توضیحات
شاید تا همین چند سال گذشته، یک مهندسی عمران، با چشماندازهای مختلفی از قبیل ورود به حوزه محاسبات، نظارت و اجرا بر پایه پروانه نظام مهندسی ساختمان، میتوانست مسیر شغلی مناسبی برای خود فراهم نماید. اما تغییر سبک زندگی مردم، تغییر قوانین، مقررات و البته فرهنگ ساخت و ساز، و البته تعدد افرادی که این مسیر را برای آینده شغلی خود انتخاب کردهاند، باعث شده که امروزه شاید این چشمانداز به روشنی چند سال قبل نباشد. بر این اساس، شاید فعالیت مستقل یک مهندس عمران امروزه کمی دشوار باشد. گذشته از این، با توجه به محدودیت منابع در پروژههای عمرانی، بسیاری از شرکتهای بزرگ و قدیمی نیز به تعدیل نیروهای موجود و باسابقه خود دست زدهاند و بنابراین، فضای چندانی برای استخدام جدید باقی نخواهد ماند. اما موضوع مهمتر، افزایش فارغالتحصیلانی است که در عین دارابودن مدرک مهندسی عمران، اما از مهارت کافی برای ورود به همین بازار کاری نیز برخوردار نیستند.
اما آیا این پایان کار خواهد بود؟
آیا به راستی مهندسی عمران در کشور ما اشباع شده است؟ و دیگر فضایی برای تحصیل این رشته نمیتوان متصور بود؟
آیا برای ورود به بازار کار، لازم است مدرک کارشناسیارشد یا دکتری داشته باشیم؟
آیا اصولاً باید ادامه تحصیل (در مقاطع تحصیلات تکمیلی) داد یا زودتر وارد بازار کار شد؟ چه کسانی بهتر است ادامه تحصیل بدهند؟
آیا بهتر است برای ادامه تحصیل حتماً به خارج از کشور رفت؟ تحصیل داخل و خارج از کشور (به خصوص در مقاطع ارشد و دکتری) چه تفاوتهایی دارد؟
آیا راهکاری وجود دارد که بتوانیم بهترین گرایش را برای ادامه تحصیل انتخاب کنیم؟
آیا ادامه تحصیل کمکی به آینده حرفهای و شغلی میکند؟
آیا باز میتوان با اتکا به فضای سنتی کسبوکار در حوزه صنعت ساختوساز، به فکر درآمد پایدار برای زندگی امروز بود؟
آیا نمیتوان برای راهاندازی کسبوکارهای نوین در حوزه مهندسی عمران راههای جدیدی یافت؟
آیا فضای مهندسی عمران در یک دهه آینده، مشابه امروز خواهد بود؟ چه نیازهای جدیدی شکل خواهد گرفت و چه فرصتهای جدیدی پیش روی ما خواهد بود؟
و مهمتر از همه ...
یک مهندس عمران برای موفقیت در مسیر حرفهای خود در طی دهه پیشرو، نیاز به چه مهارتها و ابزارهایی دارد؟
پاسخ به همه این سوالات در مجموعه وبینارهای "چشمانداز مهندسی عمران در یک دهه آینده"
برای ما مهندسان عمران، بنبستی وجود ندارد، یا راهی خواهیم یافت، یا راهی خواهیم ساخت ... این جوهره وجودی ماست.
سخنرانان

دکتر فواد مهاجری
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و مدیر شتابدهنده تخصصی لوکوتکدکتر فواد مهاجری، تجربه راهاندازی چندین کسبوکار موفق و ناموفق را در حوزه مهندسی عمران داشته که حاصل این تجربیات را در قالب شتابدهنده تخصصی لوکوتک در اختیار نسل جدید قرار میدهد.
ایشان، دانشآموخته دکتری تخصصی مهندسی عمران از دانشگاه علم و صنعت ایران و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهرری هستند.

دکتر محمدحسین رشیدی مهرآبادی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامیدکتر محمدحسین رشیدی مهرآبادی، پژوهشگر برتر کشوری، صاحب چندین اختراع، متخصص حوزه کسبوکار و برندینگ (دارای چندین برند ثبتشده) و البته مقدم بر همه اینها، یک مهندس عمران تراز اول هستند.
ایشان هماکنون دارای چندین کسبوکار مستقل بوده و عضو هیات علمی و مدیر گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهرری نیز هستند.
برگزارکنندگان و حامیان

پژوهشکده مدیریت توسعه و تجاریسازی محصول نوین

شتابدهنده تخصصی لوکوتک

گروه مهندسی عمران و نقشهبرداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهرری
گالری تصاویر
برگزارکننده

پژوهشکده مدیریت توسعه و تجاری سازی محصول نوین
پژوهشکده مديريت توسعه و تجاري سازي محصول نوين از نظر حقوقي، داراي مجوز شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بوده و زير مجموعه وزارت علوم و تحقيقات و فناوري وزارت علوم و تحقيقات و فناوري جمهوري اسلامي ايران فعالیت می نماید. اين پژوهشکد