توضیحات کوتاه
در این سلسله جلسات قصد داریم تا با بررسی منابع مختلف، درباره ارقام نهال زردآلو خصوصا ارقام مقاوم به سرما گفتگو کنیم. امید است بتوانیم در راستای توسعه کشت ارزش آفرین در کشاورزی قدم برداریم
مزرعه کارآفرینی؛ ارزش آفرینی در کشاورزی
درخت زردآلو
نام علمی زردآلو Prunus armenica است که موطن اصلی آن را جنگلهای سردسیر شرق آسیا دانسته اند.
در ایران نیز در استانهایی که زمستان سرد و تابستانهای گرم دارند بیشتر کشت میشود، زیرا تامین نیاز سرمایی برای درخت زردآلو بسیار مهم است. ایرانیان اغلب در باغات و حیاط منزل خود درخت زردآلو دارند.
زردآلو همخانواده هلو و شلیل موسوم به خانواده درشت هسته است و تقریبا به 1000 ساعت سرمای زیر 7 درجه سانتیگراد نیاز دارد.
درخت زردآلو در مقایسه با دیگر درختان میوه زودتر شکوفه میدهد که همین امر یکی از دلایل سرمازدگی های بهاره شکوفه های زردآلو است. لذا برای کاشت درخت زردالو در مناطق سردسیری اغلب ارقام دیرگل آن پیشنهاد میشود و یا حدالمقدور در مناطقی کشت شود که سرمای بهاره دیررس نداشته باشند.
اگرچه در سالهای اخیر با استفاده از روش های مدرن، حفظ نباتات در برابر سرمازدگی تا حدودی کارگشا بوده است اما در ایران همچنان باغداران زردآلو با سرمازدگی بهاره و از بین رفتن شکوفه ها دست و پنجه نرم میکنند.
خاک مطلوب برای کاشت درخت زردآلو خاکی نیمه متراکم و لومی شکل است. گاها برای بالا بردن مقاومت درخت زردآلو به شرایط خاک و اقلیمی، آن را بر روی پایه های مقاوم فرانسوی و امریکایی پیوند میزنند.
مشاهده ارقام نهال زردآلو در سایت بازار کشاورزی آنلاین مزرعه کارآفرینی (اینجا کلیک کنید)
تصاویر برخی از ارقام درخت زردآلو
برگزارکننده

بازار کشاورزی آنلاین مزرعه کارآفرینی
سوالات متداول

دنبال کننده
کل رویدادها
رویداد فعال
مزرعه کارآفرینی؛ ارزشآفرینی در کشاورزی مزرعه کارآفرینی، مرکز ارزشآفرینی و کارآفرینی در کشاورزی و رونق کسب و کار، شبکه ...