارتباط بین رویدادهای فرین اقلیمی (خشکسالی ،سیل و گردو غبار)و تغییر اقلیم

دکتر مسعود نوشادی
دکتر مسعود نوشادی
دانشگاه شیراز

بررسی شیرین سازی و انتقال اب خلیج فارس

دکتر مظاهر معین الدینی
دکتر مظاهر معین الدینی
دانشگاه تهران

تعیین منشا گردوغبار

دکتر ساسان کفائی
دکتر ساسان کفائی
اداره کل محیط زیست

محیط زیست، چالش یا فرصت؟

جناب آقای دکتر امین غلامحسینی
جناب آقای دکتر امین غلامحسینی
دانشگاه شیراز

کارگاه پسماند دارویی در صنایع پرورشی

عباس خلیلی
عباس خلیلی
صنعت بومگردی

آموزش و آگاهی بخشی جمعی در خصوص اکوتوریسم و استفاده صحیح از خودرو آفرودی در بخش اکوتوریسم

مهندس علی حاجی مرادی
مهندس علی حاجی مرادی
مسئول واحد برنامه‌ریزی دفتر برنامه‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه

برنامه احیای دریاچه ارومیه: پیشینه، چالش‌ها و آینده پیش رو

دکتر بهداد چهره‌نگار
دکتر بهداد چهره‌نگار
مسئول واحد مطالعات راهبردی و امور بین‌الملل دفتر برنامه‌‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه

برنامه احیای دریاچه ارومیه: پیشینه، چالش‌ها و آینده پیش رو

مهندس امیر محمودی انزابی
مهندس امیر محمودی انزابی
کارشناس واحد برنامه‌ریزی دفتر برنامه‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه

برنامه احیای دریاچه ارومیه: پیشینه، چالش‌ها و آینده پیش رو

دکتر محمدجواد رشیدی
دکتر محمدجواد رشیدی
محقق مرکز تحقیقات بوشهر

تعیین اراضی‌ مستعد زراعت چوب در حاشیه کلان شهرها بااستفاده از آب های نامتعارف( مطالعه موردی بندر بوشهر)

سئوالات متداول

استارتاپ چیست؟ ایده چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
هر چند بسیاری از موارد تخصصی جزو آموزشهای کارگاههای همین جشنواره است اما در حدی که فضای سایت اجازه داده باشد مطالبی در خصوص آشنائی با مفاهیم استارتاپی و چگونگی برگزاری رویداد که یک رویه استاندارد جهانی است در سایت داده شده و در انتها نیز لینکهای بیشتری قرار داده شده است. دقت کنید به هیچ وجه ایده خود را با ایده های جهانی مقایسه نکنید و با کوچکترین و شاید از دید شما ساده ترین ایده در استارتاپ شرکت کنید، منتورینگ استارتاپ برای تکمیل ایده های شما در نظر گرفته شده است.
چه افرادی می توانند شرکت کنند؟
همه افراد. هیچ محدودیت سنی یا شغلی یا مدرک تحصیلی وجود ندارد.
داشتن ایده ضروری است؟
اگر بخش استارتاپی شرکت کنید ولی ایده نداشته باشید با هدایت منتورها در تیمهای دیگر یا با افراد دیگر دارای ایده هم تیمی خواهید شد.در صورت عدم ارسال فرم ایده حذف نشده و از بخشهای دیگر(کارگاهها) استفاده مینمایید.
کدام بلیط را بهتر است تهیه کنم؟
بلیط 1-1-استارتاپی تیمی. مبلغ بسیار کمتری میپردازید. امتیاز بیشتری میگیرید. ایجاد کسب و کار تیمی و کارآفرینی را با منتورهای بسیار قوی و هدایت آنها تجربه می کنید و حتی کسب وکارتان را نهائی می کنید.
من در شیراز نیستم، آیا می توانم ثبت نام کنم؟
بله، چون رویداد غیر حضوری است از هر نقطه دنیا میتوانید شرکت کنید.
اگر بعد از تهیه یکی از بلیطهای استارتاپی فراموش کنم ایده را تکمیل کنم حذف میشوم؟
خیر. در یکی از تیمهای دارای ایده با هدایت مربیان عضو شده یا با شخص دارای بلیط تیم تشکیل می دهید.
میتوانم الان با تخفیف ثبت نام کنم بعد ایده ام را کامل کنم؟ بنظرم ایده ام ناقص است
بله. در بخش استارتاپی(تیمی یا انفرادی) ثبت نام نمائید و در فرصت بعدی فرم ایده را تکمیل کنید. فراموش نشود در طول برگزاری رویداد روی ایده ها کار میشود و با راهنمایی منتورهای مجرب ایده شما تکمیل و پخته میشود نگران نباشید.
ایده ما بصورت تیمی است آیا باید برای هر نفر بلیط تهیه کنم؟
بله. از گزینه بلیط استارتاپی تیمی تهیه نمائید.
تسهیلات مالی و قانونی هم برای کسب و کار به من داده میشود؟
بله مراجع اصلی کسب وکار در ایران حامی این رویداد هستند. علاوه بر آن UNDP هم تسهیلات خود را عرضه میدارد.
صدور گواهینامه هم صورت می پذیرد؟
بله با تائید دانشگاه شیراز، اداره کل محیط زیست و پارک علم و فناوری. که گواهینامه معتبر و قابل ارائه به مراجع علمی و کاری میباشد.
میخواهم حامی شما باشم یا کسب و کار محیط زیستی دارم، تمایل به معرفی آن دارم، یا تمایل به سخنرانی در کارگاه را دارم، یا میخواهم با شما همکاری نمایم. امکانش هست؟
بله استقبال می کنیم. در بخش فرمها روی فرم درخواست حامی کلیک نموده و شرایط را مطالعه و در صورت تمایل فرم را تکمیل نمائید
بلیط چگونه به دستم میرسد؟
به ایمیل شما پس از خرید از سایت ارسال میشود. چنانچه اسپم/هرزنامه ایمیل خود را هم چک نمودید ولی دریافت نشده بود از طریق فرم تماس موجود روی سایت(لینک تماس با برگزار کننده) اعلام نمائید تا پشتیبانی اقدام نماید.
قیمت(پائین) و تخفیف بلیط ها چگونه و به چه دلیل است؟
با کمی جستجو متوجه میشوید که بعنوان نمونه ارزش کارگاههای کسب و کار به تنهائی و بدون در نظر گرفتن بقیه خدمات، در حدود 1 یک میلیون تومان در منصفانه ترین حالت است. حجم بسیار زیاد و کیفیت بالای خدمات ارائه شده و لیست شده در این جشنواره با قیمت کم بلیط تناسب ندارد، چون این جشنواره حامی و اسپانسر دارد و مابه التفاوت تعرفه و تخفیف خورده را تا تعداد مشخصی حامی تامین می کند. چون هدف، شرکت حداکثری و سایر اهداف بیان شده است تخفیف پلکانی اعمال میشود. طبق روال، تخفیف در نزدیکی شروع داوری کاهش می یابد لذا ثبت نام آنی توصیه میشود.
ایده ام آماده نیست ولی تمایل دارم از ثبت نام استارتاپی(بند1-1 یا 1-2) تخفیف دار شرکت کنم.می توانم؟
بله. در هنگام خرید بلیط ایده از شما سئوال نمیشود و فرم ایده بطور جداگانه در سایت قرار گرفته که شما تا یک روز به شروع داوری مانده می توانید آنرا تکمیل یا به روز کنید.
ممکن است ثبت نام بلیط ها قبل از تاریخ اعلام شده (فعلا 1 خرداد 1401) بسته شود؟
بله. هر کدام از بلیطها ظرفیت مشخص دارد. ضمنا ثبت نام های زودهنگام تخفیف و امتیاز بیشتری دارند.
برای جایزه (های) 15 میلیون تومانی چه مواردی مهم است؟
دو شرط: الف- خرید بلیط 1-1 یا 1-2 و ب- تکمیل فرم ایده تا قبل از شروع داوری. این جایزه با قرعه نیست. ایده، بار اول غربالگیری شده و تیمهایی برای مرحله بعدی یعنی منتورینگ انتخاب می شوند. این تعداد تیم که معمولا تعداد زیادی ایده هستند تحت هدایت مربیان مجرب چکش کاری و از نظر موارد مختلف با ساعتها کار با تیمها تکمیل میشوند. پس از آن در پایان جشنواره مجددا تیمها ارائه داشته و بر اساس نظرات داوران و بر اساس آنچه تیمها در کارگاهها و بصورت خصوصی هدایت میشوند داوری نهائی شده و جایزه 15 میلیون تومانی مشخص میشود.
جوایز نقدی و غیر نقدی غیر ایده ای گفته شده (جدای 15 میلیون تومان) چگونه مشخص میشوند؟
بغیر از جایزه ایده های استارتاپی که توضیح آن در سایت و پرسش و پاسخ گفته شد، اما جایزه های نقدی و غیر نقدی و صرفا بر اساس قرعه از بین تیمها یا افرادی که در بخش بلیطهای استارتاپی یعنی کد بیلط 1-1 یا 1-2 هستند برنده این جوایز را مشخص می کنند. حتی اگر این افراد در این بخش ها ثبت نام نموده باشند ولی ایده هم فراموش نموده باشند ثبت کنند. یعنی صرف ثبت نام با این دو بلیط کافی است.
چگونه میتوانیم فردی را پس از ثبت نام تیمی اولیه به تیم خود اضافه کنیم؟
با ثبت نام تک نفره استارتاپی(بلیط 1-2) هر زمان میتوان ثبت نام انجام شود. اما اگر از طریق بند 1-1 ثبت نام کردید که حداقل افراد 3 نفر است و بعد از ثبت نام خواستید نفر دیگری به تیم خود اضافه کنید و کمتر از سه نفر داشتید، از طریق پشتیبانی و ترجیحاً "فرم تماس با برگزار کننده" درخواست خود را ارسال کنید و روش کار را از همکاران ما در ایمیلتان دریافت نمائید.
آیا یک تیم / فرد میتواند چند ایده ثبت کند؟
بله ولی به این روش. اگر یا همان ترکیب تیم قبلی می خواهد ثبت کند، مسئول جدیدی برای ایده از همان تیم مشخص کند و توصیه میشود نام تیم هم با وجودیکه همان افراد هستند تغییر دهد. ضمنا بلیط ایده اضافی را که به میران ناچیزی و صرفاً برای جلوگیری از ثبت شدن ایده های فیک است برای همه افراد تیم تهیه نماید. این بلیط برای افرادی است که یکبار بخش استارتاپی(1-1 یا 1-2) ثبت نام نموده باشند و الان ایده دیگری دارند. به ازای هر ایده یک بلیط برای افراد تیم تهیه می نمایند. اگر انفرادی ثبت نام نموده است و ایده های ایشان مورد توجه داوران باشد با وی مذاکره میشود ولی شرط تهیه بلیط برقرار است.
در بخش کارگاهها ثبت نام و تهیه بلیط نموده ام ولی الان میخواهم در استارتاپ شرکت کنم و ایده بدهم.
به تعداد نفرات تیم یا انفرادی، از بلیط ردیف 1-3 خریداری نمائید و سپس فرم ایده را تکمیل کنید.
در صورت ثبت نام، شرکت در همه کارگاهها الزامی است؟
به تعداد کارگاههایی که شرکت می نمایید گواهی معتبر به شما داده میشود.
چگونه با دبیرخانه رویداد استارتاپی ملی تماس بگیرم؟
آدرس: دانشگاه شیراز- جهانپارس- دبیرخانه ستاد احیای تالاب های فارس. شماره دبیرخانه(پاسخگوئی در ساعات اداری): ۰۷۱۳۶۴۶۰۷۱۴ پشتیبانی واتساپی: 09030313809 آیدی تلگرام: Environmenti فرم آنلاین: موجود روی سایت: دکمه "تماس" یا تماس با برگزار کننده" آیدی اینستاگرام و کانال تلگرام ruydadsabz

برگزارکنندگان

دانشگاه شیراز
دانشگاه شیراز
https://shirazu.ac.ir/
اداره کل حفاظت محیط زیست فارس
اداره کل حفاظت محیط زیست فارس
https://fars.doe.ir/
مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز
مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز
https://iec.shirazu.ac.ir/
دبیرخانه تالاب های استان فارس
دبیرخانه تالاب های استان فارس

مدرسین کسب و کار

جناب آقای رادمنش
جناب آقای رادمنش
کارگاه نوآوری،ایده یابی و ارزیابی ایده
جناب آقای امیرحسین مقیم
جناب آقای امیرحسین مقیم
کارگاه مدل کسب و کار
جناب آقای محمدی
جناب آقای محمدی
کارگاه تیم سازی کسب و کار
سرکار خانم فرشته
سرکار خانم فرشته
کارگاه حقوق کسب و کار
جناب آقای رحیمی
جناب آقای رحیمی
کارگاه تحقیقات بازار
جناب آقای امیر احیایی
جناب آقای امیر احیایی
کارگاه تجربه کارآفرینی
جناب آقای امیرعباس دوخایی
جناب آقای امیرعباس دوخایی
کارگاه سه چه : چه چیز را به چه کسی چقدر بفروشیم؟
سرکار خانم سمیرا فیروزبخت
سرکار خانم سمیرا فیروزبخت
کارگاه مهارت های یک کارآفرین
جناب آقای غلامرضا دشتی
جناب آقای غلامرضا دشتی
کارگاه من کارآفرین
جناب آقای سعید سعیدی فر
جناب آقای سعید سعیدی فر
کارگاه تامین مالی و سرمایه گذاری

منتورها

سرکار خانم فرشته
سرکار خانم فرشته
جناب آقای مقیم
جناب آقای مقیم
جناب آقای محمدی
جناب آقای محمدی
جناب آقای رادمنش
جناب آقای رادمنش
جناب آقای رحیمی
جناب آقای رحیمی

کمیته اجرایی

 دکتر سید فخرالدین افضلی
دکتر سید فخرالدین افضلی
خانم دکتر زارع
خانم دکتر زارع
مدیر روابط عمومی و نماینده اداره کل محیط زیست
 دکتر رسول خسروی
دکتر رسول خسروی
 دکتر سجاد تقوایی
دکتر سجاد تقوایی
 دکتر حامد دهقان پور
دکتر حامد دهقان پور
مهندس لیلا امیدی
مهندس لیلا امیدی
دکتر مینا اکرمی
دکتر مینا اکرمی
محمد رضا خانبازی
محمد رضا خانبازی
 کیمیا رحیمی
کیمیا رحیمی
 محمدجواد عمادی
محمدجواد عمادی

فایل های ارائه اساتید شبانگاه داغ


فایل ارائه سخنرانان گرامی که در اختیار دبیرخانه رویداد قرار داده شده است:

فایل شماره یک عناوین و اسامی سخنرانیها(دانلود نسخه  یک):

جزئیات بیشتر در تقویم و در سخنرانان

 

جهت دانلود روی اسامی کلیک نمائید.

دکتر حبیب آگهی

دکتر جهانشیر محمدزاده هابیلی

دکتر دیداری

دکتر معین الدین

دکتر نیکوئی

مهندس حاجی مرادی

دکتر چهره نگار

مهندس انزابی

دکتر حاج عباسی

دکتر آزاد

دکتر ندیری

خوارزمی

صادقی

محمد حسینی

نیلوفر حسینی

کریمی

ناظم السادات

تقوی

فلاح شمسی

اسماعیل زاده

مصباح

وزیرزاده

 

 

 

 

برنامه احیای دریاچه ارومیه: پیشینه، چالش‌ها و آینده پیش رو 

فایل کلی ارائه توسط آقای دکتر تجریشی که به درخواست مخاطبان جهت استفاده در دسترس قرار داده میشود . تحت عنوان" احیای دریاچه ارومیه؛ آزمون نظام حکمرانی مدیریت آب ایران" -  دانلود  (7.5 مگابایت)

 


ثبت ایده استارتاپی


جهت ثبت ایده اینجا را کلیک نمائید.

برای آشنائی با تعداد و نوع سئوالات روی لینک داده شده کلیک کنید.

آدرس

شیراز ارم-پردیس دانشگاه شیراز-دبیرخانه ستاد احیای تالاب های استان فارس.دبیرخانه(ساعات اداری) 07136139673

موقعیت جغرافیایی رویداد
۱۰۴
دنبال کننده
۱
کل رویدادها
۰
رویداد فعال

دانشگاه شیراز و اداره کل محیط زیست استان فارس، دبیرخانه ستاد احیای تالاب های فارس -ساعات اداری تماس با برگزارکننده:  ۰۷۱۳۶۴۶۰۷۱۴ 09030313809 واتساپ -  آی دی تلگرام Environmenti...

بیشتر از - نفر این برگزارکننده را توصیه کرده‌اند.