اهداف دوره
انجمن DDD ایران نخستین دوره آموزش کاربردی Domain-Driven Design را برگزار میکند. طول این دوره ۲۰ ساعت است.
شرکتکنندگان در این دوره با مبانی رویکرد DDD، الگوهای مدلسازی منطق کسب و کار، الگوهای معماری سازگار با DDD و تکنیکهای متداول در شناخت فضای مساله در فضایی تعاملی و حین کار گروهی آشنا خواهند شد. پس از هر جلسه، تمرینهایی برای شرکتکنندگان تعریف میشود و مربی و دستیار وی در تمام مدت پاسخگوی سوالات شرکتکنندگان خواهند بود.
در پایان دوره انتظار میرود که شرکت کننده:
🔅با مفاهیم، الگوها و چالشهای طراحی استراتژیک آشنا شود و به درک عمیقی از اهمیت زبان در رسیدن به فهم مشترک و توسعه یک مدل کارآمد دست پیدا کند.
🔅بتواند با درک بهتر از رویکرد DDD، پیچیدگی فضای مساله را به نحوی به بخشهای مجزا تفکیک کند که فهم نیازمندی و توسعه محصول آسانتر و خلق ارزش برای ذینفعان هموارتر شود.
🔅به تکنیکهای مدلسازی منطق کسب و کار که در رویکرد DDD مطرح است، مسلط شود و بتواند در عمل آنها را به کار بگیرد و مدلهای غنیتری طراحی کند.
🔅با گروهی از الگوهای معماری که میتوانند با رویکرد DDD سازگاری خوبی داشته باشند آشنا شود و بتواند ارتباط بین DDD و معماریهایی نظیر Layered Architecture, CQRS, Ports & Adapters را کاملا درک کند.
🔅 با معماری سیستمهای توزیع شده نظیر مایکروسرویس و Event-Driven آشنایی اجمالی پیدا کند و درک کند که این دو معماری از رویکرد DDD چگونه تاثیر گرفتهاند و در نهایت تصویر جامعی از ارتباط این معماریها و رویکرد DDD به دست بیاورد.
🔅 با رهیافتها و تفکر طراحی تکاملی آشنا شود و یکی از محبوبترین تکنیکهای تجزیه و تحلیل فضای مساله یعنی Event Storming را عملا تجربه کند.
مخاطبین:
کلیه توسعهدهندگان نرمافزار که در توسعه سیستمهای پیچیده با مشکل روبرو هستند و به دنبال پاسخی برای این سوال هستند که چگونه میتوان محصولی دوست داشتنی از نظر مشتریان و توسعهپذیر از نظر توسعهدهندگان ساخت؟
نکات مهم
شرکت کنندگان دوره به دو گروه ۱۶ نفره تفکیک میشوند. کلاس گروه اول در روزهای پنجشنبه صبح ۹ الی ۱۳ و کلاس گروه دوم در روزهای جمعه صبح ۹ الی ۱۳ تشکیل میشود.
- روزهای کلاس برای گروه اول: ۲۳ دی ماه | ۳۰ دی ماه | ۷ بهمن ماه | ۱۴ بهمن ماه و ۲۱ بهمن ماه
- روزهای کلاس برای گروه دوم: ۲۴ دی ماه | ۱ بهمن ماه | ۸ بهمن ماه | ۱۵ بهمن ماه و ۲۱ بهمن ماه
توجه کنید که به دلیل محدودیتهای خاص روز ۲۲ بهمن، آخرین جلسه برای گروه دوم، در عصر روز ۲۱ بهمنماه از ساعت ۱۴ الی ۱۸ برگزار خواهد شد.
- کلیه عواید این دوره به مرکز خیریه فعال در حوزه آموزش کودکان و یا کاشت نهال در مراتع طبیعی کشور (تحت نظارت NGO های تخصصی) هدیه خواهد شد. انتخاب با شماست!
- به منظور حفظ سلامت و رعایت پرتکلهای بهداشتی ضروری است که کلیه شرکتکنندگان، هر دو دوز واکسن خود را زده باشند و کارت واکسن را به تیم برگزاری ارایه دهند.
- اولویت شرکت در دوره با افرادی است که قبلا پیشثبتنام کردهاند.لذا چنانچه شما پیشثبتنام نکرده باشید این احتمال وجود دارد که به دلیل تکمیل شدن ظرفیت توسط افراد پیشثبتنام شده، متاسفانه مجبور شویم که ثبتنام شما را ملغی و وجه را به حساب شما عودت دهیم و به زودی در دوره بعدی میزبان شما باشیم.
- شرکتکنندگان این دوره در صورت تمایل میتوانند در یک دوره آنلاین کتابخوانی گروهی شرکت کنند. نام کتاب و جزییات مربوط به آن بعدا اعلام میشود.
- برای اطلاعرسانی موارد ضروری و اشتراکگذاری محتوای دوره، گروهی در واتساپ ایجاد خواهد شد و همه شرکتکنندگان به گروه اضافه خواهند گشت. لذا شماره تماسی را در فرم ثبتنام وارد کنید، که با آن اکانت واتساپ دارید.
نمایی از محل تشکیل کلاسها - سالن باشگاه که حامی محترم این دوره، شرکت علیبابا در اختیار انجمن DDD ایران قرار داده است:
مربی

روحالله دلپاک
توسعهدهنده نرمافزارتوسعهدهنده نرمافزار، مربی چابک. همبنیانگذار انجمن DDD ایران.
روحالله دلپاک نزدیک به ۱۸ سال است که در زمینه توسعه نرمافزار و ارائه مشاوره و آموزش به تیمهای استارتاپی تا شرکتهای بزرگ فعالیت میکند.
او اولین سمینار مرتبط با DDD را در سال ۹۱ برگزار و از آن زمان تا کنون به تیمها کمک کرده تا این رویکرد را در توسعه سیستمهای پیچیده به کار بگیرند.
از دیگر حوزههای فعالیت او، کمک به چابکی تیمها و سازمانها برای بهبود فرآیندهای تحلیل، توسعه و عرضهی مستمر محصولاتشان است. بیش از ۲۰۰۰ نفر ساعت آموزش بخشی از کارنامه او در این حوزه است.
برگزارکنندگان

انجمن DDD ایران
انجمن DDD ایران، نهادی علمی و غیرانتفاعیست که با هدف ترویج رویکردهای نوین توسعه نرمافزار و بسترسازی برای تبادل تجربه و نظر توسعهدهندگان ایرانی تشکیل شده است.
سوالات متداول

دنبال کننده
کل رویدادها
رویداد فعال
انجمن DDD ایران، با هدف گسترش و پیشبرد رویکردهای نوینِ مدلسازی، تحلیل، طراحی و معماری نرمافزار و همچنین ارتقا کیفی و کمی مهارتهای علاقهمندان به حوزه Software Craftsmanship و بهبود بخشیدن به امور آموزش و مشاوره در طراحی، مدلسازی و معماری سامانههای پیچیدهی نرمافزاری تاسیس گردیده است....